MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen MBA-ohjelmat Hallinnon opinnotssa Malawissa 2021

Opiskelijat usein pohtineet päätöksen astua ulos yritysmaailmaan ja lähteä kallis MBA oli viisas. Viime aikoihin asti vaikein osa MBA oli tulossa hyväksynyt yritysten ylin koulu. Ottaa MBA oli vastine kahden-ja-puoli ja neljä vuotta ylimääräistä arvosanan kokemus. Se on tällaisina aikoina, että tajuat todellinen arvo MBA.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Malawi (Chichewa: Malawi) on maa Afrikassa, reunustavat Mosambikin etelään ja itään, Tansania pohjoiseen, Sambia länteen. Lilongwe on poliittinen pääkaupunki Malawi ja hallintokeskus.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen MBA-tutkinnot Hallinnon opinnotssa Malawissa 2021

2 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Malawi Filter

MBA - Liikennetalouden ja logistiikan hallinta

Esami Business School
MBA
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Liikenne ja infrastruktuuri on tunnistettu tärkeiksi edellytyksiksi sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen edistämiselle. ESAMI on tietoinen siitä, että ilman kriittistä mass ...

Lue lisää

MBA Human Resource Management (MBA-HRM)

Esami Business School
MBA
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Henkilöstöhallinto on tärkeä tehtävä organisaatioiden nykyiselle ja tulevalle kilpailukyvylle. Henkilöresurssien ja organisaatioiden suorituskyvyn / tuottavuuden välistä yhtey ...

Lue lisää