close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Liiketalouden maisterit Kansainvälisen oikeuden opinnotssa

Master of Business Administration (MBA) on suosittu koulutus polku opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan edistyneempää uraa liiketoiminnassa. Nämä ohjelmat vaativat usein kaksi tai kolme vuotta intensiivistä tutkimusta, ja ne voivat johtaa monenlaisiin täyttäviin ja tuottoisimpiin liiketoiminta-uoroihin. Mikä on MBA International Law? Tämä tutkimusala keskittyy johtamisk… Lue lisää

Master of Business Administration (MBA) on suosittu koulutus polku opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan edistyneempää uraa liiketoiminnassa. Nämä ohjelmat vaativat usein kaksi tai kolme vuotta intensiivistä tutkimusta, ja ne voivat johtaa monenlaisiin täyttäviin ja tuottoisimpiin liiketoiminta-uoroihin.

Mikä on MBA International Law? Tämä tutkimusala keskittyy johtamiskäytäntöihin ja intensiivisiin lakeihin kaikkien saumattomien kansainvälisten liiketoimintojen toiminnassa. Tämän alan tutkintoon voi kuulua organisaation, johtamisen, viestinnän, ihmisoikeuksien, kauppaoikeuden ja hallinnon kursseja. Monet ohjelmat edellyttävät, että opiskelijat ovat jo suorittaneet perustutkintoa liiketoiminnassa, laissa tai muussa aiheessa.

Kansainvälisen oikeuden tutkijat oppivat usein oppimaan tehokkaasti erilaisten ihmisten kanssa. Tämä taito voi osoittautua hyödylliseksi erilaisissa ammatillisissa tai henkilökohtaisissa tilanteissa. Tällaiset henkilöt voivat myös organisoida ja yksityiskohtia orientoitua tämäntyyppisen tutkinnon ansaittamisen jälkeen.

MBA-ansaitsemisen kustannukset voivat vaihdella eri maissa ja oppilaitostyypeissä, ja yksityiset yliopistot ovat usein korkeampia lukukausimääriä kuin julkiset oppilaitokset. Monet ovat maksaneet koulusta taloudellista tukea, työ-opinto-ohjelmia ja apurahoja.

Kansainvälisen oikeuden mukaiset ura-alueet voivat laajentaa useilla aloilla, kuten julkisella ja yksityisellä sektorilla. Monet oppilaat, joilla on tämä koulutustaso, pyrkivät toimimaan virastoissa lakimiehinä tai päättäjiä. Valmistuneet ovat jatkaneet työskentelemään organisaatioissa, kuten Yhdysvaltojen kansalaisvapausliitto ja Amnesty International. Muita oikeusasemia, kuten markkinointipäälliköitä ja kaupan ohjaajia, voi olla yksityisissä yrityksissä tai kansainvälisissä yrityksissä.

Kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto voidaan ansaita yhdestä monista yliopistoista eri puolilla maailmaa. Ulkomailla opiskelu voi olla hyödyllistä tällä alalla, tai voit opiskella kotona online-kursseilla tai osa-aikatauluilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
ESLSCA Business School
Pariisi, Ranska

MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa on tarkoitettu paitsi korkean tason oikeudellisille opiskelijoille, mutta myös ammattilaisille, jotka haluavat hallita edistyneitä oikeud ... +

MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa on tarkoitettu paitsi korkean tason oikeudellisille opiskelijoille, mutta myös ammattilaisille, jotka haluavat hallita edistyneitä oikeudellisia kysymyksiä toimialallaan. Tämä koulutus antaa heille täydellisen hallinnan markkinoiden ja yritysten haasteista. Ratkaiseva etu yhä kilpailukykyisemmillä markkinoilla, joilla nämä kaksi sektoria pysyvät läheisessä yhteydessä toisiinsa. -
MBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Ranskalainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä