MBA pääaineena prosessien parantamisessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ratkaise organisaation vaikeimmat liiketoimintaongelmat ja olet saavuttanut uran kullan. Huomaavaiset johtajat, jotka pystyvät vastaamaan globaaleihin paineisiin, muuttuviin markkinoihin ja muihin liiketoiminnan muutoksiin menestyksekkäästi koko organisaation laajuisella prosessiparannuksella, ovat voimakasta kysyntää.

Prosessien parantamisessa tärkein MBA-tutkijasi keskittyy asiantuntemukseen lisäämään suorituskykyä, laatua ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, edistäen samalla aktiivista työkulttuuria. Tämä ohjelma vie sinut kuljettajan istuimelle käytännön koulutuksella, joka navigoi alueyritysten reaalimaailman haasteisiin. Lisää strategisen liiketoiminnan näkemykset klassisesta MBA-opetussuunnitelmasta ja sinulla on vaikuttava taito, jonka muutama työnantaja voi vastustaa.

 • Käytännön kokemus: Ratkaise reaaliaikaiset haasteet, joita alueyritykset asettavat.
 • Valmistaa sinut istumaan kolmeen kansainvälisesti tunnustettuun sertifikaattiin: ASQ: n Certified Six Sigma Black Belt, pk-yritysten laihapronssi ja PMI: n projektihallinnan ammattilainen.

NSU Edge voi antaa sinulle kilpailuedun täynnä ehdokkaita. Prosessien parantamisen MBA-tutkinnollamme sinulla on käytännön mahdollisuuksia ratkaista nykymaailman asettamat todellisen maailman haasteet.

Ohjelman päätyttyä olet valmis osallistumaan kolmeen kansainvälisesti tunnustettuun sertifikaattiin: ASQ: n Certified Six Sigma Black Belt, pk-yritysten laihapronssi ja PMI: n projektihallinnan ammattilainen. Uusilla taitoillasi ja kokemuksillasi saat etulyöntiaseman muihin alan ammattilaisiin nähden.

 • MBA-ydinkurssit tarjosivat viikonloppuja tai päivän aikana pääkampuksella ja verkossa. Prosessinparannuskurssit tarjosivat viikonloppuja pääkampuksella ja verkossa.
 • Ohjelma alkaa viisi kertaa vuodessa ja alkaa elokuussa, lokakuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja toukokuussa.

Ansaintamahdollisuus

Laadunvarmistusjohtaja
$ 129.102Keskimääräinen palkka vuodessa
Liiketoimintaprosessien konsultti
$ 106.396Keskimääräinen palkka vuodessa
Varatoimitusjohtaja, kokonaislaatu
$ 211.361Keskimääräinen palkka vuodessa

Lähde: Salary.com

businessman, production planning, control

Lean Six Sigma -sertifikaatit

Huizengan kauppakorkeakoulu myöntää Lean Six Sigma -sertifikaatit, jotka perustuvat opiskelijoiden suoritukseen prosessien parantamisen ydinkursseilla (PIM 5450, PIM 5455, PIM 5460 ja PIM 5465).

kumulatiivinen GPA

 • > = 3,65 Lean Six Sigma musta vyö
 • > = 3,25 Lean Six Sigma vihreä vyö
 • > = 3.0 Lean Six Sigma -keltainen vyö

people, girls, women

Pääsyvaatimukset

 • Päättynyt päällikön hakemus maahantuloon ja palauttamaton 50 dollarin hakemusmaksu.
 • Siirtynyt kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain instituutista tai vastaava tutkinto kansainvälisille hakijoille.
 • Kaikkien aiemmin osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset. Hakijan kandidaatin tutkintotodistuksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Jos jatkotutkinto on ansaittu, tekstikirjoituksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Sähköiset tekstikirjoitukset voidaan lähettää osoitteeseen electronictranscript@nova.edu tai postitse osoitteeseen:
  Nova Southeastern University
  Ilmoittautumisen käsittelypalvelut (EPS)
  Asianajaja: H. Wayne Huizengan kauppakorkeakoulu
  3301 College Avenue
  Postinumero 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Muut pääsyasiakirjat voidaan tarvita

Ulkomaalaiset koulutetut hakijat

 • Niille hakijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella, heidän on oltava NACES-akkreditoidun organisaation arvioima ulkomainen kopio. Luettelo näistä organisaatioista löytyy osoitteesta www.naces.org
 • Riippumattomassa akateemisessa arvioinnissa on lueteltava tutkinnon vastaavuus ja sisällytettävä GPA (pistepisteen keskiarvo) laskelma sekä opintojaksokohtaisesti suoritettava arviointi.
 • Akateeminen arviointi on suoritettava kaikelle perustutkintoa koskevalle työlle ja suoritettava alkuperäisten ja virallisten asiakirjojen perusteella.

Englanti kielitaitovaatimus

Kaikkien hakijoiden, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon tai tutkinnon suorittaneet tutkinnot yliopistosta tai yliopistosta, jossa englanti ei ole pääopiskelukieli, on suoritettava englannin kielen testi. Testitulokset eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhoja.

 • Englannin vieraana kielenä testaaminen (TOEFL) vaaditaan.
 • Internet-pohjainen (iBT) = 79, atk-pisteet = 213, paperipisteet = 550.
 • Kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) vähimmäispisteet vaaditaan = 6.
 • Pearon English of English (PTE) -koe vähintään vaaditaan = 54.
 • TALK International, Kielikoulu: Taso 9 -kokeen suorittaminen vähintään 85%: n pisteellä.
 • Duolingo-englanninkielinen testi: 105 tai uudempi
 • ENC 1101: n ja ENC 1102: n valmistuminen vähintään C-luokan kanssa alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta.
 • Jos kandidaatin tai maisterin tutkinto suoritettiin kokonaan englanniksi Yhdysvaltojen ulkopuolella kahden viime vuoden aikana, laitoksen kirje virallisella kirjelomakkeella vaaditaan luopumaan englannin kielen vaatimuksista. Kirjeessä on mainittava, että kaikki kurssityöt opetettiin englanniksi.
 • ELS-tason 112 intensiivisen englanninkielisen ohjelman suorittaminen ja läpäiseminen akateemisiin tarkoituksiin

* Haastattelua voidaan tarvita myös englannin kielen nykyisen taitotason määrittämiseksi, vaikka vaadittavat pisteet ja ohjeet olisivat täyttyneet.

Mielipiteitä

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lue lisää

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Näytä vähemmän