MBA, jolla on pääaineena yritystiedon / analyysin suorittamisessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Olet valmis todistamaan, että voit auttaa mitä tahansa yritystä kasvamaan. Mutta päästäksesi alkuun, sinun on perehdyttävä kuinka tunnistaa, muuttaa ja kommunikoida Big Data pakottavilla tavoilla, jotka keskeiset sidosryhmät ymmärtävät. Ohjelma, joka antaa sinulle kilpailuetua, vie sinut tielle menestykseen.

Yrittäjyyttä ja analysointia edistävä MBA antaa sinulle perustan edistyneelle liiketaloudelle keskittyen liiketoiminnan mallinnuksen, tietokantajärjestelmien, tietovarastojen, tiedon louhinnan ja vertailuanalyysin tieteeseen. Opit Fortune 500: n yritysjohtajilta ja muilta alan johtajilta, jotka tarjoavat oivalluksia ja johtajuutta, kun teet käytännön työtä reaalimaailman projekteissa. Sinun tulee kehittää taitoja, joiden avulla voit ohjata vahvempaa päätöksentekoa, alentaa kustannuksia, optimoida toimintaa ja kehittää uusia ja menestyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Oppimalla kuinka yhdenmukaistaa tietostrategia liiketoimintastrategian kanssa, sinusta tulee minkä tahansa organisaation arvostettu jäsen ja kasvattat uraasi johtajana.

 • MBA-ydinkurssit tarjosivat viikonloppuja tai päivän aikana pääkampuksella ja verkossa. Business Intelligence / Analytics -kursseille tarjotaan viikonloppuja pääkampuksella ja verkossa.
 • Ohjelma voidaan suorittaa vain 21 kuukaudessa.
 • Ohjelma alkaa viisi kertaa vuodessa ja alkaa elokuussa, lokakuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja toukokuussa.
 • Ohjelma tarjotaan yhdessä NSU: n teknillisen ja tietotekniikan korkeakoulun kanssa.

134139_pexels-photo-3184287.jpeg

KEMET Business Intelligence / Analytics -stipendikilpailu

NSU: n H. Wayne Huizengan kauppakorkeakoulu yhdessä KEMET Electronics Corporationin kanssa on tyytyväinen isännöimään stipendikilpailuja jatko-opiskelijoille, jotka suorittavat Business Intelligence / Analytics MBA-tutkinnon. Kilpailu tehtiin mahdolliseksi antamalla KEMET Electronics Corporationin lahjakkaalla lahjoituksella edistääkseen merkittäviä Business Intelligence / Analytics -opiskelijoita Nova Southeastern Universityssä vuotuisella palkinnolla jopa 12 500 dollaria. Apurahan rahallisten etujen lisäksi tämä on arvokas tilaisuus opiskelijoille työskennellä liiketoimintaanalyysin reaalimaailman sovelluksissa ja saada palautetta tiedekuntien ja teollisuuden ammattilaisilta.

Per-Olof Loof -yrittäjyys- / Analytics-stipendi

Yhteystiedot: loof.scholarship@nova.edu

NSU: n H. Wayne Huizengan liiketalousopisto ilmoittaa mielellään Business Intelligence / Analytics -stipendin vuosille 2019-20. Tämä stipendi tehtiin mahdollista Per-Olof Loofin lahjoittamalla lahjoituksella.

Apuraha perustuu tuomareiden suorittamaan arviointiin opiskelijoiden hakijoista seuraavilla aloilla: akateeminen suorittaminen, tutkimus ja stipendi, yhteisötoiminta ja ammatilliset saavutukset. Nykyisen suorituksen ja saavutusten lisäksi arvioinnissa otetaan huomioon myös tulevan kehityksen mahdollisuudet.

Apuraha on avoin kaikille opiskelijoille, jotka ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet Huizenga-yliopiston MBA-ohjelmaan keskittyen yritystietoihin ja analytiikkaan ja jotka ovat suorittaneet vähintään kaksi kurssia MBA-ohjelmassa. Niiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan apurahaa, on toimitettava Per-Olof Loof -apurahahakemuspaketti.

Palkinnon määrä: Kilpailun voittaja (t) saa stipendin, joka on enintään 12 500 dollaria.

Pääsyvaatimukset

 • Päättynyt päällikön hakemus maahantuloon ja palauttamaton 50 dollarin hakemusmaksu.
 • Siirtynyt kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain instituutista tai vastaava tutkinto kansainvälisille hakijoille.
 • Kaikkien aiemmin osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset. Hakijan kandidaatin tutkintotodistuksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Jos jatkotutkinto on ansaittu, tekstikirjoituksessa on oltava tutkinnon myöntämispäivä, jotta sitä voidaan arvioida pääsyä varten. Sähköiset tekstikirjoitukset voidaan lähettää osoitteeseen electronictranscript@nova.edu tai postitse osoitteeseen:
  Nova Southeastern University
  Ilmoittautumisen käsittelypalvelut (EPS)
  Asianajaja: H. Wayne Huizengan kauppakorkeakoulu
  3301 College Avenue
  Postinumero 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Muut pääsyasiakirjat voidaan tarvita

Ulkomaalaiset koulutetut hakijat

 • Niille hakijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella, heidän on oltava NACES-akkreditoidun organisaation arvioima ulkomainen kopio. Luettelo näistä organisaatioista löytyy osoitteesta www.naces.org
 • Riippumattomassa akateemisessa arvioinnissa on lueteltava tutkinnon vastaavuus ja sisällytettävä GPA (pistepisteen keskiarvo) laskelma sekä opintojaksokohtaisesti suoritettava arviointi.
 • Akateeminen arviointi on suoritettava kaikelle perustutkintoa koskevalle työlle ja suoritettava alkuperäisten ja virallisten asiakirjojen perusteella.

Englanti kielitaitovaatimus

Kaikkien hakijoiden, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon tai tutkinnon suorittaneet tutkinnot yliopistosta tai yliopistosta, jossa englanti ei ole pääopiskelukieli, on suoritettava englannin kielen testi. Testitulokset eivät voi olla yli kaksi vuotta vanhoja.

 • Englannin vieraana kielenä testaaminen (TOEFL) vaaditaan.
 • Internet-pohjainen (iBT) = 79, atk-pisteet = 213, paperipisteet = 550.
 • Kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) vähimmäispisteet vaaditaan = 6.
 • Pearon English of English (PTE) -koe vähintään vaaditaan = 54.
 • TALK International, Kielikoulu: Taso 9 -kokeen suorittaminen vähintään 85%: n pisteellä.
 • Duolingo-englanninkielinen testi: 105 tai uudempi
 • ENC 1101: n ja ENC 1102: n valmistuminen vähintään C-luokan kanssa alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta.
 • Jos kandidaatin tai maisterin tutkinto suoritettiin kokonaan englanniksi Yhdysvaltojen ulkopuolella kahden viime vuoden aikana, laitoksen kirje virallisella kirjelomakkeella vaaditaan luopumaan englannin kielen vaatimuksista. Kirjeessä on mainittava, että kaikki kurssityöt opetettiin englanniksi.
 • ELS-tason 112 intensiivisen englanninkielisen ohjelman suorittaminen ja läpäiseminen akateemisiin tarkoituksiin

* Haastattelua voidaan tarvita myös englannin kielen nykyisen taitotason määrittämiseksi, vaikka vaadittavat pisteet ja ohjeet olisivat täyttyneet.

people, girls, women

Mielipiteitä

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lue lisää

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Näytä vähemmän