6 MBA Ohjelmat sisään Datatieteet sisään Yhdysvallat for 2024

MBA Ohjelmat sisään Datatieteet sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    UNC Kenan-Flaglerin paras online-MBA-ohjelma on muovannut ketteriä johtajia verkossa yli vuosikymmenen ajan. Kehität lähestymistapaa johtamiseen, joka heijastaa arvoitasi, vahvistaa vahvuuksiasi ja asettaa sinut menestykseen haastavien työselosteiden, maailmanlaajuisten oppimiskokemusten ja omistautuneen uravalmennuksen avulla. GMAT-vapautuksia on saatavilla.

    • Livingston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ansaitse online-MBA-tutkinto tietotekniikan ja data-analytiikan painotuksella West Alabaman yliopistosta. Yhdessä vuodessa sinulla on vahva tietopohja tiedon louhinnasta, tekoälystä, big datan analytiikan menetelmistä ja tietokannan hallintajärjestelmien käytöstä. Käytännön projekti ja opinnäytetyö varmistavat, että valmistut kokemuksella, jota tarvitset vaikuttaaksesi. Ohjelma on 33 opintoviikkoa ja se voidaan suorittaa kokonaan verkossa. Pääsyä varten ei vaadita GMATia.

    • Paris, Ranska
    • Heidelberg, Saksa
    • + 2 more

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Yhdistä MBA ja Data Science. Sinulla on mahdollisuus yhdistää MBA-tutkinto datatieteen sertifikaattiimme verkossa ja vahvistaa yrityksesi kykyjä tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä.

    • Hoboken, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Teknologiaa, dataa ja analytiikkaa arvostavassa yritysmaailmassa perinteinen hallinnan työkalupakki on vaarassa vanhentua. Joten loimme uudenlaisen MBA-tutkinnon. Analytics MBA Stevensissä on STEM-ohjelma äskettäin korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka ovat opiskelleet teknistä alaa, joilla on rajallinen työkokemus ja jotka haluavat nopeasti ansaita jatkotutkinnon kilpaillakseen jännittävistä työpaikoista maailman arvostetuimmissa yrityksissä – joissa yhä useammin jopa varhainen työ edellyttää maisterin tutkintoa.

    • Russellville, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Painopiste Arkansas Tech University MBA-ohjelmassa on valmistautua sinut liikeuralle, jolla on nykypäivän nopeatempoisessa liiketoimintamaailmassa tarvittavat tietoanalyysit ja päätöksentekovalmiudet. Jos olet kiinnostunut parantamaan yrityksesi tai muun kuin yrityksen uraa tai etsit vastuutasoa nykyisen työnantajasi kanssa, saatat olla kiinnostunut hakemaan tätä ohjelmaa. Kauppatieteiden maisteri (MBA) -ohjelma Arkansas Tech University tarjoaa jatko-opinto-ohjelman opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa liiketoiminnan koulutustaan perustutkinnon ulkopuolella. Ohjelma tarjoaa yleisen MBA-raidan, MBA: n Business Data Analytics -keskittymällä ja MBA digitaalisen markkinoinnin keskittymällä. Kaikkia MBA-kursseja tarjotaan verkossa. Ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita menestyvään yritysuraan johtamis- ja johtotehtävissä painottaen auttamaan opiskelijoita kehittämään tärkeitä tietoja, analyyttisiä kykyjä ja datavetoista päätöksentekovalmiutta.

    • Jacksonville, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    KWU MBA-koulutusohjelma tarjoaa varhaisen ja puolivälin ura ammattilaisille, joilla on käytännön taitoja ja valmiuksia vauhdittaa uransa liiketoimintaa.