MBA projektinhallinnassa, suunnittelu ja toteutus (PMDI)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tehtävä

Ohjelman tavoitteena on porautua opiskelijoita tehokkaaseen ja tehokkaaseen hallintoon sekä hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

tavoitteet

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille:

  • Korkea analyyttinen kapasiteetti ja kyvyt.

  • Osaamista ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä kehityshankkeiden ehdottamiseksi, suunnittelemiseksi, toteuttamiseksi, hallitsemiseksi ja arvioimiseksi.

  • Lisätään taitoja ja osaamista erikoistuneissa toiminta-aloilla, kuten infrastruktuurissa ja sosioekonomisessa kehityksessä.

  • Arvioidaan tutkimustyön roolia hankkeiden ehdotuksessa, hallinnoinnissa ja arvioinnissa.

  • Erityiset ihmisten johtamisvalmiudet, kuten ryhmätyö, neuvottelut, konfliktien hallinta ja poliittiset taidot

Pääsyvaatimukset

Jokaisella 2-vuotisen MBA-tutkinnon hakijoilla on oltava vähintään kandidaatin tutkinto (kaikilla aloilla), joilla on vähintään toisen luokan arvosanat (50% ohitusmerkki) tai yliopistotutkinnon hyväksymä vastaava pätevyys.

Hakijoita, joilla on muu tutkintotodistus, jota ei pidetä vastaa- vana, voidaan vaatia suorittamaan muita perustutkintoja ja / tai jatko-opintoja, jotka osastolla on asian kannalta merkityksellisiksi. Tällaisten hakijoiden hyväksyminen on vahvistettava edellyttäen, että vaadittu ylimääräinen kurssi on suoritettu.

Tulevaisuus, ura ja työllistymismahdollisuudet

Valmistuttuaan MBA-tutkinnon suorittaneiden on oltava keskitason ja ylimmän johtotehtävissä kaikissa yritysjärjestössä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla sekä kansallisilla ja kansainvälisillä kansalaisjärjestöillä

palkkiot

Koulutusmaksu vuodessa on Kamerunilaisille 2,024,500F CFA ja ulkomaalaisille opiskelijoille 4,039,500 CFA.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Catholic University of Cameroon CATUC, Bamenda was founded in the name of the Catholic Church by the bishops of the Ecclesiastical Province of Bamenda as a national institution of learning. Given ... Lue lisää

The Catholic University of Cameroon CATUC, Bamenda was founded in the name of the Catholic Church by the bishops of the Ecclesiastical Province of Bamenda as a national institution of learning. Given its origins and the historic role of its ecclesiastical faculties, this university has a responsibility to the Church in Cameroon: It is called to be an intellectual center of highest quality, where the relation between revealed truth and human truth can be examined in depth and with authority against the background of the Cameroon experience. Näytä vähemmän