MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen MBA-ohjelmat Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)ssa Yhdysvalloissa 2021

MBA on ylivoimaisesti menestynein aste 20-luvulla. Katsokaa American tilastoja. Ensimmäinen tutkinto ei annettu ulos, kunnes 1900-luvulla. Loppuun mennessä 20-luvulla se oli 27% markkinaosuus kaikista jatkotutkintoja annetaan pois.

NPO tai voittoa tavoittelematon järjestö, on yritys, joka toimii antamaan hyväntekeväisyyteen apua yhteisöille ympäri maailman. Opiskelija oppii auttamaan ihmisen palvelu, terveydenhuolto, koulutus, ja ympäristöhyötyjä tietyille alueille.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen MBA-tutkinnot Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)ssa Yhdysvalloissa 2021

2 tulosta kohteessa Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO), Yhdysvallat Filter

MBA - hallinnointi kaupallisille organisaatioille

College of Mount Saint Vincent
MBA
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Opiston MBA-ohjelma varustaa opiskelijoiden johtamistaitoja ja liiketoimintaosaamista palvelemaan sekä tuloksen että ei-voittoa aloilla. Ohjelma tarjoaa opiskelijakeskeisen op ...

Lue lisää

Post MBA Certificate

University of Portland, Pamplin School of Business
MBA
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Pamplin School of Business MBA-ohjelma on yksi laajimmista ryhmät valittavia kursseista Oregonissa. Tarjoamme tiukkaa kursseja monilla erikoisaloilla, jotka tarjoavat ainutlaa ...

Lue lisää