Filter
MBA
Venezuela

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Liikkeenjohtaminenssa Venezuelassa 2019

MBA sanoista Master in Business Administration ja koostuu ohjelman opetussuunnitelma, joka tarjoaa perustan keskeiset käsitteet liiketoiminnan, mukaan lukien hallinto, rahoitus, talous, myynti, markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja toimitusketjun hallintaan.

Venezuela on maa Etelä-Amerikassa, joka tarjoaa Universal Degrees erittäin edullinen, maailmanlaajuisesti akkreditoitu koulutusta kansainvälisille opiskelijoille. Nauti lukuvuoden aikana viettää lukukauden ympäröivät huiput Andeilla. Venezuela on yli 90 korkeakouluissa.

Suositut MBA-ohjelmat Liikkeenjohtaminenssa Venezuelassa 2019

Read More Read Less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Etelä-Amerikka

1 Results in Liikkeenjohtaminen, Venezuela

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

MBA - MBA on oppimiskokemus, joka muuttaa uraasi, laajentaa horisonttia kehitystä. Se tarjoaa huippuluokan tietoa ... ... [+]

MBA - MBA

MBA - MBA on oppimiskokemus, joka tulee muuttamaan uraasi, laajentaa horisonttia kehitystä.

Se tarjoaa huippuluokan tietoa paikalliseen ympäristöön, globaali näkökulma ja kannustaa kehittämään keskeisiä taitoja ja asenteita johdon toimintaa ympäristössä korkean akateemisen vaatimuksiin.

Mitä taitoja hankkia?

Johtajapotentiaalia ja asenteet taloudenhoitajan Ymmärtäminen globaalissa ympäristössä ja suuri analyyttisiä taitoja Fluid kommunikointitaitojani kyky hallita muutoksia ja tehdä päätöksiä Neuvottelutaidot ja konfliktien hallinta Valmistelu tiimityöskentelyyn ja verkkotunnuksen seurantavälineitä, jotka perustuvat arvoihin nähden, toleranssin ja työn joustavuus Kyky käytännön soveltamista tietoja, taitoja ja työkaluja, Management Initiative kanssa ... [-]
Venezuela Caracas
October 2019
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi