MBA pääaineena kansainvälisessä liiketoiminnassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Olet valmis tulemaan yritysjohtajaksi globaaleilla markkinoilla. Tätä varten sinun on tiedettävä, kuinka navigoida jatkuvasti muuttuvan globaalin talouden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. NSU Edge antaa sinulle kilpailuetua.

MBA, jolla on merkittävä kansainvälinen liiketoiminta, valmistaa sinut vastaamaan kaikkien maailmanlaajuisesti toimivien käynnistys-, voittoa tavoittelemattomien tai monikansallisten yritysten tarpeita. Opit Fortune 500: n yritysjohtajilta ja muilta teollisuuden johtajilta, kuinka hallita menestyksekkäästi rajojen yli ja erilaisissa kulttuuri- ja institutionaalisissa ympäristöissä - saada perusteellinen käsitys yksittäisten hallituksen politiikoista ja taloudellisista, poliittisista, sosiaalisista ja kulttuurisista olosuhteista.

Lisäksi sinulla on useita mahdollisuuksia saada reaalimaailman kokemus tutkimalla kehittyviä markkinoita luokkahuoneessa, suorittamalla harjoittelu tai matkustamalla ja opiskellessaan ulkomailla kansainvälisen kenttäseminaarin avulla. Ohjelman suorittamiseen mennessä olet valmis hallitsemaan globaalia tasoa. Se kaikki NSU Edgen ansiosta.

Ole kansainvälinen guru

Startup, voittoa tavoittelematon tai yritys jättiläinen: Useimmat yritykset ovat nykyään maailmanlaajuisia - tai ainakin pyrkivät olemaan. He kaikki tarvitsevat johtavia taitaja navigoida kansainvälisillä vesillä. Kansainvälisen liiketoiminnan MBA-pääaineesi kanssa olet valmis tekemään vakavia aaltoja.

Uppoudu parhaiden käytäntöjen kansainväliseen strategiaan ja toteuttamiseen kotikaupungisi luokkahuoneessa, työskentelevänä harjoittelijana tai opiskelemalla ulkomailla. Keskity onnistuneeseen hallintoon yli rajojen. Opi kuinka navigoida eri maissa, kulttuureissa ja institutionaalisissa ympäristöissä. Hanki oivalluksia ja yksityiskohtia tuonti- ja vientikäytännöistä. Opiskele tuottavaan yritystoimintaan liittyviä taktiikoita globaalien rahajärjestelmien, yksittäisten hallituksen politiikkojen ja vaihtelevien taloudellisten, poliittisten, sosiaalisten ja kulttuuristen olosuhteiden puitteissa.

 • MBA-ydinkurssit tarjosivat viikonloppuja tai päivän aikana pääkampuksella ja verkossa. Kansainväliset liiketoimintakurssit tarjosivat viikonloppuja pääkampuksella ja verkossa.
 • Ohjelma voidaan suorittaa vain 21 kuukaudessa.
 • Ohjelma alkaa viisi kertaa vuodessa ja alkaa elokuussa, lokakuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja toukokuussa.

Ansaintamahdollisuus

Tuonti / vienti Manager
$ 97.942Keskimääräinen palkka vuodessa
Taloustieteilijä
$ 99.180Keskimääräinen palkka vuodessa
Kansainvälinen pääjohtaja
$ 332.627Keskimääräinen palkka vuodessa

Lähde: Salary.com

businessman, internet, continents

Pääsyvaatimukset

 • Päättynyt päällikön hakemus maahantuloon ja palauttamaton 50 dollarin hakemusmaksu.
 • Siirtynyt kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain instituutista tai vastaava tutkinto kansainvälisille hakijoille.
 • Kaikkien aiemmin osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset. Hakijan kandidaatin tutkintotodistuksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Jos jatkotutkinto on ansaittu, tekstikirjoituksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Sähköiset tekstikirjoitukset voidaan lähettää osoitteeseen electronictranscript@nova.edu tai postitse osoitteeseen:
  Nova Southeastern University
  Ilmoittautumisen käsittelypalvelut (EPS)
  Asianajaja: H. Wayne Huizengan kauppakorkeakoulu
  3301 College Avenue
  Postinumero 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Muut pääsyasiakirjat voidaan tarvita

Ulkomaalaiset koulutetut hakijat

 • Niille hakijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella, heidän on oltava NACES-akkreditoidun organisaation arvioima ulkomainen kopio. Luettelo näistä organisaatioista löytyy osoitteesta www.naces.org
 • Riippumattomassa akateemisessa arvioinnissa on lueteltava tutkinnon vastaavuus ja sisällytettävä GPA (pistepisteen keskiarvo) laskelma sekä opintojaksokohtaisesti suoritettava arviointi.
 • Akateeminen arviointi on suoritettava kaikelle perustutkintoa koskevalle työlle ja suoritettava alkuperäisten ja virallisten asiakirjojen perusteella.

Englanti kielitaitovaatimus

Kaikkien hakijoiden, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon tai tutkinnon suorittaneet tutkinnot yliopistosta tai yliopistosta, jossa englanti ei ole pääopiskelukieli, on suoritettava englannin kielen testi. Testitulokset eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhoja.

 • Englannin vieraana kielenä testaaminen (TOEFL) vaaditaan.
 • Internet-pohjainen (iBT) = 79, atk-pisteet = 213, paperipisteet = 550.
 • Kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) vähimmäispisteet vaaditaan = 6.
 • Pearon English of English (PTE) -koe vähintään vaaditaan = 54.
 • TALK International, Kielikoulu: Taso 9 -kokeen suorittaminen vähintään 85%: n pisteellä.
 • Duolingo-englanninkielinen testi: 105 tai uudempi
 • ENC 1101: n ja ENC 1102: n valmistuminen vähintään C-luokan kanssa alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta.
 • Jos kandidaatin tai maisterin tutkinto suoritettiin kokonaan englanniksi Yhdysvaltojen ulkopuolella kahden viime vuoden aikana, laitoksen kirje virallisella kirjelomakkeella vaaditaan luopumaan englannin kielen vaatimuksista. Kirjeessä on mainittava, että kaikki kurssityöt opetettiin englanniksi.
 • ELS-tason 112 intensiivisen englanninkielisen ohjelman suorittaminen ja läpäiseminen akateemisiin tarkoituksiin

* Haastattelua voidaan tarvita myös englannin kielen nykyisen taitotason määrittämiseksi, vaikka vaadittavat pisteet ja ohjeet olisivat täyttyneet.

Mielipiteitä

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lue lisää

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Näytä vähemmän