MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Ilmailussa Pohjois-Amerikassa 2020

MBA sanoista Master in Business Administration ja koostuu ohjelman opetussuunnitelma, joka tarjoaa perustan keskeiset käsitteet liiketoiminnan, mukaan lukien hallinto, rahoitus, talous, myynti, markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja toimitusketjun hallintaan.

MBA Aviation Management ei vain antaa laajan Knowlege rahoituksen, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin ja strategisen managment mutta kaikki tämä on yhteydessä lentoyhtiön ja lentoaseman toiminnan ja keskittyä nykyisen maailmanlaajuisia kysymyksiä. Jos olet lentäjä, insinööri tai muu profesional jo työskentelevät ilmailualan tämä on ihanteellinen valinta.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Ilmailussa Pohjois-Amerikassa 2020

1 tulosta kohteessa Ilmailu, Pohjois-Amerikka Filter

Aviation Management MBA

Lynn University
Yhdysvallat, Boca Raton
MBA
Syyskuu 2020
<
Part-time
Englanti
Opetus kampuksella
Online

Ilmailun MBA: n harjoittaminen on uskomaton tapa avata uusia mahdollisuuksia lentoasemanhallinnalle ja maailman ilmatyyppien hallintaan. Tällä erikoistumisella voit saada tiet ...

Lue lisää