MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Peking University HSBC Business School (PHBS) sijaitsee Hongkongissa sijaitsevan Shenzhenin kukoistavan yrittäjäkaupungin välittömässä läheisyydessä, ja se tarjoaa Pekingin yliopiston historiallisen läsnäolon maan eteläpuolelle. Se sijaitsee yksi maailman Peking University HSBC Business School (PHBS) lupaavimmista ja dynaamisista suurkaupunkialueista. Muutamat muualla Kiinassa tarjoavat sopivimman ympäristön instituutille, joka on tarkoitus tulla tämän maan edeltävälle kauppakorkeakoululle.

PHBS-20190918-10" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135808_SEEN-PHBS-20190918-10.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-10" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

EFMD : n EPAS: lle ja AACSB : lle akkreditoimana PHBS : n maine on kasvanut nopeasti ja se on kansainvälisen huippuosaamisen keskus liiketalouden koulutuksessa.

PHBS tarjoaa sekä kokopäiväistä englanninkielistä MBA-ohjelmaa että osa-aikaista kiinalaista MBA-ohjelmaa, ja siinä yhdistyvät yleinen johtamisteoria, globaalin liiketoiminnan syvä ymmärtäminen, ja sen tarkoituksena on auttaa opiskelijoita kehittämään tehokkaita johtamistaitoja ja oivalluksia.

Lukuvuosi koostuu kahdesta lukukaudesta, joista kukin sisältää kaksi moduulia. Kukin moduuli kestää yhdeksän viikkoa. Lisäksi tiedekunnan jäsenet ovat ansainneet tohtorintutkintonsa korkeimpia yliopistoja ympäri maailmaa, ja kaikki kurssit ovat neuvotelleet yksinomaan englanniksi.

opetussuunnitelma

PHBS kaksivuotiset MBA-ohjelmat voivat olla joko englanninkielisiä ja kokopäiväisiä MBA-ohjelmia arkipäivän luokilla tai kiinalaisten opettamia osa-aikaisia MBA -ohjelmia viikonloppukursseilla niille, jotka työskentelevät tällä hetkellä voidakseen jatkaa työllisyyttään keskeytyksettä. Tiedekunnan jäsenet ovat saaneet tohtorintutkinnonsa maailman parhaimmista yliopistoista ja työskennelleet suurimmissa yrityksissä ympäri maailmaa, tuoneet reaalimaailman kokemuksensa luokkahuoneeseen. Kursseja ovat esimiestalous, yritystilastot, Kiina ja maailmantalous, tilinpäätös, organisaatiokäyttäytyminen, yritysviestintä, henkilöstöhallinto, yrittäjyys jne.

Ohjelman tavoitteet

Ohjelmat tarjoavat korkealaatuisen johtamiskoulutuksen opiskelijoille, joilla on innovatiivinen henki taloustiedeessä, johtamisessa ja rahoituksessa, joka kattaa yleisen johtamisen teorian, joka on kehitetty kansainvälisessä yhteydessä syvän ymmärryksen nykypäivän globaalista liiketoiminta-alueesta.

PHBS : n 2-vuotisen MBA-ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita rakentamaan vankka perusta hallintoteorialle, hankkimaan johdon käsityksiä ja kehittämään tehokkaita johtamistaitoja.

PHBS-20190918-16" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135806_SEEN-PHBS-20190918-16.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-16" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Kuinka hakea?

Täytä online-hakemuslomake ja lähetä pääsyasiakirjat kansainväliselle toimistolle.

Sovellusvaatimus

  • Hänellä on oltava kandidaatin tutkinto tunnustetusta yliopistosta;
  • Hänellä on oltava todistus englannin taitosta tyydyttävällä TOEFL (90 ja uudempi) tai IELTS (6.5 ja uudempi) pistemäärällä, ellet ole äidinkielenään äidinkielenään puhuja;
  • Pitää olla muun kuin Kiinan kansalainen, jolla on voimassa oleva passi;
  • GMAT- ja GRE-pistemääriä ei vaadita, mutta ne otetaan huomioon pääsyn myöntämisessä.

Hakemuksen määräaika

Ensisijainen määräaika

December 6.

Säännölliset maahantulot

31. maaliskuuta

apuraha

PHBS perusti PHBS stipendin kansainvälisille opiskelijoille. Apuraha antaa päteville opiskelijoille erinomaisen suorituskyvyn joko puoliopetusta tai täyden lukukauden stipendillä.

Lisätietoja vieraile verkkosivuillamme täällä

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking Un ... Lue lisää

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking University Shenzhen Graduate School of Business, we were renamed Peking University HSBC Business School (PHBS) in August of 2008. PHBS seeks not only to build on its parent institution's inspiring traditions but also to develop its own world-class reputation. Näytä vähemmän
Shenzhen , Witney + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited