Filter
MBA
Armenia

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Liikkeenjohtaminenssa Armeniassa 2019

Masters of Business Administration (MBA) on jatko-tutkinto-ohjelmia hallintaan, omassa liigassa. MBA on perinteinen akateeminen tarjous johdon koulutukseen. Yliopistojen vastata kysymyksiin liiketoimintaa tarkka ja syvällinen pätevyys tulevaisuuden ja moderni johtajat perustuu standardoituun otsikko. Se on usein lyhentää MBA tai MBA ja oppositiossa Master of Science (MSc) tai Master of Arts (MA) on epäilemättä pistettä yhden ohjelman yksin.

Armenia on korkea vuori ilmasto Välimeren vaikutteita. Koko vuoden Armenian kulttuuriperinteen ylläpidetään juhlava aikoja. Maa on enimmäkseen tunnettu matkailuun. Opiskelijoiden tai matkailijoiden huomaa innostava sekoitus sivilisaatioiden ja kulttuurien joten tämä Euroopan maa todella ainutlaatuinen ja suotuisa ympäristö oppimiseen.

Suositut MBA-ohjelmat Liikkeenjohtaminenssa Armeniassa 2019

Read More Read Less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Eurooppa

1 Results in Liikkeenjohtaminen, Armenia

American University of Armenia

Tiukka ohjelma, joka johtaa astetta Master of Business Administration (MBA) on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tarvittavan tiedon ja käytännön taitoja, joka valtuut ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tiukka ohjelma, joka johtaa astetta Master of Business Administration (MBA) on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tarvittavan tiedon ja käytännön taitoja, joka valtuuttaa heidät luomaan uuden standardin huippuosaamisen yrittäjinä johtajille ja päälliköille.

AUA MBA on kattava, monipuolinen ohjelma, joka luodaan tasapaino teorian ja käytännön, määrällisiä ja laadullisia näkökulmia liiketoiminnan ja taloudellisen ja sosiaalisen vastuun yritysten johtamisen.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille integroidun näkökulmasta toimintayksiköiden liiketoiminta sekä taloudellisia, poliittisia, oikeudellisia ja sosiaalisia ympäristöjä, jotka vaikuttavat liikeyritys. Ohjelma myös valmistaa opiskelijoita käyttää ajan tasalla tekniikoita, ja ymmärtämään strateginen rooli tieto- ja viestintätekniikan nykyajan liiketoiminnassa.... [-]

Armenia Yerevan
September 2019
Full-time
Part-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi