MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Auditointissa Euroopassa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tutkinto.

Akateeminen alue tarkastuksen viittaa analyysin kirjanpitoa organisaation. Joitakin yhteisiä kursseja voi sisältyä julkisen tilintarkastus, laki, rahoitus ja kirjanpito, auditointi ja talouden julkisen sektorin.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Auditointissa Euroopassa 2020

1 tulosta kohteessa Auditointi, Eurooppa Filter

Erikoistunut MBA - Audit and Management Control

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
MBA
<
Full-time
<
Part-time
Ranskalainen
Kampus

Tarkastus- tai johto-ohjauksen johtaja on ehdotus, jolla hallitaan paremmin riskejä ja vahvistetaan yhtiön tehokkuutta. Ydinliiketoimintansa lisäksi ne ovat toiminnallisia ja ...

Lue lisää