MBA kokopäiväinen ohjelma Darmstadt Business Schoolissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelmaprofiili

MBA-kokopäiväinen ohjelma Darmstadt Business Schoolissa on räätälöity vastaamaan dynaamisen globaalin talouden haasteita. Se on klassinen yleinen hallintaohjelma, jossa korostetaan strategia-, rahoitus-, markkinointi- ja johtamisopetusta. Ammattikorkeakoulun käsitteen mukaisesti keskitymme läheiseen yhteyteen teorian ja käytännön sovellusten välillä.

Darmstadt MBA on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat valmistautua uran johtamiseen. Se tarjoaa intensiivistä, asianmukaista ja tehokasta valmistautumista kansallisten ja kansainvälisten yritysten johtajien kohtaamiin haasteisiin. Ei-taloudellisten tieteenalojen valmistuneet ovat ensisijainen kohderyhmä sekä ne, jotka ovat opiskelleet taloustieteitä ja haluavat laajentaa taitojaan päätöksentekoon ja johtamiseen. H_da MBA on Euroopan 20 parhaan MBA-ohjelman joukossa.

Opintojakson sisältö

Tämän kurssin avulla tarjoamme käytännöllisen ja kansainvälisesti suuntautuvan koulutuksen, jonka avulla voit ymmärtää muuttuvia ja haastavia liiketoimintaprosesseja helposti. Integroitu ja intensiivinen opetussuunnitelma, joka kattaa tärkeimmät liiketoimintajohtamisen osa-alueet, esittelee innovatiivisia menetelmiä ja käsitteitä. Hankit ja käytät tietoa ja työkaluja, jotka on opittu ratkaisemaan liiketoimintaongelmia maailmanlaajuisesti.

Lisäksi erityistä huomiota kiinnitetään opiskelijoiden ihmissuhteiden kehittämiseen. Näitä ovat: kyky työskennellä tiimissä, päätöksenteko, esitystekniikat, neuvottelujen tekeminen ja kulttuurien välinen ymmärrys.

Me annamme sinulle tarvittavat johtamistaidot johtotehtävässänne ja autat sinua kehittämään liiketoiminta-ajatusta. Jotta voisit opettaa näitä taitoja ja tehdä niistä toimintakykyisiä, on suunniteltu tehokas vaiheittainen menettely, joka auttaa sinua saamaan johtavan aseman henkilökohtaisella osaamisalueella ja kiinnostuksella. MBA-opetussuunnitelma koostuu 11 moduulista, jotka sisältävät yhteensä 90 opintopistettä.

Kieli

Opetuskieli on englanti.

Toimitusmuoto

Meidän MBA-ohjelma on kampuksella kurssi. Luokat pidetään säännöllisinä kursseina, lohkokursseina tai verkkokursseina. Meidän virtuaalinen kampus täydentää kaikkia luentoja MBA-ohjelmassa ja tarjoaa opiskelijoille ammatillisen oppimisympäristön, jossa on paljon joustavuutta ajan ja tilan suhteen.

Ohjelmarakenne

Kokopäiväinen MBA-ohjelma Darmstadt Business School on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä täysin niiden MBA-tutkimuksia. Ohjelman modulaarinen rakenne antaa opiskelijoille mahdollisuuden mukauttaa oppimisnopeutta omiin tarpeisiinsa.

Luokat järjestetään maanantaista perjantaihin päivällä. Poikkeustapauksissa, esimerkiksi ulkomailla vierailevien luennoitsijoiden pitämissä luennoissa, voi olla lohkareita, mukaan lukien lauantaisin.

aste

Opiskelijoille myönnetään kansainvälisesti tunnustettu tutkinto ”Master of Business Administration”. Tutkinto oikeuttaa erityisesti toimeenpanotason työllisyyteen eri teollisuuden aloilla. Tämän asteen haltijoilla on oikeus aloittaa Ph.D. Saksassa ja ulkomailla.

