MBA kansainvälisen sähköisen toimitusketjun hallinnassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Toimitusketjun kenttä muuttuu ja kasvaa nopeasti. Uudet tekniikat ja IT-parannukset, kuten tekoäly, lohkoketju, robotiikka, koneoppiminen ja pilvipalvelut, muovaavat valtavasti toimitusketjun logistiikka- ja hallintateollisuutta sekä elämäämme.

Toimitusketjun hallintasektorin ei odoteta saavuttavan 24,532 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä ja kasvavan yhdistyneellä 9,7 prosentin vuotuisella kasvuvauhdilla vuosina 2018-2025 Allied Market Researchin mukaan. Kaikki nämä kehityssuuntaukset merkitsevät toimituspalvelujen nopeuttamista ja alhaisempia kustannuksia sekä palvelujen luotettavuuden parantamista. Epäilemättä logistiikka- ja toimitusketjuteollisuus ei ole sama kuin vuosikymmen sitten, ja se muuttuu edelleen nopeasti kaikilla aloilla. Siksi tekniikkaa ei pidetä markkinoiden eduna eniten tekniikkaa taitaville yrityksille, vaan yleisen tason standardiksi. Siksi on tärkeää, että alan avaintoimijat ennakoivat, kuinka viimeisimmät innovaatiot vaikuttavat heidän toimitusketjuihinsa, ja hyödyntävät uutta tekniikkaa vastaavasti.

Tämän kaksinkertaisen akkreditoidun MBA-tutkinnon avulla opiskelijat pääsevät luotettavaan ja käytännölliseen koulutukseen toimitusketjun hallinnan alalla ja tutkivat uusinta kehitystä ja tekniikkaa tavoitteenaan käyttää ja soveltaa niitä tietoisesti työelämässä.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Ohjelmasuunnittelu

 1. Strategia ja globalisaatio
 2. Johtaminen ja henkilöstöhallinto
 3. Operaation johtaminen ja kauppa
 4. Kansainvälinen markkinointi
 5. Talous - ja taloushallinto
 6. Yrittäjyys ja innovaatiot
 7. Liiketoimintapeli
 8. Uudet tekniikat ja SCM: n optimointi
 9. Osto- ja hankintastrategia SCM: ssä
 10. Jakelu, varastointi, käsittely, kuljetus ja käänteinen logistiikka SCM: ssä. Varastonhallinta
 11. Laatu, tuottavuus ja toiminta
 12. Lopullinen mestarin projekti

Maisterin tutkinnon lopullinen projekti kirjoitetaan joko liiketoimintasuunnitelmaksi tai olemassa olevan liiketoiminnan tapaustutkimukseksi. Tämä on erinomainen tilaisuus opiskelijoille kehittää liiketoimintaideoitaan ja antaa heille elämää, koska hankkeita ohjaavat ja ohjaavat jotkut alan parhaat ammattilaiset. Kannustamme oppilaitamme hyödyntämään maisteriohjelmaa hyödyntääkseen rajojaan käyttämällä sitä yrittäjyyden harjoitteluun.

Projekti voidaan tehdä joko yksittäin tai ryhmässä.

Opiskelijan profiili

 • Logistiikan ja toimitusketjun ammattilaiset, jotka haluavat päivittää tietonsa ja taitonsa alan parhaiden ammattilaisten kanssa.
 • Yrittäjät, jotka haluavat saada yksityiskohtaisen kuvan sen toimitusketjusta, toiminnasta ja logistiikan johtamisen näkökohdista sekä markkinoiden uusimmista kehityksistä ja tekniikoista.
 • Äskettäin valmistuneet, jotka haluavat erikoistua toimitusketjun hallintaan innovatiivisella ja ainutlaatuisella lähestymistavalla, jonka avulla he voivat saada kilpailuedun työmarkkinoille liittymisen yhteydessä.

Akkreditointi

Kaksoistutkinto e-toimitusketjun hallinnassa

 • MBA kansainvälisen sähköisen toimitusketjun hallinnassa, kirjoittanut BEBS Barcelona Executive Business School
 • Maisterin tutkinto kansainvälisessä e-toimitusketjun hallinnassa, UCAV (Ávilan katolinen yliopisto)

BEBS on yksityinen kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa kaikkialla maailmassa voimassa olevaa korkeakoulutusta. Se on myös Espanjan kauppakorkeakoulujen liiton (AEEN) ja Euroopan unionin yksityisen korkeakoulutuksen (EUPHE) jäsen.

Vaaditut dokumentit

 1. Ajan tasalla oleva ansioluettelo (CV)
 2. Motivaatiokirje
 3. Passport tai ID-kopio
 4. Kandidaatintutkinto
 5. Akateeminen kirja (Transcript / Grades)
 6. IELTS 6.0 tai vastaava, kuten TOEFL tai aiempi englanninkielinen koulutus
Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Lue lisää

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Näytä vähemmän