MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Ilmailussa Yhdysvalloissa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tutkinto.

Rakennus uran ilmailualan edellyttää ajantasaista tietoa teknologian, taitojen ja ymmärrystä siitä, miten dynaaminen teollisuus on. MBA Aviation antaa opiskelijalle, mitä on valmis haasteisiin tulla johtajat tällä alalla. Sen avulla he voivat rakentaa verkostoja ja jakaa koulutuksesta vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja asiantuntijoiden tällä osastolla.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Suositut MBA-ohjelmat Ilmailussa Yhdysvalloissa 2020

1 tulosta kohteessa Ilmailu, Yhdysvallat Filter

Aviation Management MBA

Lynn University
Yhdysvallat, Boca Raton
MBA
Syyskuu 2020
<
Part-time
Englanti
Opetus kampuksella
Online

Ilmailun MBA: n harjoittaminen on uskomaton tapa avata uusia mahdollisuuksia lentoasemanhallinnalle ja maailman ilmatyyppien hallintaan. Tällä erikoistumisella voit saada tiet ...

Lue lisää