MBA-tietohallinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Baltimore MBA - Tehokas, joustava ja suunnitellut YOU.

University of Baltimore MBA on suunniteltu sinun (ja työnantajan) mielessä. Sinulla on mahdollisuus ottaa luokat perinteisessä luokkahuoneessa, verkossa tai molemmilla - se on sinun valintasi. Mitä päätät, opit muiden opiskelijoiden rinnalla, jotka haluavat kasvaa ammattimaisesti, aivan kuten sinäkin.

Ohjelman vaatimukset

36-48 luotto-ohjelma, johon kuuluu Capstone ja 11 erikoistumisalueet.

Joustavat vaihtoehdot

Saatavilla täysin verkossa, perinteisessä luokkahuoneessa tai molempien yhdistelmänä.

Ohjelmakustannukset

Opetus on 840 dollaria luottoa kohti, 1,172 dollaria valtion ulkopuolella. Online-MBA-opiskelijat ja alueelliset asukkaat maksavat valtion valuuttakurssin.

Odotukset ylittävät.

Opiskelumme kertovat meille, että ylitämme heidän odotuksensa viidellä keskeisellä alueella: henkilökohtainen kehittyminen, heidän tietämystensä / teknisten taitojensa edistäminen, heidän palkkojensa kasvun, organisaation näkyvyyden ja työpaikkojen lisääminen.

(Lähde: nykyisen MBA-opiskelijan sisäinen tutkimus 2016)

AACSB International akkreditointi varmistaa, että tarjoamme sinulle laadukasta ohjelmaa, joka voi auttaa sinua tänään - mutta lopulta antaa sinulle tietoa ja taitoja huomiselle.

Tietojen analysointi

Kun datan ja analyyttisten menetelmien kysyntä kasvaa jatkuvasti, johtajat syntetisoivat ja hyödyntävät jatkuvasti kaikkea toimitusketjuista, sosiaalisista verkostoista, asiakkaiden sitoutumisesta, tulojen mallintamisesta ja luettelo jatkuu ja jatkuu. MBA-erikoistuminen Data Analytics avulla opiskelijat voivat rakentaa ennakoiva analyysitieto hankittu MBA peruskurssit ja hones osaksi suuria tietoperiaatteita, jotka tukevat liiketoiminta strategioita. Sen avulla opiskelijat voivat palata työelämäänsa tietoonsa, jotta he voivat vaikuttaa.

Erikoistumiskursseja (9 op)

Vaadittava erikoistumisopinnoksi (6 op)

Kurssi nroEdellytys: INSS 605 3

Valitse 3 krediittiä seuraavista:

Kurssi nroEdellytys: INSS 605 tai INSS 640. 3 MKTG 780 Markkinointitiedot ja analyysi
Edellytys: MKTG 605 3

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Näytä vähemmän