Pääsyvaatimukset

MBA-ohjelma Darmstadt Business School on suunniteltu korkean potentiaalin työntekijöille, jotka vaativat vankkaa johtamistaitoja olemassa olevan akateemisen pätevyytensä lisäksi. Pääsyyn kokopäivätoimiseen MBA-ohjelmaan vaadimme:

 • Yliopistollinen korkeampi korkeakoulututkinto
 • Riittävät englanninkieliset taidot
 • 3 vuoden ammattikokemus

Kesto

3 lukukautta

Ohjelman aloitus

MBA-ohjelma alkaa lokakuussa (talv lukukausi). Tervetulotapahtuma, kielikurssit voivat alkaa jo syyskuussa.

Ilmoittautumisaika

 • Hakijoille, joilla on ensimmäinen saksalainen korkeakoulututkinto: vuoden 15. elokuuta
 • Hakijoille, joilla on ensimmäinen ulkomainen korkeakoulututkinto: 1. kesäkuuta

palkkiot

MBA-kokopäiväisen ohjelman opintomaksu on 24 800 euroa. Ne kattavat kaikki opetuksesta, kirjoista, oppimateriaaleista, institutionaalisista kustannuksista ja tarvittaessa valmistelukursseista aiheutuvat kulut. Lisäksi kaikkien h_da: ssa immatoitujen opiskelijoiden on maksettava lukukausimaksut, jotka ovat noin 260 euroa lukukaudelta.

Akkreditointi

MBA-ohjelma on täysin akkreditoitu ja suositellut AQAS. Akkreditointi takaa korkeatasoisen koulutuksen. AQAS on yksi Saksan johtavista korkeakoulutusohjelmien akkreditoinnista.

Tiedekunnan profiili

MBA-luennoitsijamme ovat sillanrakentajia akateemisten ja liike-elämän alojen välillä. Yliopistojen professorien, johdon kokeneiden luennoitsijoiden ja eri kansainvälisten taustojen liike-elämän johtajien tasapainoinen yhdistelmä takaa tieteellisesti perustetun johtamiskoulutuksen, joka on suunnattu johtamiskäytännön vaatimuksiin.

Opiskelijaprofiili

Darmstadt MBA: n opiskelijat tulevat yli 40 maasta, ja niillä on erilaisia koulutus- ja ammatillisia taustoja. Yhteisömme monipuoliset kulttuuri- ja teollisuustaustat helpottavat eri liiketoiminta-alueiden, yritysten ja kulttuurien ideoiden ja kokemusten ristikkäisyyttä.

Apurahat

Tarjoamme MBA-osan apurahat: Apurahat myönnetään erinomaisille persoonallisuuksille, jotka osoittavat ammatillisessa ja sosiaalisessa ympäristössään mahdollisuuksia tulla esimerkillisiksi ja vahviksi tulevaisuuden johtajiksi.

Erikoistarjous: Viimeisen puhelun alennus

Älä epäröi aloittaa MBA opintoja vuonna 2020. Onko haluat opiskella koko- tai osa-aikaisesti: Jos sovelletaan 15. elokuuta 2020 saat yksinoikeudella Viime Call-alennus 1000 €, ensimmäisen lukukauden maksu.

Utelias? Haluatko tietää enemmän yksinoikeudella viimeisen puhelun alennuksesta ensimmäisen lukukauden aikana ja niistä monista eduista, joita Darmstadt Business School tarjoaa?

Otamme mielellämme henkilökohtaisesti.

Ottaa yhteyttä

Lisätietoja MBA-ohjelmasta löytyy osoitteesta www.mba-darmstadt.de.

Tilin haltija
 • Herra Philipp Klein
 • puhelin: +49.6151.16.37799
 • sähköposti: mba@h-da.de
Hakemus ja pääsy
 • Elena Böhm
 • puhelin: 49.6151.16.30074
 • sähköposti: mba@h-da.de
Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

Darmstadt University of Applied Sciences (Hochschule Darmstadt, h_da) puts science into action. With a student body of about 17,000, it is one of the largest and most distinguished universities of app ... Lue lisää

Darmstadt University of Applied Sciences (Hochschule Darmstadt, h_da) puts science into action. With a student body of about 17,000, it is one of the largest and most distinguished universities of applied sciences in Germany. Its excellent reputation is the result of a scientifically grounded, real-world approach to higher education and the professional success of its graduates. Näytä vähemmän