MBA keskittyminen Hospitality Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MBA keskittyy vieraanvaraisuuden hallintaan Vatel Hospitality Management -instituutissa Alliant International Universityissä.

Master of Business Administration (MBA), jossa keskittyminen Hospitality Management on intensiivinen ja innovatiivinen tutkinto, joka valmistaa opiskelijoita tulemaan entistä tehokkaampia vieraanvaraisuuden alan johtajat ja johtajat. Kurssit ovat tasapainossa akateemisen teorian ja ammatillisen käytännön välillä.

Kampuksella opiskelijat hioavat tarvittavaa kriittistä ajattelua, johtajuutta, johtamista ja yrittäjätaitoja, joita tarvitaan kilpailla globalisoituneessa taloudessa. Kokeneilla tiedekunnilla ja pienillä kokoluokilla opiskelijat saavat yksilöllisen tuen ja valmistelun, jonka he tarvitsevat kääntääkseen kokemuksensa asiantuntemukseksi ja saavuttaakseen huippuosaamisen.

Opiskelijat käyttävät suoraan tietämystään käytännönläheisellä ja ammatillisella kokemuksella, ja he voivat osallistua enintään 12 kuukauden kokopäiväiseen, käytännön harjoitteluun parhaissa hotelleissa ja ravintoloissa Yhdysvalloissa.

Vatel-opiskelijat ovat työskennelleet yhteistyökumppanimme hotelleissa, joihin kuuluvat: St. Regis, Four Seasons, Lodge Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham ja monet muut. Vatelin Ura- ja Työllistämiskeskus auttaa opiskelijoita löytämään työpaikkansa.

Alliant International University on akkreditoitu WASC Senior College ja University Commission (WSCUC) . WASC on alueellisen akkreditointielimen, jonka Yhdysvaltain opetusministeriö on hyväksynyt.97819_Group2photoshooting.jpg

Hakemusvaatimukset:

 1. Opiskelijalla on oltava kandidaatin tutkinto. Opiskelijat, joilla ei ole yritystoimintaa harjoittavaa poikamaa, edellyttävät 2 ennakko-opinto-ohjelmaa.
 2. Opiskelijoilla on oltava vähintään 6 kuukauden kokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailusta.
 3. Englannin kielitaito kansainvälisille opiskelijoille on seuraavanlainen: IELTS - 6.0. TOEFL iBT-70, PTE-50, CAMBRIDGE-170, CEFR-B2, iTEP Academic-4.0, DET: 49-59.
 4. Minimi GPA on 2,75 4,0 asteikolla.
 5. GRE tai GMAT-kokeet eivät ole pakollisia.

Jokainen hakija harkitaan hänen yksittäisen akateemisen taustan ja ammatillisen kokemuksen perusteella. Lisävaatimuksia voidaan soveltaa. San Diegon MBA-ohjelma ei välttämättä ole kaikkien hakijoiden saatavilla.

Kurssitarjoukset ja järjestys voivat muuttua.

 • Kansainvälinen markkinoinnin johtaminen
 • Organisaatiokäyttäytyminen ja maailmanlaajuinen johtajuus
 • Strateginen johtaminen
 • Tilastollinen analyysi ja liiketoiminnan mallintaminen
 • Teknologia johtamisen päätöksentekoon
 • Rahoituksen ja kirjanpidon johtaminen
 • Toimintojen hallinta ja logistiikka
 • Ammatillisen harjoittelun harjoituskurssi (valmistunut tästä keskittymisestä vieraanvaraisuudenhallinnan maksullisena harjoitteluna )
 • Myyntitoiminta vieraanvaraisuuden alalla
 • Trendit vieraanvaraisuudesta ja matkailusta
 • Työntekijöiden, työvoiman ja kykyjen kehittäminen vieraanvaraisuuden alalla
 • Yrittäjyys vieraanvaraisuuden alalla

opetus

Opetus veloitetaan istunto / lukukauden yksikkö 698 dollaria per yksikkö, jossa on yhteensä 36 lukukauden yksikköä. Opiskelijoilla, joilla ei ole lähiopetusta liiketoimintaan liittyvillä aloilla, saattaa olla tarpeen suorittaa kaksi ennakkoehtoa. Tämä arvio ei sisällä kirjoja ja tarvikkeita eikä huone- tai kartonkikustannuksia.

Tärkeitä tietoja tämän ohjelman osallistujien koulutusveloista, tuloista ja loppuluvuista on osoitteessa https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html.

Opiskelijan on maksettava kaikki istunto / lukukausimaksut perjantaina ennen soveltuvaa istuntoa / lukukauden alkamispäivää.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique pa ... Lue lisää

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique paid internship opportunities in some of the most luxurious hotels in the world makes these programs a stepping stone to a brilliant international career. Näytä vähemmän