MBASTUDIES

Vertaa Liiketalouden maisterit Kansainvälisen oikeuden opinnotssa

Master of Business Administration (MBA) on suosittu koulutus polku opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan edistyneempää uraa liiketoiminnassa. Nämä ohjelmat vaativat usein kaksi tai kolme vuotta intensiivistä tutkimusta, ja ne voivat johtaa monenlaisiin täyttäviin ja tuottoisimpiin liiketoiminta-uoroihin.

Mikä on MBA International Law? Tämä tutkimusala keskittyy johtamiskäytäntöihin ja intensiivisiin lakeihin kaikkien saumattomien kansainvälisten liiketoimintojen toiminnassa. Tämän alan tutkintoon voi kuulua organisaation, johtamisen, viestinnän, ihmisoikeuksien, kauppaoikeuden ja hallinnon kursseja. Monet ohjelmat edellyttävät, että opiskelijat ovat jo suorittaneet perustutkintoa liiketoiminnassa, laissa tai muussa aiheessa.

Kansainvälisen oikeuden tutkijat oppivat usein oppimaan tehokkaasti erilaisten ihmisten kanssa. Tämä taito voi osoittautua hyödylliseksi erilaisissa ammatillisissa tai henkilökohtaisissa tilanteissa. Tällaiset henkilöt voivat myös organisoida ja yksityiskohtia orientoitua tämäntyyppisen tutkinnon ansaittamisen jälkeen.

MBA-ansaitsemisen kustannukset voivat vaihdella eri maissa ja oppilaitostyypeissä, ja yksityiset yliopistot ovat usein korkeampia lukukausimääriä kuin julkiset oppilaitokset. Monet ovat maksaneet koulusta taloudellista tukea, työ-opinto-ohjelmia ja apurahoja.

Kansainvälisen oikeuden mukaiset ura-alueet voivat laajentaa useilla aloilla, kuten julkisella ja yksityisellä sektorilla. Monet oppilaat, joilla on tämä koulutustaso, pyrkivät toimimaan virastoissa lakimiehinä tai päättäjiä. Valmistuneet ovat jatkaneet työskentelemään organisaatioissa, kuten Yhdysvaltojen kansalaisvapausliitto ja Amnesty International. Muita oikeusasemia, kuten markkinointipäälliköitä ja kaupan ohjaajia, voi olla yksityisissä yrityksissä tai kansainvälisissä yrityksissä.

Kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto voidaan ansaita yhdestä monista yliopistoista eri puolilla maailmaa. Ulkomailla opiskelu voi olla hyödyllistä tällä alalla, tai voit opiskella kotona online-kursseilla tai osa-aikatauluilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Kansainvälisen oikeuden opinnot Filter

MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa - erikoistuminen vaatimustenmukaisuuteen

ESLSCA Business School
MBA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Ranskalainen
Kampus

MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa on tarkoitettu paitsi korkean tason oikeudellisille opiskelijoille, mutta myös ammattilaisille, jotka haluavat hallita edistyneitä oikeud ...

Lue lisää