3 MBA Ohjelmat sisään Ilmailuhallinto sisään Pohjois-Amerikka for 2024

MBA Ohjelmat sisään Ilmailuhallinto sisään Pohjois-Amerikka for 2024Filter
    • Daytona Beach, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Embry-Riddle -liiketoiminnan maisteri ilmailunhallinnasta valmistaa opiskelijoita liike-elämän uraan ilmailualalla. Yhdistämällä vahva ymmärrys liiketoimintaperiaatteista syvälliseen ilmailututkimukseen, tämä jatko-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia tieteenalakohtaista tietoa sisällyttämällä ilmailu- ja ilmailu- ja avaruussovellukset.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Embry-Riddle -liiketoiminnan maisterin tutkinto ilmailusta tarjoaa vahvan perustan menestykselle millä tahansa maailmanlaajuisen ilmailualan areenalla. Se tarjoaa perinteistä liiketoimintaosaamista, mutta on ainutlaatuinen keskittymällä ilmailu- ja avaruusteollisuuteen.

    • Fairfield, Yhdysvallat

    Englanti

    Embry-Riddle -liiketoiminnan maisterin tutkinto ilmailusta tarjoaa vahvan perustan menestykselle millä tahansa maailmanlaajuisen ilmailualan areenalla. Se tarjoaa perinteistä liiketoimintaosaamista, mutta on ainutlaatuinen keskittymällä ilmailu- ja avaruusteollisuuteen. Vaikka tutkinto tarjoaa erikoistuneen käsityksen globaalista liiketoimintaympäristöstä, se perustaa tutkinnon suorittaneita menestymään myös muilla kuin ilmailualoilla. Ilmailualan MBA on akkreditoitu kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvostossa (ACBSP). Ohjelman kurssit tuottavat vaaditun MBA-ydinsisällön samalla kun tutkitaan ilmailun maailman tärkeimpien toimialojen trendejä.