MBASTUDIES

Vertaa 3 MBA:t Ilmailuhallintossa

Yrittäjyyden hallinnan loppuun suorittaminen edellyttää tieteellisen lähestymistavan tuomista keskittymään liiketoiminnan ja hallinnan ongelmiin. Olipa opiskelijat erikoistuneet rahoitukseen, tilastoihin tai taloustieteisiin, MBA osoittaa, että heillä on ammattimaisia ​​valtakirjoja, jotka voivat olla hyödyksi työpaikalla.

Mikä on MBA ilmailun hallinnassa? Tämä ohjelma pyrkii ottamaan runsaasti liiketoiminnan ja hallinnan tietämys MBA ja soveltaa sitä rikastuttamaan ilmailun alalla. Koska erikoisluonteen tutkinto, opiskelijat valmistuu MBA Aviation Management voi löytää itsensä kilpailuetua muiden MBA-opiskelijoiden. Opiskelijoiden odotetaan pääsevänsä tähän ohjelmaan etukäteen markkinoinnin, taloustieteen, hallinnan ja rahoituksen tuntemuksen avulla, jotta he voivat viettää aikaa oppimalla näiden taitojen soveltamista ainutlaatuiseen ilmailualueeseen.

Parempi päätöksenteko, ilmailun ennusteiden kouluttaminen ja rahoitussuunnittelu, jotka voidaan oppia tällä asteella, voivat auttaa opiskelijoiden tulevaisuutta. Opiskelijat voivat suunnitella tehokkaasti ja välttää kalliita virheitä jopa heidän henkilökohtaisessa elämässään.

Vaikka MBA voi kestää vain muutaman vuoden loppuun, monet opiskelijat saattavat olla huolissaan kustannuksista. Sijaintipaikan ja opiskelijan valitsemien ohjelmien mukaan MBA-ansaitsemisen kustannukset vaihtelevat. Yksittäiset koulut voivat antaa opiskelijoille lisätietoja näistä yksityiskohdista.

Monet opiskelijat, jotka valmistetaan MBA Aviation Management, tietenkin, on tarkastella uran ilmailun alalla. Tämä voi tarkoittaa työntekijöiden työskentelyä lentoliikenteen lennonjohtajana, lentoaseman tai lentoyhtiön johtajan, lentoaseman turvallisuuspäällikkönä tai tavaraliikenteen ja rahdin päällikkönä, kaikki suuret vastuualueet mahdollisesti haastavaan ympäristöön. Opiskelijat voisivat myös hyödyntää yritystoimintaansa liike-elämään, kirjanpitäjiin, markkinoijille tai talousjohtajille.

Kun etsit MBA-ohjelmaa, löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja eri puolilta maailmaa sekä verkkokursseja, joiden avulla voit jatkaa koulutustasi ylläpitämällä nykyistä elämäntapaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Ilmailuhallinto Filter

Master of Business Administration

MBA
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
English (UK)
Kampus

Brunel Business School , joka sijaitsee Uxbridgessä, Lontoossa, on yli 50 vuoden akateeminen huippuosaaminen ja sillä on kaksinkertainen hyväksyntä AACSB: ltä ja AMBA: lta. Br ...

Lue lisää

MBA - Aviation

IUBH University of Applied Sciences
MBA
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 lukukaudet
01 Syys 2020
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Are you enthusiastic about aviation? Do you already have work experience, but now want to expand your management skills so you can reach the next level in your career? Then ou ...

Lue lisää

Master of Business Administration ilmailun

Singapore Aviation Academy
MBA
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Master of Business Administration Aviation (MBAA) antaa sinulle vahvan perustan tarvitaan onnistua nykypäivän ilmailun ympäristössä. Suunniteltu korostamaan nykyaikaisen halli ...

Lue lisää