MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Auditointissa Ghanassa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tutkinto.

Tilintarkastus on tutkimuskohde sopii opiskelijoille, jotka nauttivat matematiikkaa ja työskentelystä numeroita. Joitakin tyypillisiä luokkia ovat taloustiede, kirjanpito, taloudellisen raportoinnin, strateginen johtaminen, liiketoiminnan oikeudellisia kysymyksiä, verotus ja tilintarkastus periaatteita ja käytäntöjä.

Ghana, joka tunnetaan Ghanan tasavallan, on suvereeni valtio sijaitsee Guineanlahden ja Atlantin valtameren West Africas

Suositut MBA-ohjelmat Auditointissa Ghanassa 2020

2 tulosta kohteessa Auditointi, Ghana Filter

MBA tilintarkastus

University Of Professional Studies Accra
MBA
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
24 kuukautta
Englanti
Kampus

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan hakijoiden kehittää ymmärrystä ja arvostusta arvojen Auditointiprosessin ja tarve säilyttää eettisiä soveltamisessa tilintarkastustava ...

Lue lisää

MBA Sisäinen tarkastus

University Of Professional Studies Accra
MBA
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
24 kuukautta
Englanti
Kampus

Master of Business Administration Sisäisen tarkastuksen on suunniteltu vastaamaan korkean tason akateemisia ja ammatillisia tarpeita julkisen ja yksityisen talouden aloilla.

Lue lisää