MBA - kauppatieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Liiketoiminnan toteutuminen

Bristol MBA -valmistajamme valmistaa johtajia globaalien markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin ja nykyaikaisen liiketoiminnan kasvaviin haasteisiin. Saat käytännön käsityksen organisaatioiden nykyisiin avainkysymyksiin ja tutkit todelliseen maailmaan liittyviä keskeisiä menetelmiä.

Kehotamme sinua ajattelemaan liiketoimintaa vastuullisella tavalla, luomalla kestävää arvoa yrityksille ja yhteiskunnalle yleisesti sekä edistämällä terveellistä taloutta.

MBA auttaa sinua parempaan näkymiin, palkkoihin ja lopulta edelleen liiketoiminnan täyttämiseen. Meidän MBA on juurtunut liiketoiminnan todelliseen maailmaan, ja se on suunniteltu huolellisesti, jotta saisitte käytännön näkemyksen avainkysymyksistä, joita organisaatiot kohtaavat nykyään kaikkialla maailmassa.

Kurssilla voi olla syvällinen vaikutus uraasi, mikä auttaa sinua ylittämään potentiaalinne ja valmistautumaan tulevaisuuden haasteisiin. Vakiintuneet kansainväliset linkit auttavat muuttamaan Bristol MBA -opiskelijoita tehokkaiksi yritysjohtajiksi globaalilla näkymällä.

Ihmiset valitsevat opiskella MBA eri syistä ja eri tuloksia mielessä. Kurssi on ammatillisesti keskittynyt, joten voit räätälöidä opintojasi kehittämällä urasi suunnitelmaan liittyvää osaamista, saavuttamaan tavoitteesi ja muotoilemaan yrityksesi tulevaisuutta.

Mitä haluat poistua kurssista, se on vaativa ja haastava - omistautumista, energiaa ja innostusta ovat edellytys.

pitoisuus

Luettelossa olevat valinnaiset moduulit ovat todennäköisesti saatavana, mutta niitä voidaan muuttaa.

Bristol MBA palvelee sinua hyvin päivittäisessä liiketoiminnassa sekä antaa sinulle passin korkeammalle lentävälle uralle.

Opit:

 • Asiakas- ja kansainvälinen markkina-analyysi
 • Strategia ja toteutus
 • Ihmisten hallinta globaalissa ympäristössä
 • Johtajuus, monimutkaisuus ja muutos
 • Taloudellinen päätöksenteko
 • Järjestelmät, rakenteet ja toiminnot
 • Ammatillinen ja akateeminen kehitys MBA-oppimiskokemuksen integrointi
 • Todisteiden pohjalta tehty tutkimus

Plus valinnaiset moduulit (luottovaatimuksista riippuen):

 • Globaali talousstrategia
 • Riski ja kestävyys globaaleissa operaatioissa
 • Projektinhallinta monimutkaisessa maailmassa
 • Luovuus ja innovaatio
 • Johdon konsultointi
 • Valmennus ja mentorointi
 • Globalisaatio ja laki
 • Digitaaliset yritystietojärjestelmät
 • Kehittyvät markkinat: uusi maailmanjärjestys

Kun olet valmis, opiskelet:

 • Väitöskirja / konsultointi Väitöskirja

Voit halutessasi työskennellä tutkimusprojektin kanssa, joka sopii kiinnostuksen kohteisiisi ja tavoitteisiisi. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa konsultointitutkimusprojektin, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin ja asettaa taitosi ja sopeutumiskykysi testiin.

Lisäksi ammatillinen ja akateeminen kehitys, joka integroi MBA-oppimiskokemuksen tutkimusmoduulin , tukee sinua koko kurssin ajan kehittämällä henkilökohtaisia ja tutkimustaidojasi erityistarpeidesi mukaan.

Yliopisto parantaa jatkuvasti tarjomme vastaamalla opiskelijamme ja muiden sidosryhmien palautteeseen varmistaen, että opetussuunnitelma on ajan tasalla ja valmistuneilla on tarvittavat tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat reaalimaailmalle. Tämä voi johtaa kurssien muutoksiin. Jos kurssiesi muutokset hyväksytään, ilmoitamme sinulle.

