MBA-kauppatieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

MBA on maailman tunnetuin yritysjohtamisen pätevyys intensiivisen ohjelman kautta, joka on erityisesti suunniteltu niille, jotka haluavat joko luoda tai ylläpitää menestyksekästä johtajuutta tai ammatillista uraa.

Kurssi on ihanteellinen foorumi sellaisille henkilöille, jotka ovat hankkineet vähintään kolme vuotta johtajuutta, teknistä tai ammatillista roolia.

Opettanut erittäin kokeneita ja päteviä ohjaajia, jotka antavat opastusta MBA-väitöskirjan valmistumisesta, MBA tarjoaa tiukan henkilökohtaisen ja johtamisen kehittämisprosessin, jossa sinua kannustetaan ja odotetaan tekemään oman ainutlaatuisen panoksensa.

Ura-asetukset

Hankitut tiedot kattavat joukon johtotehtäviä, joiden avulla hakijat voivat edetä hallinto- ja liiketoimintakehityksessään. Työllistettävyys on myös sisällytetty tähän ohjelmaan, joka sisältää useita työelämää tukevia ominaisuuksia; korostetaan jatkuvaa oppimista ja henkilökohtaista kehitystä, heijastavaa käytäntöä, tiimityötä ja asiakkaiden taitoja sekä yhteydenpitoa liiketoimintaan sovellettujen hankkeiden ja tapausten avulla.

Lisäksi ohjelman aihepiiriin kuuluvat monikansalliset ja globaalit yritykset, paikalliset yritykset, pienet ja keskisuuret yritykset sekä uudet yritykset. Tämä laaja sovellettavuus yhdistettynä henkilökohtaisiin mahdollisuuksiin, joita ohjelma saa aikaan, luo erittäin päteviä henkilöitä, joiden arvo on työnantajien tunnustama, sekä antaa heille kyky tulla yrittäjiksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation.

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation. Näytä vähemmän