MBA yrittäjyyden johtamisessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

 • MBA-ohjelma antaa osallistujille mahdollisuuden kehittää yrittäjyyden johtamistaitojaan tullakseen menestyväksi johtajuudeksi kansainvälisissä yrityksissä.
 • Ohjelma on suunniteltu erityisesti osallistujille Baltian maista ja Skandinaviasta.
 • Ohjelma tarjoaa hyvän sekoituksen teoreettista tietoa yhdistettynä käytännön tulokeskeiseen koulutukseen.
 • Osallistujien ammatillista kehitystä tukee valmentaja, joka työskentelee osanottajan kanssa yksi hänen koko MBA-opintojensa ajan.
 • Ohjelman tarjoaa Viron suurin ja kansainvälisin kauppakorkeakoulu.
 • Se tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia aloittaville yrityksille, erilaisille liiketoimintamallikilpailuille ja kansainvälisille kesäkouluille.
 • Yrityspohjainen ongelmanratkaisuprojekti on kiinteä osa opetussuunnitelmaa. Se kootaan opintojen aikana ja sitä jatketaan pro gradu -työksi.
 • Ohjelma voidaan suorittaa 1,5 vuoden sisällä.
 • Ohjelma tarjoaa joustavuutta: sitä opetetaan kolmen päivän istunnoissa, jotka pidetään kerran kuukaudessa, jolloin osallistujat voivat elää ja työskennellä Viron ulkopuolella.

opetussuunnitelma

 • Yleiset opinnot - antaa tietoa kansainvälisen liiketoimintaympäristön komponenteista ja globaalin liiketoiminnan suuntauksista.
 • Ydintutkimukset - sisältävät yleiskatsauksen yritystietojärjestelmistä, järjestelmien integroinnista ja liiketoimintaprosessien analysoinnista; hankkia markkinoinnin ja johtamisen tietoja ja taitoja.
 • Erityisopinnot - tarjoavat tiedot talous- ja johtamislaskennasta sekä yleiset tiedot taloushallinnosta ja analysoinnista, jotta liiketoimintaideat voidaan arvioida onnistuneesti ja tukea yrityksen arvon kasvua.
 • Pro gradu -tutkielma - Opiskelijat saavat kokemuksen itsenäisen tutkielman laatimisesta, jossa käsitellään ja ratkaistaan käytännön liiketoiminnan hallintoon liittyviä ongelmia, sekä taitoja teoreettisen tiedon soveltamiseksi käytännön asioiden ratkaisemisessa akateemisen maisterin tutkinnon tasolla.
1. lukukausi Lukukausi 2 3. lukukausi
Liiketoiminnan kehitys ja ympäristö Yritystiedot ja organisaatio Rahoitus ja johtaminen
Kurssit Kurssit ja valinnaiset kurssit Kurssit
Henkilökohtaisen kehityksen moduuli
Opintomatkat
Yrityspohjainen ongelmanratkaisuprojekti - laajennetaan pro gradu -työksi

Tulevaisuuden ura

Kauppatieteiden maisteri (MBA) on suunniteltu edistämään yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden uraa. Tutkinto soveltuu monenlaiselle uralle ja on huomattava sijoitus, joka heijastuu varmasti tutkinnon suorittaneiden lisääntyneisiin ansiopotentiaaleihin. MBA-tutkinnon suorittaneet ovat hankkineet taitoja strategisessa päätöksenteossa, tehostaneet johtamiskykyään ja ovat hyvin sopeutettavissa jatkuvasti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin. MBA on monipuolinen ja arvokas tutkinto, jonka avulla voit valita eri urapolkujen välillä - kaikki riippuu tavoitteistasi, toiveistasi, taidoistasi ja kiinnostuksestasi.

Opiskelijaksi

TalTech-kansainvälisten opinto-ohjelmien opiskelijat otetaan mukaan pääsykynnyksen perusteella. Verkkohaastattelu tehdään vain alustavien arviointien läpäisseiden ehdokkaiden kanssa. Verkkohakemuksen (CV) ja haastattelun enimmäispistemäärä on 10 pistettä. Hakija, joka saa vähintään 5 pistettä, hyväksytään.

Ohjelman erityisvaatimukset

Kandidaatin tutkinto tai vastaava
Ehdokkaat, joilla on teknisen suunnittelun, tietotekniikan, luonnontieteiden tai taloustieteen tausta, ovat tervetulleita hakemaan.

Jotta hakija voisi osallistua Tallinn University of Technology opintoihin, hakijan on oltava vähintään 60% korkeimmasta CGPA: sta.

Työkokemus
On välttämätöntä, että sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus keskijohtajana tai asiantuntijana.

Huomaa, että hakijoille, jotka työskentelevät EU: n ulkopuolella sijaitsevassa yrityksessä, on myös pakollista esittää virallinen lausunto, joka todistaa työntekijän aseman, sekä työnantajan yhteystiedot, jotta online-haastattelu voidaan suorittaa.

Etusija annetaan ehdokkaille, jotka odottavat pysyvänsä aktiivisesti työssä koko opiskeluajan.

Huomautus! Kun haet ja täytät online-hakemuslomaketta DreamApplyssa, kuvaile yksityiskohtaisesti työkokemuksesi ja aikaisempaa koulutustasi, koska tätä lomaketta arvioidaan ansioluettelosi perusteella. Sisällytä tiedot suoritetuista opinto-ohjelmista, missä ja milloin opiskelet; luettele työkokemuksesi, missä ja missä tehtävissä olet työskennellyt, sisällytä keskeiset vastuut, anna työkokemuksesi aikataulu.

Online-haastattelu

Haastattelun aikana käsitellyt aiheet:

 • Aikaisempi koulutus, työkokemus, ura ja niiden yhteys yrittäjyyden johtamisen MBA-ohjelmaan.
 • Motivaatio opiskella ohjelmaa, opintojen tavoite ja syyt tämän ohjelman valinnalle, mukaan lukien vaihtoehdot.
 • Kuinka Yrittäjyysjohtamisen MBA-ohjelman ohittaminen vaikuttaa henkilökohtaiseen uraasi?

Haastattelun kesto on 10-15 minuuttia.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Lue lisää

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Näytä vähemmän