close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Osa-aikainen MBA-ohjelmat Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)ssa Euroopassa 2021

Liikkeenhallinnon maisterin tutkinto eli MBA on jatkotutkinto, joka myönnetään liikkeenjohdon opintoihin keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tavallisia painopisteitä ovat rahoitusala, laskentatoimi, henkilöstöhallinto ja muut liiketalouteen liittyvän aiheet. NPO tyypillisesti toimii tukea maille ja yhteisöille, jotka kamppailevat selviytyäkseen koska tulvien, nälänhädän, sa… Lue lisää

Liikkeenhallinnon maisterin tutkinto eli MBA on jatkotutkinto, joka myönnetään liikkeenjohdon opintoihin keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tavallisia painopisteitä ovat rahoitusala, laskentatoimi, henkilöstöhallinto ja muut liiketalouteen liittyvän aiheet.

NPO tyypillisesti toimii tukea maille ja yhteisöille, jotka kamppailevat selviytyäkseen koska tulvien, nälänhädän, sairauden tai sota, tai puutteen vuoksi mukavuuksia, kuten koulutuksen ja terveydenhoidon. NPO opiskelijat oppivat työskentelemään eri kulttuureissa tarjota tarkoituksenmukaista ja tarpeellista helpotusta.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen MBA-tutkinnot Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)ssa Euroopassa 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach , Saksa

AQAS-akkreditoitu maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen johtamis- ja johtamisohjelman opiskelijoiden valmistelemiseksi uraan kansalaisjärjestössä.

AQAS-akkreditoitu maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen johtamis- ja johtamisohjelman opiskelijoiden valmistelemiseksi uraan kansalaisjärjestössä. -
MBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
18 - 30 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berliini , Saksa

Kaksoistutkinto-ohjelma: MA Vastuullinen Management yhdistää MBA

Kaksoistutkinto-ohjelma: MA Vastuullinen Management yhdistää MBA -
MA Osa-aikainen MBA
Osa-aikainen
2 - 3 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä