Filter
MBA

Vertaa 3 Maisterin tutkinnot liiketaloudessa Kestävän talouden opinnotssa

MBA on jatko-opinto, joka myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat jatko-opintoja liiketoiminnan johtamisen ja hallinnon alalla. Perinteisesti Master of Business Administration -ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan yksilöitä, joilla on pätevyys, joka löytyy yritysjohtajilta kaikkialta maailmasta.

Monet henkilöt haluavat tietää, mikä on MBA kestävän talouden tutkimuksissa? Globaalin talouden ja ympäristön nykytilanteesta johtuen yhä useammat organisaatiot etsivät tapoja vähentää niiden ympäristövaikutuksia samalla kun kustannukset pysyvät alhaisina. Tämä ohjelma on suunniteltu opettamaan oppilaita tekemään tämän, antamalla heille välineitä, joita he tarvitsevat tutkia ja torjua ympäristökysymyksiä ja luoda uusia yrittäjyyteen liittyviä mahdollisuuksia uusien kysymysten syntyessä. Opiskelun aikana opiskelijat voivat oppia ymmärtämään ja analysoimaan monimutkaisia ​​ympäristökysymyksiä ja ymmärtämään, miten lyhyen ja pitkän aikavälin muutokset voivat vaikuttaa planeetan tulevaisuuteen ja maailmantalouteen ja mihin se edellyttää onnistuneen, ympäristöystävällinen organisaatio.

Yksilöillä, joilla on kestävän taloudellisen tutkimuksen tutkinto, on yleensä vahva moraalinen luonne, luontainen altruismi ja kadehdittava liiketoimintaosaaminen. Ensimmäiset kaksi piirrettä voivat palvella heitä hyvin kaikilla elämän osa-alueilla, kun taas liike-elämän tuntemus voi auttaa heitä menestymään lähes kaikilla aloilla.

Jatko-opintojen kustannukset vaihtelevat suuresti. Jos henkilö haluaa mennä kouluun, mikä on ohjelman kesto ja onko kursseja tarjottava verkossa tai luokkahuoneessa, se voi vaikuttaa opetuksen kokonaiskustannuksiin.

Koska yhä useammat yritykset keskittyvät vähentämään hiilijalanjälkeä, kestävän taloudellisen tutkimuksen jatko-opiskelijoilla on mahdollisuus tutkia monia jännittäviä uran useilla aloilla. Valmistujat saattavat menestyä oikeudellisessa, energia-, rahoitus-, hallinto-, matkailu- ja vieraanvaraisuusalalla. He voivat pitää työtehtäviä, kuten toimintojen johtaja, energia-alan konsultti tai kustannusanalyytikko.

Verkkokurssit tarjoavat joustavuutta henkilöille, joilla on jo varattu aikataulu. Löydäksesi koulusi lähelläsi, etsi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

3 Results in Kestävän talouden opinnot

Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

-

[-]
Kazakstan Almaty
September 2019
Full-time
15 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Business School Lausanne

EMBA on kestävä liiketoiminta on ainutlaatuinen ohjelma Sveitsissä yhdistämällä MBA koulutus syvä sukellus liiketoiminnan kestävyyttä kautta BSL - University of St. Galle ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Kestävän liiketoiminnan E / MBA on Sveitsin ainutlaatuinen ohjelma, jossa yhdistyvät E / MBA-koulutus ja syvä sukellus liiketoiminnan kestävyyteen BSL-yliopiston St. Gallenin yhteishanke kestävän liiketoiminnan kautta. Se on ihanteellinen niille osallistujille ja ammattilaisille, jotka haluavat rakentaa nykyistä kokemustaan ​​vaikuttamaan liiketoimintaan.

Tämä ohjelma yhdistää kahteen ohjelmaan yhdeksi, E / MBA: ksi ja kestävän liiketoiminnan tutkintotodistukseksi, mikä johtaa kokonaisvaltaiseen oppimiskokemukseen, joka muuntaa liiketoimintaasi ja itsesi johtavaan muutokseen ja innovaatioon paremman maailman puolesta. Harjoittelet käytännössä kaikki peruskurssit E / MBA-ohjelmasta ja jatkat yhden vuoden kestävän kehityksen erikoistumisalueella. Tuloksena on ohjelma, joka muovauttaa sinut itsetietoiseksi, osaavaksi ja kestävyyteen perehtyväksi liiketoimintaedustajaksi.... [-]

Sveitsi Lausanne
September 2019
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Robert Kennedy College

MBA Finance and Sustainability pätevyys tarjoaa kattavan johdannon alan kestävän talouden analyysin sosiaalisten, eettisten ja hallinto ulottuvuudet eri rahoituspalveluje ... [+]

MBA Finance and Sustainability pätevyys tarjoaa kattavan johdannon alan kestävän talouden analyysin sosiaalisten, eettisten ja hallinto ulottuvuudet eri rahoituspalvelujen sektoreilla, ja arvioi liittyvät tarpeet sekä yksityisten ja julkisten hyötynäkökulmien.

MBA-ohjelmat hyötyvät suuresti kansainvälisyys johdettu rekrytointi opiskelijoiden eri puolilta maailmaa, ja hyödyntäen ohjaajia hyvin päteviä omalla alallaan.

Oppivat Sveitsi johtava yksityinen college ja jatko opiskelijoiden kanssa yli 130 eri maasta ja University of Cumbria.

KESTO

On vähintään 12 kuukautta, enintään 4 vuotta.

Ohjelman ääriviivat

Järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tavoitteita verkossa MBA joustavasti ja voidaan räätälöidä yksilön mieltymysten kunkin opiskelijan. MBA vaatii voit suorittaa kuusi kurssia plus lopullinen väitöskirja. ... [-]

Sveitsi Zürich Switzerland Online Yhdistynyt kuningaskunta City of Carlisle  + 1 More
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi