MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen MBA-ohjelmat Globaali liiketalousssa Meksikossa 2020

MBA sanoista Master in Business Administration ja koostuu ohjelman opetussuunnitelma, joka tarjoaa perustan keskeiset käsitteet liiketoiminnan, mukaan lukien hallinto, rahoitus, talous, myynti, markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja toimitusketjun hallintaan.

Globaali liiketoiminta tarkoittaa tapaa, jolla yritys harjoittaa liiketoimintaa kansainvälisesti. Työskentely ulkomailla edellyttää yrityksiltä kulttuuriin herkkyyttä sekä ymmärrystä Paikalliset rekrytoinnit, hallintaan, markkinointia ja muita toimintatapoja.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen MBA-tutkinnot Globaali liiketalousssa Meksikossa 2020

2 tulosta kohteessa Globaali liiketalous, Meksiko Filter

EGADE - UNC MBA globaalissa liiketoiminnassa ja strategiassa

EGADE Business School
MBA
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

EGADE - UNC MBA globaalissa liiketoiminnassa ja strategiassa on kaksoistutkintoinen ja globaali MBA-ohjelma, joka on luotu onnistuneen yhteistyön tuloksena kahden arvostetun k ...

Lue lisää

Global OneMBA

EGADE Business School
Globaali MBA
Tammi 2021
<
Osa-aikainen
<
21 kuukautta
Englanti
Kampus

Maineikas Global OneMBA -ohjelma tarjoaa toimeenpaneville opiskelijoille kaikki työkalut menestyäkseen monimutkaisessa globaalissa ympäristössä ja viedäkseen organisaationsa p ...

Lue lisää