Oppiminen ja opetus

Bristol MBA on ennakoiva oppimiskokemus, joten kun on joitakin luokkahuoneita ja yksi-to-one istuntoja, ne yhdistetään yksittäisiin tutkimushankkeisiin ja soveltavaan tutkimukseen. Meidän lähestymistapamme on käytännöllinen ja käytännöllinen, keskittynyt kehittämällä konkreettisia henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja.

Tärkeä osa kurssia on Integrated Professional Skills and Research Methods -moduuli. Tämä kudottu koko ohjelmaan yhdistää eri elementit yhteen. Integroidut ammattitaidot ja tutkimusmenetelmät keskittyvät henkilökohtaiseen kehityssuunnitteluun, heijastavaan oppimiseen ja salkun luomiseen. Sinua kannustetaan laatimaan räätälöity opiskeluohjelma, joka sopii yhteen ammatillisten ja henkilökohtaisten olosuhteiden kanssa.

Yhteistyö on aivan kaiken ytimessä, sillä henkilökunta ja opiskelijat jakavat tietoa ja kokemusta liiketoimintaympäristöistään. Bristol MBA-opiskelijat oppivat syndikaattityöryhmän, ryhmän ja yksittäisten esitysten, opiskelijoiden johtamien seminaariryhmien, tapaustutkimusten, kokemuksellisen oppimisen, roolilehtien ja liiketoimintojen simulaatioiden kautta.

Arviointi

Bristolin MBA-tutkinto on yhdistelmä työpohjaisia tehtäviä (ohjattuja miniprojekteja), tutkimuksia, esityksiä / vivaa ja väitöskirjaasi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tarvitset:

 • arvostettu tutkinto (vähintään 2: 2) tunnustetulta korkeakoululta tai vastaavalta tunnustetulta merentakaiselta korkeakoululta
 • 18 kuukauden organisointikokemus valmistumisen jälkeen.

Jos sinulla ei ole kunniaastetta, ammattipätevyys yhdistettynä johtamiskokemukseen voi olla riittävä, joten anna hakemuksestasi täydelliset tiedot.

Hakemukseen tulee sisältää yksityiskohtaisia ​​vastauksia alla mainittuihin kysymyksiin:

 • Miksi olet päättänyt harjoittaa MBAa tässä vaiheessa urasi? (Enintään 150 sanaa).
 • Miksi olet valinnut opiskelemaan MBA-ohjelmaa UWE Bristolissa? (Enintään 150 sanaa).
 • Mitä tietoa, henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ja taitoja tuoda tähän kurssille? (Enintään 150 sanaa).
 • Mitä aiot tehdä tämän kurssin suorittamisen jälkeen? (Enintään 150 sanaa).
 • Kuvaile kokemuksianne organisaatioissa, kuten palkkatyötä, vapaaehtoistyötä, perheyritystä, yrittäjäprojekteja jne. Erityisesti kannattaa keskittyä hankkeisiin, joissa olet tehnyt yhteistyötä muiden ihmisten, laitosten tai organisaatioiden kanssa (enintään 300 sanaa).
Englannin kielivaatimukset

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on täytettävä kotitoimiston ja UWE Bristolin englannin kielen vähimmäisvaatimukset, kuten kansainvälisen englannin kielen testi (IELTS) 6.5, vähintään 5,5 kaikissa komponenteissa.

Ura / jatko-opiskelu

Bristolin MBA-kurssi auttaa siirtymään uralla eteenpäin, tarjoamalla sinulle tarvittavat taidot, kokemuksen ja verkostot tullaksesi johtajaksi valitsemallasi liiketoiminta-alueella.

Palkittu urapalvelumme auttaa sinua kehittämään työllisyyspotentiaaliasi uravalmennuksen, työharjoittelupaikkojen, harjoittelupaikkojen, työpaikkojen, globaalien mahdollisuuksien, vapaaehtoistyön ja yhteisöllisen toiminnan tarjoaman palvelun avulla sekä tukemalla yrittäjyyttä ja pääsyä työnantajatapahtumiin.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lue lisää

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Näytä vähemmän