MBA liiketoiminnan innovaatioissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

ESMT Berlin osa-aikainen sekoitettu MBA liiketoiminnallisissa innovaatioissa on ihanteellinen tapa jatkaa kokopäiväistä työskentelyä hankkimalla tietoja ja pätevyyttä tukemaan paitsi henkilökohtaista kehitystäsi, myös yrityksen kasvua ja muutosta.

Ohjelma on suunnattu henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus ja jotka haluavat olla tehokkaita muutosagentteja organisaatiossa. Olitpa osa kypsää yritystä, joka tarvitsee stimuloida häiritseviä innovaatioita, tai aloittavan yrityksen, joka haluaa laajentaa toimintaansa, tämä ohjelma voi olla seuraava askel urallasi.

Tutustu tärkeisiin MBA-aiheisiin, joita seuraa erityisesti suunniteltuja kursseja asiakaskeskeisyydestä, yrittäjyysstrategiasta ja innovaatioista, digitaalisesta liiketoiminnasta ja ketteryydestä.

Joustavuus on tämän kaksivuotisen, henkilökohtaisesti toimitetun opinto-ohjelman ydin, ESMT : n maailmanluokan tiedekunnan toimittamassa maailman innovatiivisimmassa virtuaalisessa oppimisympäristössä. Yhdennetty lähestymistapa käsittää 80% verkkoopiskelua ja 20% henkilökohtaisesti 14 viikonloppuna joko Berliinissä tai Münchenissä (kaikki opiskelijat osallistuvat ensimmäiseen moduuliin Berliinissä).

ESMT : n jäsenyys Future of Management Education (FOME) -allianssissa takaa pääsyn maailman innovatiivisimpaan sekoitettuun oppimisympäristöön.

Tärkeimmät asiat

 • Sekoitettu toimitus 80%: lla verkossa / 20%: lla kasvokkain.
 • Johtava ESMT Berlin MBA-tutkintoon (60 op).
 • 24 kuukauden ohjelman kesto.
 • 14 kasvokkain moduulia (torstai-iltapäivä - lauantai).
 • Kohorttipohjainen: aloitat ja lopetat saman ryhmän ihmisten kanssa, jolloin voit rakentaa verkon.
 • Paikat: valitse opiskella joko Berliinissä tai Münchenissä jokaiselle moduulille.
 • Syyskuun 2020 saanti.
 • Saksan kansainvälisin alumniverkosto.
 • Painopistealueet: liiketoiminnan muutos, digitaalinen innovaatio, ketteryys, häiriöt, analytiikka.
 • Opetusmaksu: 38 000 euroa (varhaisten lintujen korko 29 500 euroa kesäkuuhun 2020 asti).

ESMT on tällä hetkellä FT Business School -luokittelussa Saksan ensimmäiseksi liiketalouskouluksi ja 9. ESMT Euroopassa. ESMT on yksi Saksan kahdesta liiketalouskoulusta, joka esiintyy jokaisessa kansainvälisessä sijoituksessa parhaiden kauppakorkeakoulujen joukossa. Katso, missä ohjelmasi sijoittuvat.

132343_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Mikä on "sekoitettu" ja miksi se on ihanteellinen?

Blended yhdistää parhaat verkko- ja kasvotusten opiskeluajat. Voit hyötyä interaktiivisen verkko-oppimisen joustavuudesta omassa tahdissasi ja samalla oppia ikätovereiltasi ja maailmanluokan tiedekunnalta sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Jokaisella kurssilla on sekä kasvokkain että online-komponentteja. Pidä nykyinen työsi, paranna asiantuntemustasi ja rakenna verkosto yhdessä ohjelmassa.

Miksi kasvokkain avain on?

Verkkoistuntojen yhdistäminen kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen antaa sinun työskennellä intensiivisemmin luokkatovereidesi kanssa ja parantaa myöhempää verkkoyhteistyötä. ESMT : n digitaalisen keskittimen interaktiivisten elementtien avulla voit kehittää henkilökohtaisia suhteita kasvokkain.

Lähetä meille ansioluettelosi profiilin tarkistamista varten

Haluatko tietää, onko osa-aikainen MBA liiketoiminnallisissa innovaatioissa oikea sinulle ja urallesi? Lähetä LinkedIn-profiililinkki tai ansioluettelo Admissions-tiimillemme arvioidaksesi profiilia.

Pääsyvaatimukset

Hakeaksesi sinun pitäisi olla

 • Kolmen vuoden jatkokoulutus.
 • Perustutkinto tai vastaava pätevyys.
 • Vahvat GMAT / GRE-pisteet tai vahva suorituskyky ESMT : n pääsykokeessa.

Tärkeimmät ominaisuudet, joita etsimme hakijoilta

 • Kansainvälinen näkymä ja kulttuurienvälinen osaaminen.
 • Muutos- ja innovaatio-ajattelutapa.
 • Tavoite ja motivaatio työskennellä kokopäiväisesti ja opiskella osa-aikaisesti.

määräajat

15. kesäkuuta 2020: Varhaisen lintu-opetuksen määräaika

15. elokuuta 2020: Viimeinen hakuaika

ESMT pääsyssä käydään jatkuvaa valintaprosessia, ja luokan vapaat paikat täytetään ympäri vuoden. Tila luokassa on rajoitettua, ja varhaista soveltamista suositellaan. Hakemukset tarkistetaan heti, kun ne on valmis.

Palkkiot ja rahoitus

Ehdokkaat, jotka jättävät täytetyn hakemuksen 15. kesäkuuta 2020 mennessä, saavat automaattisen alennuksen 8 500 eurosta, alentaen lukumäärän 38 000 eurosta 29 500 euroon, joka sisältää pääsyn oppimisalustaan ja sisältöön sekä vaadittavat tapaustutkimuslisenssit. Liitteenä olevat testitulokset (GMAT, GRE, ESMT : n pääsykoe, englanninkieliset pisteet) voidaan toimittaa tämän päivämäärän jälkeen. Opetusmaksu maksetaan kolmena eränä koko ohjelman ajan.

Lainat: ESMT tarjoaa pääsyn koulutuslainoihin Prodigy Financen ja Brain Capitalin kautta.

Verovähennykset: Monet maat, myös Saksa, sallivat korkea-asteen koulutuksen ja siihen liittyvät kustannukset laskea verovähennyskelpoisiksi kuluiksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schoo ... Lue lisää

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schools in Germany with a global network of alumni in over 50 countries. Näytä vähemmän