MBA keskittyminen Hospitality Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MBA keskittyminen Hospitality Management

Alliantin kansainvälisessä yliopistossa sijaitseva Vatel-instituutti

Master of Business Administration (MBA) on keskittyminen Hospitality Management on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat valmistua niin vähän kuin 18 kuukautta. Se on intensiivinen ja innovatiivinen tutkinto, joka valmistaa opiskelijoita tulemaan entistä tehokkaammiksi vieraanvaraisuuden alan johtajiksi ja johtajiksi. Kurssit ovat tasapainossa akateemisen teorian ja ammatillisen käytännön välillä.

97807_LAWA-group-LucDelafosse-2017.jpg

Kampuksella opiskelijat hioavat tarvittavaa kriittistä ajattelua, johtajuutta, johtamista ja yrittäjätaitoja, joita tarvitaan kilpailla globalisoituneessa taloudessa. Kokeneilla tiedekunnilla ja pienillä kokoluokilla opiskelijat saavat yksilöllisen tuen ja valmistelun, jonka he tarvitsevat kääntääkseen kokemuksensa asiantuntemukseksi ja saavuttaakseen huippuosaamisen.

Opiskelijat soveltavat suoraan tietämystään käytännön kokemuksella, jossa on mahdollisuus osallistua jopa 12 kuukauden maksettuun käytännön harjoitteluun Yhdysvaltojen parhaissa hotelleissa ja ravintoloissa. Opiskelijat ovat työskennelleet kumppanimme isäntämajoituspaikoissa, joihin kuuluvat: St. Regis, Four Seasons, Lodge at Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham ja paljon muuta. Vatelin urakehitys- ja työllistymiskeskus auttaa opiskelijoita löytämään työharjoittelunsa.

Alliant International University on akkreditoitu WASC Senior College ja University Commission (WSCUC). WASC on alueellisen akkreditointielimen, jonka Yhdysvaltain opetusministeriö on hyväksynyt.

97808_LAvatel_students_class-7083.jpg

Hakemusvaatimukset

 1. Opiskelijalla on oltava kandidaatin tutkinto. Opiskelijat, joiden kandidaattori ei ole liiketoiminta-alueella, vaaditaan ottamaan kaksi ennakkoehtoa.
 2. Opiskelijoilla on oltava vähintään 6 kuukauden kokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailusta.
 3. Englannin kielitaito on kansainvälisille opiskelijoille seuraava: IELTS - 6.0. TOEFL iBT-70, PTE-50, CAMBRIDGE-170, CEFR-B2, iTEP Academic-4.0, DET: 49-59.
 4. Minimi GPA on 2,75 4,0 asteikolla.
 5. GRE tai GMAT-kokeet eivät ole pakollisia.

Jokainen hakija harkitaan hänen yksittäisen akateemisen taustan ja ammatillisen kokemuksen perusteella. Lisävaatimuksia voidaan soveltaa. Los Angeles MBA-ohjelma ei välttämättä ole kaikkien hakijoiden saatavilla.

97811_Group3Photoshooting.jpg

Ohjelman pituus

18-24 kuukautta riippuen kurssikuormasta, valinnainen harjoittelu ja muut tekijät.

Kurssitarjoukset ja järjestys voivat muuttua.

 • Kansainvälinen markkinoinnin johtaminen
 • Organisaatiokäyttäytyminen ja maailmanlaajuinen johtajuus
 • Strateginen johtaminen
 • Tilastollinen analyysi ja liiketoiminnan mallintaminen
 • Teknologia johtamisen päätöksentekoon
 • Rahoituksen ja kirjanpidon johtaminen
 • Toimintojen hallinta ja logistiikka
 • Ammatillisen harjoittelun harjoituskurssi (valmistunut tästä keskittymisestä vieraanvaraisuudenhallinnan maksullisena harjoitteluna )
 • Myyntitoiminta vieraanvaraisuuden alalla
 • Trendit vieraanvaraisuudesta ja matkailusta
 • Työntekijöiden, työvoiman ja kykyjen kehittäminen vieraanvaraisuuden alalla
 • Yrittäjyys vieraanvaraisuuden alalla

opetus

Opetusta veloitetaan istunnon / lukukauden yksikkönä 698 dollaria yksikköä kohden, yhteensä 36 lukukauden yksikköä. Kokonaisvaltainen MBA in Hospitality and Management -ohjelman lukukausimaksulla on 25.128 dollaria opiskelijoille, joilla on yritystoimintaan liittyvä kandidaatti ja jotka eivät tarvitse täyttää kahta edellytystä. Tämä arvio ei sisällä kustannuksia kirjoista ja tarvikkeista tai huoneesta / kartongista.

Tärkeitä tietoja tämän ohjelman opiskelijavihkoista, tuloista ja loppuluvuista saat osoitteesta href = "https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html

Opiskelijan on maksettava kaikki istunto / lukukausimaksut perjantaina ennen soveltuvaa istuntoa / lukukauden alkamispäivää.

Tämä koulu tarjoaa ohjelmia:

• Englanti

Aloituspäivä: elokuu

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique pa ... Lue lisää

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique paid internships opportunities in some of the most luxurious hotels in the world are making Vatel Los Angeles a stepping stone to a brilliant international career. Näytä vähemmän