MBASTUDIES

Vertaa 2 MBA:t Ilmailuhallintossa

Yrittäjyyden hallinnan loppuun suorittaminen edellyttää tieteellisen lähestymistavan tuomista keskittymään liiketoiminnan ja hallinnan ongelmiin. Olipa opiskelijat erikoistuneet rahoitukseen, tilastoihin tai taloustieteisiin, MBA osoittaa, että heillä on ammattimaisia ​​valtakirjoja, jotka voivat olla hyödyksi työpaikalla.

Mikä on MBA ilmailun hallinnassa? Tämä ohjelma pyrkii ottamaan runsaasti liiketoiminnan ja hallinnan tietämys MBA ja soveltaa sitä rikastuttamaan ilmailun alalla. Koska erikoisluonteen tutkinto, opiskelijat valmistuu MBA Aviation Management voi löytää itsensä kilpailuetua muiden MBA-opiskelijoiden. Opiskelijoiden odotetaan pääsevänsä tähän ohjelmaan etukäteen markkinoinnin, taloustieteen, hallinnan ja rahoituksen tuntemuksen avulla, jotta he voivat viettää aikaa oppimalla näiden taitojen soveltamista ainutlaatuiseen ilmailualueeseen.

Parempi päätöksenteko, ilmailun ennusteiden kouluttaminen ja rahoitussuunnittelu, jotka voidaan oppia tällä asteella, voivat auttaa opiskelijoiden tulevaisuutta. Opiskelijat voivat suunnitella tehokkaasti ja välttää kalliita virheitä jopa heidän henkilökohtaisessa elämässään.

Vaikka MBA voi kestää vain muutaman vuoden loppuun, monet opiskelijat saattavat olla huolissaan kustannuksista. Sijaintipaikan ja opiskelijan valitsemien ohjelmien mukaan MBA-ansaitsemisen kustannukset vaihtelevat. Yksittäiset koulut voivat antaa opiskelijoille lisätietoja näistä yksityiskohdista.

Monet opiskelijat, jotka valmistetaan MBA Aviation Management, tietenkin, on tarkastella uran ilmailun alalla. Tämä voi tarkoittaa työntekijöiden työskentelyä lentoliikenteen lennonjohtajana, lentoaseman tai lentoyhtiön johtajan, lentoaseman turvallisuuspäällikkönä tai tavaraliikenteen ja rahdin päällikkönä, kaikki suuret vastuualueet mahdollisesti haastavaan ympäristöön. Opiskelijat voisivat myös hyödyntää yritystoimintaansa liike-elämään, kirjanpitäjiin, markkinoijille tai talousjohtajille.

Kun etsit MBA-ohjelmaa, löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja eri puolilta maailmaa sekä verkkokursseja, joiden avulla voit jatkaa koulutustasi ylläpitämällä nykyistä elämäntapaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

2 tulosta kohteessa Ilmailuhallinto Filter

Aviation Management MBA

Lynn University
Yhdysvallat, Boca Raton
MBA
Syyskuu 2020
<
Part-time
Englanti
Opetus kampuksella
Online

Ilmailun MBA: n harjoittaminen on uskomaton tapa avata uusia mahdollisuuksia lentoasemanhallinnalle ja maailman ilmatyyppien hallintaan. Tällä erikoistumisella voit saada tiet ...

Lue lisää

Master of Business Administration ilmailun

Singapore Aviation Academy
Singapore, Singapore Online
MBA
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Master of Business Administration Aviation (MBAA) antaa sinulle vahvan perustan tarvitaan onnistua nykypäivän ilmailun ympäristössä. Suunniteltu korostamaan nykyaikaisen halli ...

Lue lisää