Filter
MBA
Espanja

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Johtajuusssa Espanjassa 2019/2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tutkinto.

Johtajuuden MBA-tutkinnon (MBA Leadership) suorittaneilla opiskelijoilla on juuri niitä taitoja ja tietoja, joiden avulla globaalia organisaatiota johdetaan. Ohjelman opetussuunnitelmassa yhdistellään yleensä johtajuuden perusteita tehokkaan viestinnän ja positiivisen vaikuttamisen menetelmiin.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Suositut MBA-ohjelmat Johtajuusssa Espanjassa 2019/2020

Read More Read less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Eurooppa

1 tulosta kohteessa Johtajuus, Espanja

Formato Educativo

MBA napaan (Gadex) on suunnattu lähettämään kokonaiskuvan yrityksen ja tarjota välineitä työskennellä johtoryhmän opetusohjelmaa. ... [+]

MBA napaan (Gadex) on suunnattu lähettämään kokonaiskuvan yrityksen ja tarjota välineitä työskennellä johtoryhmän opetusohjelmaa.

Tämä Master, neljä kuukautta, ja vastaa 25 tuntia viikossa työtä tekevät täysin etänä.

Gadex perustavoitteita ohjelmassa ovat:/>

Tarjota käytännön tietoa ammatin sovelluksen.Kehittää taitojaan työskennellä johtoryhmä.Edistää ammatillista vaihtoa alalla liiketoimintaa.Luomaan yhteyksiä ammattilaisten ja yritysten espanjaksi - maissa.Ylläpitää yhteyksiä koulutus- alustan ja alumniverkostoon.pikaopas/>MBA napaan (Gadex) on intensiivinen Program Management taitoja ja tekniikoita.Master kestää noin neljä kuukautta, joka vastaa 25 tuntia viikoittain maksu. Se on jaettu kahdeksaan moduuleihin. Se suoritetaan reaaliajassa 16 viikkoa, yhteensä 400 tuntia opetustaOppitunnit pidetään etäältä kautta virtuaalista joka sisältää opetusmateriaalin työ foorumeilla.Päättymisen jälkeen päällikön, mukaan lukien asiaankuuluvat tutkimukset, opiskelijat, jotka läpäisevät testit on mahdollisuus saada tutkintonsa palauttaa maksua. Nimikkeet, joilla on pääsy ovat:Master Executive MBA napaan (oma nimi).Master Executive MBA PYLVÄS osallistui yliopiston Cádizin (oma nimi) kuuluu tehdä ylimääräisen kulun 40 tuntia.Laillistettu otsikko: suoritetaan prosessi, jota kutsutaan yhtenäisen laillisti Apostille yleissopimuksen.On mahdollisuus tehdä työharjoitteluun Espanjassa.MBA napaan (Gadex) on parhaillaan kehittämässä kymmenes painosPaikkoja rajoitetusti. Aloittaa rekisteröinnin prosessin sitoumuksetta sinun täytyy rekisteröityä täällä .ohjelma/>... [-]
Espanja Madrid Spain Online
Request Info
Englanti
Full-time
4 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi