46 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot 2024

Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot 2024Filter
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Carlowin yliopiston henkilöstöhallinnon online- maisteri antaa opiskelijoille äärimmäistä joustavuutta heidän valmistautuessaan olemaan johtajia henkilöresurssien alalla. Kattavat kurssityöt on suunniteltu kiireisille ammattilaisille, jotka haluavat henkilökohtaista ohjausta kokeneilta asiantuntijoilta. Opi opettajilta, joilla on SHRM-sertifiointi. Valmistu kahden vuoden sisällä valmistautumaan kansalliseen SHRM-kokeeseen.

    • Scranton, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Scrantonin yliopiston online-MBA: n toiminnanhallinnan erikoistuminen antaa sinulle analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot, joita sinun tarvitsee menestyä tällä tieto- ja teknologiaintensiivisellä alalla.

    • Online USA

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Operations and Supply Chain Management MBA keskittymisen avulla opit ymmärtämään organisaation ja maailmanlaajuisen toimitusverkoston toimintojen monimutkaisuutta ja keskinäistä riippuvuutta.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Opi tunnistamaan, rekrytoimaan ja vaalimaan yrityksen arvokkainta resurssia: sen työvoimaa. Tässä MBA:ssa, jonka erikoisala on henkilöstöjohtaminen, tuplaat yrityshallinnon työvoimajohtamisen näkökohdat ja kehität syvän ymmärryksen rekrytoinnista, henkilöstön motivoinnista ja urakehityksestä.

    • Geneva, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Ihmiset ovat kaikkien yritysten arvokkain omaisuus, ja nyt, enemmän kuin koskaan, organisaatiot ovat sitoutuneet suurten työntekijöiden onnellisuuteen ja säilyttämiseen. Henkilöstöhallinnon pääaine keskittyy ihmisten johtamiseen sosiaalisesta, kulttuurisesta ja poliittisesta näkökulmasta, samalla kun kehitetään johtamistaitoja ja edistetään luovaa ajattelua. Opiskelijat oppivat tehokkaan kykyjen etsinnän ja johtamisen trendien ja tekniikoiden lisäksi, jotka ovat välttämättömiä huippuosaamisen ammattilaisten muodostamiseksi.

    • Châteauroux, Ranska
    • Baar, Sveitsi

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Englanti

    ESDST on laatuaan logistiikan, data -analyysin ja toimitusketjun hallinnan maisteriohjelma, joka on suunniteltu ehdokkaille, jotka ovat uteliaita ja intohimoisia laajentamaan tietämystään tavanomaisessa S&L -skenaariossa ja ottamaan harppauksen normaalia korkeammalle urallaan logistiikassa ja toimituksissa ketju Ohjelma on kuratoitu yhdistetyillä panoksilla logistiikka- ja toimitusketjualalta sekä data -analytiikkamaailmasta. Pääpaino on tähän alaan liittyvien tietojen analysointitekniikoiden integroinnissa.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Sekoitettu, Kampuksella

    Espanja

    Murcian katolisen yliopiston- UCAM- ja Spain Business School in Digital Business Management and Administration (MBAD)- maisterin tutkinto pyrkii tarjoamaan kiinnostuneelle täydellisen tietämyksen liikehallinnosta, klassisesta MBA: sta, ja siihen sisältyy päivitys digitaalisia yrityksiä kehittäen samalla molempia taitoja. TOP 5 MBA Espanjassa (sijoitus El Mundo 2021). Top 10 Forbesin yliopistossa 2021

    • Athens, Kreikka

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Yhdistämällä akateemista kurinalaisuutta käytännön tietämykseen, ALBA MBA in Shipping -ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä järkeviä ja oikea-aikaisia päätöksiä ja selviytyä paineesta.

    • Germany Online, Saksa

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Saksan kieli

    Heitä kiinnostaa ammattitaitoinen henkilöstö ja henkilöstön kehittäminen hallinta, jolla haluat laajentaa ensimmäinen korkeakoulututkinto parannettua uramahdollisuuksia? Sitten avaat oman lahjakkuutta kanssa MBA-ohjelma "Talent Management" on AKAD University kaikki mahdollisuudet haastavia johtotehtäviin.

