MBA kolminkertainen paketti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Haluatko maisterin tutkinnon? Haluatko saada kolme ammattitodistusta? Haluatko lisäksi saavuttaa joitain niistä opintojesi puolivälissä? Voit käyttää erityistä kolminkertaista MBA-tutkintopakettiamme, joka yhdistää jatko-opiskelijan tason 7 tutkinnon liiketaloudessa Chartered Management Institute (CMI) -yhtiön Chartered Manager -asemaan ja lopulta MBA-tutkimuksen Ison-Britannian yliopistosta.

On olemassa kolme vaihetta, joista jokainen johtaa pätevyyteen:

 • Jatkotutkinnon taso 7 Liiketalouden tutkintotodistus, jonka myöntää Learning Resource Network (LRN) Ofqualin (Ison-Britannian hallitus) tunnustama myöntävä organisaatio (tenttikortti)
 • Chartered Manager -tunnus Yhdistyneen kuningaskunnan arvostetulta Chartered Management Institute (CMI) -tasolta tutkintotodistuksesi perusteella 7
 • MBA (täydennysosa) edistyneen pääsyn kautta tason 7 tutkintotodistuksen haltijana Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston kanssa

Pätevyydet opetetaan luokanopetuksella yhdistettynä online-tukeen. Opiskelet Diploma-vaihetta viidessä kolmen päivän lohkossa luokkahuoneessa, jota seuraa kuusi viikkoa verkossa. MBA-vaihe on valmis verkossa.

Ison-Britannian yliopiston MBA antaa sinulle täsmälleen saman fyysisen todistuksen kuin vastaava, jota opetetaan yliopiston kampuksella Isossa-Britanniassa. Onnistuneen suorituksen jälkeen sinut kutsutaan yliopiston valmistujaisiin.

Tämä MBA-paketti sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat hankkia ammattipätevyyden työskennellessään.

Brainstorming over paper

Kenelle se on?

MBA: n kolminkertainen tutkintopaketti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hankkia Yhdistyneen kuningaskunnan yritystodistukset parantamaan uraansa.

pitoisuus

Vaiheen 1 (LRN-tutkintotodistus) yksiköt

 • Liiketoimintastrategia, johtaminen ja suunnittelu
 • Taloudelliset resurssit ja suorituskyvyn hallinta
 • Johtajuus, muutos ja ihmisten hallinta
 • Yrityksen strategia, hallinto ja etiikka
 • Tutkimusmenetelmät ja niiden soveltaminen markkinointiin

Vaihe 2 Chartered Manager

 • Rekisteröidy Chartered Management Institute (CMI) -sivustoon

Vaihe 3 (UK University MBA) -yksiköt

 • Väitöskirja

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinun on noudatettava tutkintotodistuksen ja sitten MBA: n pääsyvaatimuksia. Tutkintotodistus on läpäistävä ensin, ennen kuin voit siirtyä Chartered Managerille ja MBA: lle:

tutkintotodistus

Äskettäin koulutuksessa käyneiden oppilaiden osallistumisprofiili todennäköisesti sisältää:

 • Ensimmäinen tutkinto liiketaloudessa, johtamisessa tai siihen liittyvissä aiheissa tai tason 6 pätevyys, esimerkiksi johtotutkinto;
 • Muu vastaava kansainvälinen pätevyys.

Oppijoilla voi olla myös työkokemusta. Aikuiset oppijat voivat esittää saavutuksistaan monipuolisemman profiilin, joka todennäköisesti sisältää vähintään viiden vuoden kattavan (palkallisen ja / tai palkattoman) työkokemuksen, jolla on vastuun taso, osallistuminen ja / tai erilaisten asiaankuuluvien ammattipätevyyksien saavuttaminen. Tätä voidaan käyttää aikaisemman oppimisen tunnustamiseen.

Oppijoilla on myös oltava asianmukainen englannin kielen taso, jotta he voivat käyttää asiaankuuluvia resursseja ja suorittaa yksikkötehtävät. Siksi ehdokkailla tulisi olla puhe-, kuuntelu-, luku- ja kirjoitusvalmiudet, jotka ovat oikeassa suhteessa CEFR: n tasoon B2 (tai vastaavaan).

Vuokrattu johtaja

Sinulla on oltava läpäissyt LRN-tason 7 johtotutkinto.

MBA

MBA (top-up) -reitillä vaaditaan:

 • LRN-tason 7 tutkinto liikkeenjohdosta (tai vastaava Yhdistyneessä kuningaskunnassa)
 • Ylioppilastutkinto, joka vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatteja 2: 2 tai enemmän, tai vaihtoehtoisesti kahden vuoden esimiestyön tai johtamisen työkokemusta voidaan harkita hakijoille, jotka eivät täytä tätä vaatimusta
 • Tarkoitus
 • Kaksi viitekirjainta / suositusta
 • Suojattu englanninkielinen testi, kuten IELTS 6.0 (kaikissa moduuleissa 5.5) tai vastaava
 • Kopio passistasi

Mitä sisältyy?

Kaikki mitä tarvitset opiskeluun tarjotaan.

Tutkintotodistuksen opetetaan iQualify UK : n online-opetusalueella (vaikka sekoitettua oppimista / luokanopetusta on joissakin maissa). Tämä sisältää sekoituksen nauhoitettuja ja suoria luentoja sekä tärkeitä lukutekstejä ja harjoituksia opintojesi tueksi.

Ison-Britannian yliopiston MBA (täydennysosa) opetetaan verkossa tai lyhyellä oleskelulla kampuksella Isossa-Britanniassa.

Sinulla on henkilökohtainen ohjaaja iQualify UK : sta tutkintotodistukselle ja yliopistolta MBA-vaiheelle. He tukevat sinua opinnoissa ja voit ottaa yhteyttä heihin, jos sinulla on kysyttävää.

Kaikki UK University, LRN rekisteröinti / arviointi ja iQualify UK lukukausimaksut sisältyvät.

139117_pexels-photo-2505026.jpeg

tavoitteet

Ison-Britannian yliopiston MBA tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot menestyäksesi suuressa organisaatiossa. CMI: n Chartered Manager -tila osoittaa, että olet johtamisen ammattilainen.

Kuinka opiskelen ja kuinka kauan se kestää?

Nämä kaksi vaihetta yhdessä vievät yleensä 12-18 kuukautta loppuun.

Diploma-vaihe voidaan aloittaa milloin tahansa ja se valmistuu vuoden kuluessa. Sinun on suoritettava tutkintotodistus onnistuneesti, ennen kuin voit aloittaa MBA-vaiheen tai tulla Chartered Manageriksi. MBA-vaihe on suoritettava noin viiden kuukauden ajan.

Miten sitä arvioidaan?

tutkintotodistus

Kaikki viisi yksikköä arvioidaan 3500 sanalla kirjoitetulla tehtävällä, joka voidaan lähettää milloin tahansa.

MBA

MBA arvioidaan väitöskirjalla.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

iQualify UK is a UK registered organisation which was founded to provide the best in education through courses and qualifications for those previously excluded on grounds of finance or the need to wor ... Lue lisää

iQualify UK is a UK registered organisation which was founded to provide the best in education through courses and qualifications for those previously excluded on grounds of finance or the need to work rather than study. Näytä vähemmän