MBA yrittäjyyden alalta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Olet yrittäjä, joka on sydämessäsi - joko yrittäjä tai jo yritys. Kasvataksesi yritysjohtajana sinun on laajennettava näkökulmaasi. Saa kilpailuetua yhdessä harvoista kouluista maassa, jonka nimi on yrittäjyys.

Yrittäjyyteen liittyvä MBA tarjoaa sinulle edistyneen yritysosaamisen, jonka keskityt yrittäjyyden kehittämiseen. Opit teollisuuden johtajilta, jotka ovat itse hoitaneet kannattavia yrityksiä, mikä antaa sinulle reunan yrityksen menestymiseen. Teet käytännön työtä reaalimaailman hankkeissa opitessasi ratkaisemaan vaikeita ongelmia ja liikkumaan tukoilla nyt, ennen kuin ne suistuvat yritykseltäsi. Lisäksi saat asiantuntemusta liiketoimintasuunnitelmien luomiseen, osallistumiseen todellisten ongelmien kanssa reagoivien yritysten konsultointitoimiin ja rakentaa vaikuttavan salkun.

Viime kädessä opit perustamaan yrityksen, hankkimaan olemassa olevan yrityksen tai johtamaan suuren yrityksen osastoa, jotta voit kasvaa taloudellisesti ja johtajana. Se on kaikki osa NSU Edgeä.

Talvesta 2020 alkaen kaikkia yrittäjyyskursseja tarjotaan lauantaisin 8 viikon ajan.
Jokainen kurssi kokoontuu 4 tunnin ajan joko klo 8–12 tai klo 13–17.
Jos asut vähintään 75 mailin päässä pääkampuksesta, saatat saada 20% alennuksen. Ota yhteys akateemiseen neuvonantajaasi saadaksesi lisätietoja.

 • Kaikki yrittäjyysosastolla opettavat professorit ovat johtaneet menestyviä yrityksiä. Opi johtamistaitot sen käyneeltä professorilta.
 • MBA-ydinkurssit tarjosivat viikonloppuja tai päivän aikana pääkampuksella ja verkossa. Yrittäjyyskursseja tarjotaan lauantaisin pääkampuksella.
 • Ohjelma voidaan suorittaa vain 21 kuukaudessa.
 • Ohjelma alkaa viisi kertaa vuodessa ja alkaa elokuussa, lokakuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja toukokuussa.

entrepreneur, startup, start-up

Halmosin yrittäjyyden erinomaisuussertifikaatti

Halmosin yrittäjyyden erinomaisuussertifikaatti on tarkoitettu edistämään akateemista huippuosaamista ja saavuttamista yrittäjyystoiminnassa luokkahuoneen ulkopuolella.

edellytykset

 1. Vähintään 3,75-pisteinen keskiarvo kaikille yrittäjyyskursseille.
 2. Opiskelijoiden on osallistuttava ainakin yhteen liiketoimintasuunnitelmakilpailuun. Yrittäjyysohjelman johtajan on etukäteen hyväksyttävä kilpailu.
 3. Opiskelijoiden on lähetettävä alkuperäinen idea työnantajalleen osoittaakseen jonkin seuraavista:
  1. Palvelun parantamiseksi
  2. Voit kasvattaa voittoa
  3. Kustannusten vähentämiseksi

Yrittäjäohjelman johtajan on jätettävä ja hyväksyttävä ehdotukset, jotka vastaavat työnantajat ovat hyväksyneet ja hyväksyneet. Opiskelijat, jotka eivät ole palkattuja, voivat käyttää johtajan hyväksymää organisaatiota.

Myöntää

 1. Valmistuttuaan pätevät opiskelijat saavat dekaanin ja yrittäjyysohjelman johtajan allekirjoittaman todistuksen.
 2. Palkinnonsaajien nimet sijoitetaan kilvelle, joka näkyy näkyvästi Carl DeSantisin rakennuksessa H. Wayne Huizengan liiketalouden korkeakoulussa.
 3. Lehdistötiedotteet palkinnonsaajien nimillä julkaistaan kunkin kauden ajan paikallisille sanomalehdille. Opiskelijoiden kotikaupunkilehdistä ilmoitetaan tarvittaessa.