    • Rheinbach, Saksa

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    AQAS-akkreditoitu maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen johtamis- ja johtamisohjelman opiskelijoiden valmistelemiseksi uraan kansalaisjärjestössä.

    • Arusha, Tansania
    • Lusaka, Sambia

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti

    Liikenne ja infrastruktuuri on tunnistettu sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen edistämisen tärkeiksi edellytyksiksi. ESAMI on tietoinen siitä, että ilman kriittistä massaa koulutettua henkilöstöä kuljetusalalla sen toiminnallinen suorituskyky jää huonoksi, minkä vuoksi MBA-TELM otetaan käyttöön.

    • Sharjah, Arabiemiirikunnat
    • Lagos, Nigeria
    • + 11 more

    Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Opiskele verkko-, osa-aika- tai etäopiskelutilassa UAE: sta (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudi-Arabiasta (Riad, Jeddah), Nigeriasta (Lagos, Abuja), Etelä-Afrikasta (Kapkaupunki, Johannesburg, Durban), Ruandasta, Ghanasta , Intia jne. Kaikissa yritysyrityksissä tai julkisissa tai julkisissa yrityksissä yksi yhteinen ja tärkein resurssi, jota ammattilaiset käsittelevät, on henkilöresurssit. Voitto ajaa organisaatioita ja ihmiset ovat organisaation suorituskyvyn ja kehityksen vetureita, mikä johtaa lisääntyneeseen tuottoon mille tahansa organisaatiolle. Ihmisen psykologian ymmärtäminen on edellytys ihmisten ajamiseksi tehokkaasti kohti tavoitteitaan. itse asiassa HR ja psykologia ovat erottamattomat kaksoset, jotka auttavat meitä arvostamaan entistä tarkemmin organisaation suorituskykyä ohjaavaa monimutkaista ihmisen käyttäytymistä. Westford University College tarjoaa yhteistyössä Espanjan UCAM: n kanssa ainutlaatuisen yhdistelmän 'MBA in HR & Organisational Psychology' -ohjelman suorittamisesta kaikille työskenteleville ammattilaisille ja muille, jotka haluavat ymmärtää ja työskennellä erilaisissa moniulotteisissa teollisuusorganisaatioissa. Se auttaa sinua tunnistamaan ja ymmärtämään, että henkilöresurssit ovat iso omaisuus, joka ohjaa organisaation käyttäytymistä ja suorituskykyä. Oppiminen on elinikäinen prosessi. Liity meihin tässä tiedonhakutoiminnassa, joka avaa näköalasi ja ymmärryksesi inhimillisten voimavarojen psykologiaan.

    • Online
    • Valencia, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    16 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Rushford MBA henkilöstöjohtamisen MBA on suunniteltu sopimaan henkilöstöhallinnon ammattilaisille ja uusille tutkinnon suorittaneille tai muille ammattilaisille, jotka haluavat siirtyä henkilöstöjohtamiseen. Ohjelma tarjoaa opiskelijalle luottamuksen muodollisesta pätevyydestä henkilöstöhallinnossa maineikkaalta European Business Schoolilta.

    • Campbellsville, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Hanki johtajuutta hienosäätääksesi tärkeimpiä tuotanto- ja jakeluprosesseja Campbellsvillen yliopiston online -MBA -toimitusketjun ja logistiikan hallinnan keskittymisen kautta. Vain kahdessa vuodessa opit alan asiantuntijoilta strategioita joustavien, korkealaatuisten, luotettavien, kustannustehokkaiden ja ympäristön kannalta kestävien toimenpiteiden soveltamiseksi auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Lisätietoja ohjelmasta tänään.

    • Sharjah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    14 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    GBS MBA Human Resource Management yhdistää syvää asiantuntemusta inhimillisiä voimavaroja ja tarvittava tieto olla strateginen liikekumppani. Kurssilla toimissa, rahoituksessa, kirjanpidossa ja strategiassa opiskelijat oppivat liiketoiminnan johtamisen perusteet.