MBA operaatioiden hallinnassa Madridissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

COVID-19-vastaus:

Älä siirrä opintosuunnitelmiasi. Aloita koulutusmatka ilmoittautumalla online-kampuksellemme ja tule Barcelonaan tai Madridiin syksyllä tai talvella. Sekoitettu oppiminen on saatavana heinä- ja lokakuun saantia varten.

Miksi MBA operaation johtamisessa Madridissa

Tunnustettu Global MBA Tier One Rankingiksi ja # 11 Online MBA MBA-lehdessä

 • Opiskele liiketalouden hallintoa kauppakorkeakoulussa, jossa ”Digitaalinen” on ydin. GBSB Global on Espanjan ainoa korkeakoulu, jonka Microsoft on hyväksynyt digitaalisen koulutuksen johtajaksi. Aseta itsesi erillään kilpailusta.
 • Ansaitse akkreditointia master-tutkinnon lisäksi ACCA: n kautta, joka on tunnettu kansainvälisten tilintarkastajien yhdistys
 • Hanki differentiaaliopinnot Microsoft Imagine Academyn kanssa - GBSB Global valmistaa opiskelijoita vastaamaan digitaalisen teknologian markkinoiden kysyntään

Ohjelman kuvaus

GBSB Global -operaation MBA- GBSB Global Madridin ohjelmassa sovelletaan uusinta opetusmenetelmää, tapaustutkimuksia, tilanneanalyysiä, simulaatiopelejä ja käytännön tunteja, jotka tarjoavat käytännön tietoa, jota voidaan soveltaa dynaamiseen, nykyaikaiseen yritysympäristöön.

Madridin operatiivisen hallinnan MBA sisältää keskeisiä johtamis- ja analyyttisiä kursseja, kuten toiminnan johtamisen, talouslaskennan ja strategisen johtamisen, jotka tarjoavat opiskelijoille ylimmissä johtotehtävissä välttämättömät tiedot ja taidot. Samanaikaisesti tämä MBA-ohjelma tarjoaa opiskelijoille pitkälle erikoistun koulutuksen toiminnan johtamiseen. Madridin operatiivisen hallinnan MBA keskittyy organisaatiotaidoihin, toimitusketjun hallinnan perusteisiin, tuotannon suunnitteluun ja hallintaan, projektinhallintaan, toimintastrategioiden analysointiin ja käyttöjärjestelmien hallintaan.

Madridin operatiivisen hallinnan MBA on muutosohjelma, joka inspiroi opiskelijoita kasvamaan sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tämä Madridin operatiivisen hallinnan MBA valmistaa opiskelijoita vastaamaan globalisoituneen talouden haasteisiin ja tarjoaa tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä rajojen yli. MBA-opiskelijat kehittävät parempaa kulttuurista älykkyyttä ja tietoisuutta, jonka avulla he voivat työskennellä tehokkaasti ihmisten kanssa, joilla on huomattavasti erilaisia arvoja ja käyttäytymistä. Se on yksi edelläkävijöiden MBA-ohjelmista Espanjassa, ja sen tavoitteena on muuttaa yritystoiminnan käsitettä ja valmistaa vastuullisia, innovatiivisia ja todella globaaleja yritysjohtajia.

Madridin toiminnanjohtamisen MBA-ohjelma on keskittynyt kestäviin käytäntöihin, liiketieteen, yrittäjähengen, vahvojen johtamistaitojen ja innovatiivisten ongelmanratkaisujen valmisteluun, ammattilaisten valmistamiseen, jotka ajavat maailmaa muuttumaan ja muuttamaan liiketoiminnan tulevaisuutta. Madridin operatiivisen hallinnan MBA-opiskelijat oppivat luomaan innovatiivisia ratkaisuja sekä edistämään päätöksentekoa ja yrittäjyyttä.

Tärkeimmät tiedot

 • Ohjelman kesto - 9 kuukautta
 • Ohjelman kieli - englanti
 • Syötteet - lokakuu, tammikuu, huhtikuu / vuosi
 • Aikataulu - Täysi aika, Päivä
 • Sijainti - Madrid, Espanja

Ohjelman kohokohdat

 • Tiedekunta alan ammattitaidolla
 • Yrityksen vierailut
 • Opiskelijat 70 eri maasta
 • Exclusive International Business -tapahtumat
 • Käytännön tietoa, jota voidaan soveltaa globaalilla asteikolla
 • Ura mahdollisuudet monikansallisten yritysten kanssa

Miksi ansaita tämä tutkinto?

Hyödynnä Madridia - verkosto ja rakenna suhteita kaupunkiin, joka on täynnä uramahdollisuuksia, johtavia kansainvälisiä yrityksiä ja laajamittaisia teollisuuden tapahtumia.

Tutki ja tutustu maailman uusiin ammatillisiin mahdollisuuksiin maailman kolmannessa parhaassa kaupungissa ulkomailla (InterNations Expat Insider 2016 Survey) ja kolmannessa kaupungissa maailmassa arvostetussa International Congress and Convention Association -järjestyksessä (ICCA, 2015)

Rakenna todella globaali verkosto, jolla on vahvat ammatilliset yhteydet rajojen yli ja toimialoilla - Hyödynnä yli 65 kansallisuutta edustavaa Global Business School Barcelonan monipuolista oppilaitosta.

