MBA pääaineena monimutkaisissa terveysjärjestelmissä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kun ikäluokkien sukupolvi siirtyy eläkkeelle ja vaatii huomioamme, samoin kasvava tarve terveydenhuollon ammattilaisille. Sairaalat ja terveydenhuoltolaitokset ovat uusien haasteiden edessä ja vaativat ammattilaisia, jotka pystyvät tarjoamaan ratkaisuja. NSU antaa sinulle kilpailuetua, joten voit olla johtava tällä kasvavalla kentällä.

MBA, jolla on pääosa kompleksisissa terveysjärjestelmissä , paljastaa sinut terveydenhuoltojärjestelmän jatkumoon, mukaan lukien translaatiotutkimus ja taloudellinen kehitys. Työskentelet kokemuksellisissa oppimisympäristöissä, joihin kuuluvat luokkahuone, sairaalat, klinikat ja tutkimusasetukset. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on leikkauskohta, jossa kaikki tekniikka, tutkimus ja innovaatiot kohtaavat. Jotkut kutsuvat sitä terveydenhoidon “yrityspuoleksi”, jossa yritysratkaisut auttavat ottamaan löytöjä laboratorion penkillä monimutkaisen matkan aikana potilaan sängylle.

Terveydenhuollon johtajien, tutkijoiden, innovoijien ja yrittäjien neuvoa-antava toimikunta kehitti tämän ohjelman tarjotaksesi sinulle tehokkaan edun. Se antaa sinulle mahdollisuuden parantaa potilaiden ja sidosryhmien liiketoimintaratkaisuja terveydenhuollon johtajana tai helpottaa edistyksellisiä laboratoriohavaintoja, lääkkeitä, hoitomuotoja ja laitteiden lanseerauksia yrittäjänä.

 • MBA-ydinkursseja tarjotaan verkossa tai viikonloppuisin, paitsi MGT 5105.
 • Complex Health System -luokat ja MGT 5105 toimitetaan vaihtoehtoisinä lauantaisin 16 viikon muodossa.
 • Ohjelma voidaan suorittaa noin 24 kuukaudessa.
 • Ohjelma alkaa viisi kertaa vuodessa, elo-lokakuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja toukokuussa.

Ohjelmaerottelijat

 • Terveydenhuollon johtajien, tutkijoiden, keksijöiden ja yrittäjien neuvottelukunnan kehittämä ohjelma.
 • Valmistelee opiskelija menestykseen johtajana monimutkaisessa terveydenhuollon yrityssektorilla.
 • Keskitytään "uuteen" terveysliiketoimintaan - tekniikan, tutkimuksen ja innovaatioiden leikkauspisteeseen.
 • Se tarjoaa käytännöllisen oppimisympäristön, jota ammattilaiset opettavat, luokkahuoneessa ja terveydenhuollon liiketoiminnan jatkuvuuden sairaaloista klinikoille ja tutkimusympäristöihin.
 • NSU: n tutkimusyhteistyökeskus ja sen korkean tason suhteet hautomoihin ja varhaisen vaiheen terveydenhuoltoyrityksiin, biotekniikkaan ja lääkkeisiin luovat perustan ohjelmalle.

Ansaintamahdollisuus

Yritystoimiston johtaja
$ 127.579Keskimääräinen palkka vuodessa
Kotihoidon johtaja
$ 113.612Keskimääräinen palkka vuodessa
Lääkäri- ja terveyspalvelupäällikkö
$ 94.500Keskimääräinen palkka vuodessa

Lähde: Salary.com

puzzle, dna, research

people, girls, women

Pääsyvaatimukset

 • Siirtynyt kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain instituutista tai vastaava tutkinto kansainvälisille hakijoille. Hakijat, jotka ovat saaneet tutkinnon alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta, jonka kokonais GPA on 3,0 tai enemmän, otetaan harkintaan.
 • Kaikkien perustutkintoon osallistuvien perustutkinto-oppilaitosten viralliset lopulliset selostukset heijastavat yleistä perustutkintoa suorittavaa GPA-arvoa 2,50 tai enemmän 4,00: n asteikolla.
 • Hakijoita pidetään kelpoisuusedellytyksinä, jos heidän perustutkintoaan suorittavan GPA-ilmoittautumisen viimeisen 60 tunnin aikana on 2,50 tai enemmän 4,00-asteikolla.
 • Hakijoille, jotka ovat ansainneet 2,25–2,49 kumulatiivisen perustutkintoa suorittavan GPA: n tai jotka ovat ansainneet 2.25–2.49 GPA: n perustutkinnon viimeisen 60 tunnin aikana, vähintään GMAT (Graduate Management Admission Test) -pistemäärä on 450 tai vastaava pisteet Vaaditaan GRE (jatkotutkinnot).
 • Hakijat, joilla on perustutkinto tutkimuksen ulkopuolisilta alueilta akkreditoidusta laitoksesta, otetaan huomioon. Tällaisten hakijoiden on osoitettava, että perustutkintoa suorittava GPA on vähintään 2,50 asteikolla 4,00 ja GMAT-pistemäärä 450+ tai vastaava GRE-pistemäärä.
 • Hakijoille, joiden äidinkieli ei ole englanti tai kandidaatin tutkintoa ei ole suoritettu englanniksi, vaaditaan kielitaito.
 • Opiskelijat voivat muodostaa yhteyden langattomasti kampuksella, ja kannettavia tietokoneita kannustetaan luokkahuoneessa - muistiinpanojen tekemiseen, ohjaajien johtamiin harjoituksiin ja ryhmätyöhön. Opiskelijoiden ei tarvitse ostaa tietyn tuotemerkin tietokonetta. Muista kuitenkin, että yliopiston tarjoamat ohjelmistot toimivat Windows-alustoilla. Mac-tietokoneita käyttävät opiskelijat tarvitsevat Windows-emulointikyvyn ja heidän on suojattava järjestelmänsä viruksentorjunta- ja vakoiluohjelmien torjuntaohjelmilla. Suositellut tietokoneen vähimmäisvaatimukset: Windows 7 tai 8 / 8.1 -käyttöjärjestelmä, MS Office ja 6 Gt RAM-muisti, 125 Gt kiintolevy.
 • Jatkaa
 • Haastatella

Vaadittava dokumentaatio

 • Päättynyt päällikön hakemus maahantuloon ja palauttamaton 50 dollarin hakemusmaksu.
 • Kaikkien aiemmin osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset. Hakijan kandidaatin tutkintotodistuksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Jos jatkotutkinto on ansaittu, tekstikirjoituksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Sähköiset tekstikirjoitukset voidaan lähettää osoitteeseen electronictranscript@nova.edu tai postitse osoitteeseen:
  Nova Southeastern University
  Ilmoittautumisen käsittelypalvelut (EPS)
  Asianajaja: H. Wayne Huizengan kauppakorkeakoulu
  3301 College Avenue
  Postinumero 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905

Mielipiteitä

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lue lisää

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Näytä vähemmän