people, girls, women

Pääsyvaatimukset

 • Päättynyt päällikön hakemus maahantuloon ja palauttamaton 50 dollarin hakemusmaksu.
 • Siirtynyt kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain instituutista tai vastaava tutkinto kansainvälisille hakijoille.
 • Kaikkien aiemmin osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset. Hakijan kandidaatin tutkintotodistuksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Jos jatkotutkinto on ansaittu, tekstikirjoituksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Sähköiset tekstikirjoitukset voidaan lähettää osoitteeseen electronictranscript@nova.edu tai postitse osoitteeseen:
  Nova Southeastern University
  Ilmoittautumisen käsittelypalvelut (EPS)
  Asianajaja: H. Wayne Huizengan kauppakorkeakoulu
  3301 College Avenue
  Postinumero 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Muut pääsyasiakirjat voidaan tarvita

Ulkomaalaiset koulutetut hakijat

 • Niille hakijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella, heidän on oltava NACES-akkreditoidun organisaation arvioima ulkomainen kopio. Luettelo näistä organisaatioista löytyy osoitteesta www.naces.org
 • Riippumattomassa akateemisessa arvioinnissa on lueteltava tutkinnon vastaavuus ja sisällytettävä GPA (pistepisteen keskiarvo) laskelma sekä opintojaksokohtaisesti suoritettava arviointi.
 • Akateeminen arviointi on suoritettava kaikelle perustutkintoa koskevalle työlle ja suoritettava alkuperäisten ja virallisten asiakirjojen perusteella.

Englanti kielitaitovaatimus

Kaikkien hakijoiden, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon tai tutkinnon suorittaneet tutkinnot yliopistosta tai yliopistosta, jossa englanti ei ole pääopiskelukieli, on suoritettava englannin kielen testi. Testitulokset eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhoja.

 • Englannin vieraana kielenä testaaminen (TOEFL) vaaditaan.
 • Internet-pohjainen (iBT) = 79, atk-pisteet = 213, paperipisteet = 550.
 • Kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) vähimmäispisteet vaaditaan = 6.
 • Pearon English of English (PTE) -koe vähintään vaaditaan = 54.
 • TALK International, Kielikoulu: Taso 9 -kokeen suorittaminen vähintään 85%: n pisteellä.
 • Duolingo-englanninkielinen testi: 105 tai uudempi
 • ENC 1101: n ja ENC 1102: n valmistuminen vähintään C-luokan kanssa alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta.
 • Jos kandidaatin tai maisterin tutkinto suoritettiin kokonaan englanniksi Yhdysvaltojen ulkopuolella kahden viime vuoden aikana, laitoksen kirje virallisella kirjelomakkeella vaaditaan luopumaan englannin kielen vaatimuksista. Kirjeessä on mainittava, että kaikki kurssityöt opetettiin englanniksi.
 • ELS-tason 112 intensiivisen englanninkielisen ohjelman suorittaminen ja läpäiseminen akateemisiin tarkoituksiin

* Haastattelua voidaan tarvita myös englannin kielen nykyisen taitotason määrittämiseksi, vaikka vaadittavat pisteet ja ohjeet olisivat täyttyneet.

Mielipiteitä

Hei, nimeni on Linoy Ben Naim, ja opiskelen tällä hetkellä MBA-kurssin viimeistä luokkaa NSU: lla. Viime lukukaudella kävin luokan Yrittäjyys ja Venture Creation (ENT 5960), joka kuuluu MBA-ohjelman yrittäjyysosaan. Kurssi oli valtava apu oman yrityksen perustamisessa ”Terälehdet ja hännät”. Minua inspiroivat paitsi tohtori Tworogerin asiantuntijaohjeet, myös hänen laajat tosielämäkokemuksensa yrityksen perustamisessa. Luokka oli erityinen suosikki, ja osallistuin innokkaasti kaikilla käytettävissä olevilla tavoilla, mukaan lukien oleskeluun luokan jälkeen useaan otteeseen keskustelemaan yrityshankinnasta, jonka olin päättänyt harjoittaa (ja olen nyt alkanut!) Dr. Tworogerin kanssa. Luokan loppuprojektin laaja valmistelu, joka oli kattava liiketoimintasuunnitelma ja esitys, vastaa suurelta osin luomastani liiketoiminnasta. En nähnyt aurinkoa puolitoista viikkoa suorittaessani niitä, mutta nämä tehtävät vetivät minut oikeaan suuntaan ja aloittivat minut oikealta jalalta! Olen erittäin iloinen siitä, että otin tämän luokan ja jatkoin unelmaani omistaa oma yritys.

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lue lisää

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Näytä vähemmän