Filter
MBA
Benin

Vertaa Parasta MBA-ohjelmaa Beninissä 2019

MBA on ylivoimaisesti menestynein aste 20-luvulla. Katsokaa American tilastoja. Ensimmäinen tutkinto ei annettu ulos, kunnes 1900-luvulla. Loppuun mennessä 20-luvulla se oli 27% markkinaosuus kaikista jatkotutkintoja annetaan pois.

MBA tai Master of Business Administration on kaksivuotinen koulutusohjelma. Jotta harjoittaa MBA, opiskelijoiden on ensin saanut kandidaatin liittyvältä alalta. MBA-ohjelma, opiskelijat saavat liiketoimintaan liittyvän työselostus jotka luokittelivat ne toimivat ja hallita yritysten ja yritykset.

 

Beninissä, Länsi-Afrikassa sijaitsevan, asuu lukuisia korkea-asteen koulutuksen vaihtoehtoja. On 10 oksat National University of Benin koko maassa, ja kokonaismäärä julkisten ja yksityisten laitosten yhdistettynä on 94.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat MBA-tutkinnot Beninissä 2019

Read More Read Less

Tulokset

African School of Economics

ASE: n MBA-ohjelma on muotoiltu amerikkalaistyylinen MBA-ohjelma, sovitettu Afrikkalainen yhteydessä. Pyrimme houkuttelemaan opiskelijoita eri taustoista, jotka ovat kiin ... [+]

Master in Business Administration (MBA)

ASE: n MBA-ohjelma on muotoiltu amerikkalaistyylinen MBA-ohjelma, sovitettu Afrikkalainen yhteydessä. Pyrimme houkuttelemaan opiskelijoita eri taustoista, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan huomisen johtajia Afrikkalainen liiketoimintaa. Opiskelijat saavat saman ytimen koulutusta taloustieteen ja tilastoissa opiskelijoiden ASE n muiden ohjelmien, täydennettynä kurssitöitä kirjanpito, tilintarkastus, liikejuridiikan, yrittäjyys, ja hallintaan. Haluamme valmistaa opiskelijoita hakeutumaan kirjanpito, pankki-, konsultointi, rahoitus, markkinointi ja hallinto yksityisellä sektorilla sekä yleishyödyllisten organisaatioiden kannalta. Keskeinen etu ASE: n MBA-ohjelma on sen korostaminen määrällisten ja analyyttisiä menetelmiä ja laajoja kumppanuuksia yliopistojen ja yrityksille maailmanlaajuisesti. Nämä kumppanuudet tarjoavat opiskelijoille ohjelmasta ainutlaatuisen altistuminen kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa joitakin sen tärkeimmistä pelaajista. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus auttaa järjestämään ja osallistumaan ASE: n ja liikkeenjohdon työpajoja, ja voivat hyödyntää kansainvälisen verkoston jatkamaan mahdollisuuksia työharjoitteluun kun opiskelija ASE. Ohjelma tarjoaa kaksi osa-alueilla: Talous ja Markkinointi & Management.... [-]

Benin Cotonou
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi