MBA tietotekniikassa

Yleistä

18 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Tietotekniikka on usein tietokoneiden käyttö tietojen tai tietojen tallentamiseen, hakuun, lähettämiseen ja käsittelyyn. Nykyaikainen tietotekniikka (IT) kattaa kaikki niihin liittyvät tekniikat, kuten tietokoneohjelmistot, atk-laitteet, elektroniikka, puolijohteet, internet, televiestintä, sähköinen kaupankäynti ja robotiikka. Tietotekniikan hallinta (ITM) on osasto, joka varmistaa, että kaikki yrityksen resurssit, kuten ohjelmistot, tiedot, verkot ja tallennustilat hoidetaan sen tarpeiden ja painopisteiden mukaisesti. Tietotekniikkapäällikkö (ITM) vastaa IT-osaston budjetoinnista, henkilöstöstä, muutoksenhallinnasta ja hallinnosta. Keskeisenä painopisteenä on tietoturvan hallinta, tietotekniikkastrategia, tietotekniikan hallinta, järjestelmäanalyysi, tietotekniikan riskienhallinta ja muutoksenhallinta.

Vuosi MBA (Master of Business Administration) in Information Technology Management on kattava ohjelma, joka on suunniteltu tietotekniikan ammattilaisille, jotka odottavat innokkaasti hallinto- tai ylimmän hallinnon roolia tietotekniikan alalla. Ohjelman loppuunsaattamisen jälkeen oppilaille myönnetään jatko-opinnot tietotekniikan hallinnassa, Cambridge International Qualifications, Iso-Britannia ja MBA tietotekniikan johtamisessa Universdiad Catolica de Murcia, UCAM.

Opiskelijat, jotka osallistuvat MBA-tietotekniikan hallintaan, suorittavat ydinmoduulit kansainvälisistä henkilöstöresursseista, strategisesta muutoksenhallinnasta, strategisesta johtamisesta ja johtamisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä erikoistuneista moduuleista tietoturvan hallintaan, tietotekniikan strategiaan ja tietotekniikan hallintaan ensimmäisessä osassa. Toisessa osassa opiskelijat ottavat osaa sosioekonomisesta oikeudellisesta ympäristöstä ja opinnäytetyöstä.

UCAM - CIQ Dual Certification -ohjelma

Kaksoissertifiointi MBA-ohjelma ESBF: n toiminnoissa ja projektinhallinnassa helpottuu tunnetuilla tiedekunnilla, joilla on vuosikymmenien kokemus verkkotunnuksesta. Ohjelman aikana opiskelijat joutuvat alttiiksi toimialakohtaisille tapaustutkimuksille, yrityssimulaatioille ja laajennuksille. Kaikille MBA-ohjelmaan osallistuville opiskelijoille on pääsy Exeed School of Business and Finance -kirjastoon, Ebrary-pääsy 1000- Exeed School of Business and Finance ja kirjoihin, säännöllinen alan johtajan vierailu ja uramessut

Ohjelman aikana opiskelija voi liittyä urheiluseuraan, yrittäjyysklubiin ja ammatilliseen kehitysklubiin. Osana ohjelmaa opiskelijat vierailevat innovaatiokeskuksissa, suurissa organisaatioissa, kiihdyttäjissä ja lupaavissa aloittelijoissa koko Arabiemiirikuntien alueella. Opiskelijalla on myös mahdollisuus osallistua yrityksen uramessuille osallistumalla Arabiemiirikuntien parhaisiin yrityksiin. Ohjelman loppuunsaattamisen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus osallistua yliopiston kokouskeskukseen UCAMin kampuksella, Murciassa, Espanjassa.

London Leadership Workshop

Kaikki opiskelijat, jotka suorittivat ohjelman ensimmäisen osan, matkustavat Lontoon kaupunkiin, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ottamaan intensiivisen johtamiskurssin ja teollisen kiertueen.

Tietoja UCAMista (Universdiad Catolica de Murcia) - Murcian katolinen yliopisto

UCAM on korkealuokkainen yliopisto, joka perustuu Espanjan Murciaan. Vuonna 1995 aloitettu UCAM: llä on aktiivinen opiskelijapohja, jossa on 21 000 opiskelijaa ja jolla on yli 1000 opiskelijaa. MBA-ohjelma UCAM, Murcia, Espanja on ANECA: n hyväksymä ja yliopisto on ENQA: n, Universian ja EUA. UCAMilla on yli 300 yliopiston strateginen kumppanuusverkosto, mukaan lukien Stanford, Singaporen kansallinen yliopisto ja kansallinen teknillinen yliopisto. UCAMilla on strateginen kumppanuus alan johtajien kanssa, kuten Coca Cola, Microsoft, Soft ja SAP. Harkitse urheilun yliopistona, että UCAMilla on yli 20 olympialaista alumniina.

