MBA luovassa yrityksessä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Viisaus työssä

Luovan yritystoiminnan MBA on suunniteltu mahdollistamaan tutkinnon suorittaneet, jotka ovat hyvin koulutettuja ydinliiketoiminnoissa, kuten johtamisessa, markkinoinnissa, rahoituksessa, toiminnassa ja strategiassa. Meridianin MBA-opetussuunnitelmassa kudotaan kolme ulottuvuutta kaikilla kursseilla: 1) muuttuva innovaatio, 2) liiketoiminta keinona elvyttää yleisiä ja 3) yrittäjyys, joka on luovaa, ei luovaa.

"Liiketoiminnasta on tullut tällä viimeisen puolen vuosisadan aikana planeetan tehokkaimmasta instituutiosta. Minkä tahansa yhteiskunnan hallitsevan laitoksen on otettava vastuu kokonaisuudesta ... Jokainen tehty päätös, jokainen toteutettu toiminta on tarkasteltava. Tämä edellyttää enemmän kuin asteittaista mukauttamista; se vaatii yrityksen perustavanlaatuista uudelleenmäärittelyä työmarkkinaosapuolena. "

—Willis Hartman

Yhdellä silmäyksellä

SOVELLUKSET
HYVÄKSYTY

Neljännesvuosittain

Korkein aste
VAADITAAN

Alempi

OPPIMINEN
MUOTO

Hybridi

OHJELMOIDA
PITUUS

18-24 kuukautta

LUOTOT YHTEENSÄ
VAADITAAN:

64 opintopistettä

Kustannukset /
LUOTTO

676 dollaria

ASUMISET
VAADITAAN

3

HYVÄKSYMINEN


WASC

 

Saatavana olevat pitoisuudet

 • Monimutkaisuuden hallinta
 • Kehityskoulutus
 • Generatiivinen yrittäjyys
 • Organisaation kehittyminen
 • Muuttuva johtajuus

Koulutustavoitteet

 • Johtamisvalmiuksien kehittäminen: Jatketaan johtamisvalmiuksia, jotka edistävät edelleen muuntavaa ja eettistä sitoutumista yritys- ja kulttuuritilanteisiin.
 • Luovaan toimintaan liittyvän tutkimuksen harjoittelu: Kehittää luovan tutkimuksen taitoja, jotka mahdollistavat korkean monimutkaisuuden ja epäselvyyden mukaisen yhteistyön.
 • Ydinliiketoiminnot: Tunnistaa ja toteuttaa henkilöstöresurssien, toiminnan, talouden, rahoituksen, kirjanpidon, markkinoinnin, johtamisen ja strategian liiketoimintamenetelmät ja käytännöt luovan yrityksen rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi.
 • Generatiivinen yrittäjyys ja muuttuva innovaatio: Kehitetään käytäntöjä ja näkökulmia, jotka yhdistävät yrittäjyyskompetenssit vaikuttamiseen yleiseen tavalla generatiivisilla ja emancipatiivisilla tavoilla, ja sytyttää henkilökohtainen ja kollektiivinen luovuus luoda emancipatiivisia, häiritseviä ja muuntavia innovaatioita.
 • Liiketoiminnan muuttaminen ammattiksi ja yleisen käytännön uudistaminen: Kehittää osaamista, jota tarvitaan luovien ja vapauttavien yritysten suunnitteluun, rakentamiseen ja johtamiseen; soveltaa generatiiviseen yrittäjyyteen liittyviä kompetensseja generatiivisen globalisaation tuottamiseen menestyvien paikallisyhteisöjen palveluksessa, maapallon luonnonvarojen palauttamisessa ja yhteiskunnan uudistamisessa.

Valmistumisvaatimukset

 • Opiskelijoiden on suoritettava 64 opintopistettä (640 tuntia).
 • Opiskelijoiden on osallistuttava 3 residenssiin.
 • Opiskelijoiden odotetaan suorittavan luovan toimintaprojektin (capstone).
 • Opiskelijoilla on enintään viisi vuotta ensimmäisestä ilmoittautumispäivästä suorittaa kauppatieteiden maisteri.

Pääsyvaatimukset

 • Meridianin jatkotutkinto-ohjelmiin pääsyyn vaaditaan kandidaatin tutkinto.
 • Opiskelijat toimittavat online-hakemuslomakkeen yhdessä asiakirjojen, kuten virallisten tekstien, henkilökohtaisen lausunnon ja suosituskirjeiden kanssa. Pääsyvaliokunta tarkistaa kaikki hakemukset ja kutsuu valitut hakijat jatkamaan haastatteluun. Lisätietoja on hakemusprosessisivulla.
 • Kaikkien opiskelijoiden odotetaan hallitsevan englannin kielen, koska kaikki Meridian-opetukset tarjotaan englanniksi.

Akateeminen rakenne

Meridianin akateeminen rakenne antaa opiskelijoille joustavuuden navigoida yliopiston opetussuunnitelmien arkkitehtuurilla tavalla, joka vastaa heidän intohimoaan, ammatillisia tavoitteitaan ja muita elämässitoumuksiaan.

Rakenne on suunniteltu palvelemaan monipuolista opiskelijaryhmää, joka asuu ympäri maailmaa, jolla on monipuoliset kulttuuriset ja kliiniset näkemykset urallaan ja jotka ovat ammatillisen matkansa eri vaiheissa.

Opiskelijat ilmoittautuvat tutkinto-ohjelmaan, voivat valita keskittymän ja ilmoittautua yhdelle tai useammalle kurssille vuosineljänneksellä. Erityisen tutkinto-ohjelman ydinkurssien ja ankkurikurssien lisäksi, jotka edustavat Meridianin opetussuunnitelman muuttavaa oppimistavoitetta, opiskelijat valitsevat valinnaiset kurssit, jotka vastaavat heidän meridiaanipitoisuuttaan, taustaansa ja uraansa.

Oppimismuoto

Meridianin hybridi-oppimismuoto on suunniteltu antamaan opiskelijoille jatko-opiskelua joustavassa tahdissa yhdistämällä asynkroninen kurssityö yliopiston mukautetun sosiaalisen oppimisen alustan Pivotin kautta, live-kurssivideopuhelut tiedekunnan kanssa, synkroninen opiskelijayhteisön sitoutuminen ja paikan päällä järjestettävät yhden viikon residenssit. . Yhdistämällä innovatiiviset verkkokoulutusmenetelmät rikkaisiin videopuheluihin ja syviin paikan päällä sijaitseviin yhteyshenkilöihin Meridianin oppimismuoto antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua paikallisesti ja havaita maailmanlaajuisesti.

Jokaisen vuosineljänneksen aikana opiskelijat käyvät yhden tai useampia seitsemän viikon verkkokursseja. Tämä aikataulu antaa opiskelijoille aikaa neljännesten välillä levätä, kihlautua ja valmistautua. Lisäksi opiskelijat osallistuvat vähintään kahteen viikkoon kestävään residenssiin lukuvuotta kohti, kunnes he suorittavat oleskeluvaatimuksensa. Residenssit alkavat maanantaista perjantaihin ympäri vuoden Meridianin Bay Area -keskuksessa ja muissa maailmanlaajuisesti jakautuvissa paikoissa. Opiskelijat voivat valita residenssipäivät ja -paikat henkilökohtaisten olosuhteidensa ja ammatillisten toiveidensa perusteella.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Lue lisää

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Näytä vähemmän