Verkottumisella on erittäin tärkeä rooli uran kehityksessä sekä hyvän työpaikan löytämisessä että hyödyllisten suhteiden kehittämisessä uusien kumppaneiden tai asiakkaiden kanssa. GBSB: llä sinulla on mahdollisuus verkostoitua opiskelijoiden, tulevien yritysjohtajien kanssa yli 65 maasta sekä professoreiden, nykyisten johtajien ja erilaisten yritysten perustajien kanssa yli 18 maasta ympäri maailmaa.

Nosta palkkaasi, saat ylennystä ja avaa uusia uramahdollisuuksia - Tyydytä ammatilliset tavoitteesi, kehitä vahva ura ja ylitä tavoitteesi.

3 neljästä MBA-tutkinnon suorittaneesta ilmoitti, että he eivät olisi saaneet nykyistä työpaikkaansa ilman MBA-tutkintoa (GMAC, 2013). 90% vastaajista sanoi, että MBA-ohjelma oli ammattimaisesti palkitsevaa.

Paranna innovaatiopotentiaaliasi - Ota kursseja suunnittelun ajattelusta tai luovuuden ja uusien tuotteiden kehittämisen psykologiasta ja valmistaudu työskentelemään innovatiivisissa yrityksissä. Ota kursseja, kuten suunnitteluajattelu, luovuuden edistäminen ja tuotekehityksen psykologian ymmärtäminen.

GBSB Global Business School tutkimusosasto osallistuu jatkuvasti liiketoiminnan koulutuksen tutkimukseen, joka edistää innovatiivisimpien ja käytännöllisempien liiketoimintaohjelmien suunnittelua. GBSB Global toteuttaa nykyaikaisimpia opetusmenetelmiä MBA-opetussuunnitelmaan, kuten Lego Series Playsiin ja piirtää tuotantotehtäviä.

Täydennä johtajuutesi ja johtamistaidosi - Tule ammattimaiseksi johtajaksi, innostuneeksi johtajaksi, tyydytä kunnianhimoasi ja inspiroi muita.

Yrityksen suorituskyvyn ja menestyksen välillä on suora yhteys sen johtajien valmiuksiin. Se tarkoittaa, että hyvin koulutettujen johtajien, joilla on hyvä johtamisosaaminen, kysyntä kasvaa.

Valmistaudu kohtaamaan 2000-luvun haasteet - Liity ammattilaisiin, jotka pyrkivät kestävään toimintaan ja eettisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Nykyään yhä useammat yritykset valitsevat huolellisesti toimittajansa ja yhteistyökumppaninsa joukosta yrityksiä, jotka noudattavat kansainvälisiä ympäristöstandardeja ja vaatimuksia, jotka kunnioittavat ihmisoikeuksia ja harjoittavat eettisiä toimia. Maailmanlaajuiseen kestävyyteen keskittyvä koulutus valmistelee opiskelijoita äskettäiseen trendiin, jossa keskitytään globaalin liiketoiminnan eettisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Miksi GBSB Global ?

 • Ainoa kauppakorkeakoulu Espanjassa, jolla on kansainvälinen akkreditointi ASIC: lta
 • Ensimmäinen ja ainoa Microsoftin virallinen koulu Espanjassa, jonka Microsoft on akkreditoitu digitaalisen koulutuksen johtajana, joka tarjoaa opiskelijoille eniten huipputason oppimiskokemusta ensimmäisestä päivästä
 • Virallinen Microsoft Showcase School
 • Ainoa kauppakorkeakoulu Barcelonassa ja Madridissa ACCA-tietokonepohjaisen tutkimuskeskuksen tilalla
 • Liiketoimintakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvoston (ACBSP) jäsen, USA
 • MYBS (Mind Your Own Business School) on kirjoittanut yhdeksi parhaista liiketoiminta-kouluista Euroopassa
 • Tunnustettu Newsweek Magazine -opettajana LEADER IN GLOBAL EDUCATION -ohjelmassa
 • Sijoittui Euroopan johtava Eurooppa-opas oppaan kestävän kehityksen kouluihin
 • Eurooppa-neuvoston elinikäisen oppimisen viraston (ECBE)
 • Kansainvälisen liiketoiminnan etiikkakilpailun, USA, toistuva voittaja
 • Globaali monimuotoisuus | Opiskelijat 70 maasta ja tiedekunnan 20 maasta
 • Keskity innovaatioon Opetustavoista, kurssiohjelmasta ja työpajoista täysin digitalisoituun koulutusympäristöön olemme kaikki innovaatioita ja haastavaa nykytilaa
 • Työllistyvyys ja urakehitysmahdollisuudet Käytännön tiedot ja taidot, uraneuvonta ja yksilölliset valmennusistunnot
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lue lisää

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid + 1 Lisää Vähemmän