Tietoja CIQ: sta

Cambridge International Qualifications on kansainvälinen palkintoelin, joka perustuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. CIQ palkitsee ammattilaisia kaikkialla maailmassa johtamisesta ja teknologiasta ja sillä on edistyksellinen kumppanuus merkittävien yliopistojen kanssa kaikkialla maailmassa. CIQ on Euroopan korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistusyhdistyksen jäsen ja CIQ: n ohjelmat on hyväksytty TQUK ja NCFE. CIQ on myös yli 100 organisaation eri puolilla maailmaa toimiva yritysopiskelija.

Ohjelman kuvaus - Osa A

Osa A koostuu kuudesta moduulista, joista neljä moduulia on ydin, kun taas kaksi on erikoismoduulia. Kuusi moduulia toimitetaan kuuden kuukauden aikana. Kaikki oppilaat, jotka suorittavat osan A, saavat 40 opintopistettä, mikä vastaa 120 opintopistettä.

  • Kansainvälinen henkilöstöhallinto
  • Strategisen muutoksen hallinta
  • Strateginen johtaminen ja johtaminen
  • Toiminnanohjaus
  • Tietoturvallisuuden hallinta
  • Tietotekniikan strategia ja hallinta

Ohjelman pääpiirteet - Osa B

Osa B sisältää pakollisen moduulin ja opinnäytetyön. B-osa kestää kuusi kuukautta, ja kaikki oppijat suorittavat osan A ja osa B: stä saa MBA-tutkinnon UCAM Espanjassa ja saavuttaa 60 ECTS (European Credit Transfer System), joka vastaa 180 Yhdistyneen kuningaskunnan hyvitykset.

  • Sosioekonominen ympäristö
  • Opinnäytetyö

Toimitus - Online:

Ohjelma toimitetaan uusinta verkko-oppimisjärjestelmää käyttäen, ja kaikilla oppijoilla on pääsy kansainvälisiin lehtiin ja kirjoihin. Kaikki ohjelmat toimitetaan kansainvälisten tiedekuntien toimesta ja opiskelija voi osallistua vanhojen kansainvälisten tiedekuntien live-luentoihin kirjautumalla järjestelmään. Kaikki istunnot tallennetaan ja opiskelijat voivat kuunnella luentoja vapaa-ajalla. LMS: llä on mahdollisuus epäillä selvitystilaisuuksia ja online-luokkahuoneen toimintaa. Luokat pidetään kahdesti viikossa (sunnuntaina ja tiistaina) kolme tuntia.

Toimitus - luokkahuone:

Opiskelijoille, jotka haluavat osallistua luokkahuoneistuntoon, Exeed School of Business and Finance helpottavat luokkahuoneen istuntoja joka perjantai sen kampuksella Sharjahissa, Arabiemiirikunnissa. Kaikki istunnot toimitetaan vanhemmille tiedekunnille. Kaikki oppijat pääsevät myös tutustumaan uusimpaan oppimisjärjestelmään, jolla on mahdollisuus lähettää tehtäviä ja referenssimateriaaleja ja -lehtiä.

Tehtävä ja arviointi:

UCAM - ESBF noudattaa toimeksiantoon perustuvaa arviointimenetelmää ja opiskelijan on toimitettava tehtävä jokaisen moduulin jälkeen.

Scholarship:

Jatkuvan oppimisen ja kaikkien koulutuksen tukemiseksi UCAM - ESBF tarjoaa apurahaa työskenteleville ammattilaisille. Opiskelijat voivat käyttää enintään 20%: n apurahaa akateemisten saavutusten ja työprofiilin perusteella.

Arvioitavat asiakirjat:

Kaikki opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita liittymään UCAM - ESBF-ohjelmaan, voivat saada ehdokkuudensa arvioimalla heidän asiakirjojaan, mukaan lukien uusimman koulutussertifikaatin kopion, ansioluettelon ja passin kopion osoitteeseen info@esbfedu.com

saanti:

UCAM - ESBF seuraa modulaarista / pyörivää saantia ja oppilaat voivat ottaa pääsyn kunkin moduulin alussa. Pääsymaksun tukeen voit lähettää sähköpostiviestisi osoitteeseen info@esbfedu.com

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Lue lisää

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Näytä vähemmän
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Saudi-Arabia Online , Singapore Online , Bahrain Online , Intia Online , Dubai , Kanada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bangalore , Abu Dhabi , Malesia Online , Lontoo , Riad , Jedda , Dammam , Al Ain + 18 Lisää Vähemmän