MBA-johtajuus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MBA-johtajuus

Lontoon keskustassa sijaitsevassa MBA-johtajuudessa keskitytään vahvasti uran etenemiseen, ja sen toimittavat kokeneet professorit johtavien kauppakorkeakoulujen ympäri maailmaa. Kurssillamme on ainutlaatuinen vertaisvalmennusmalli, jossa opiskelijoita tuetaan luokkahuoneen ulkopuolella ja heillä on pääsy ohjaajaan kaikissa haasteissa, joita he voivat kohdata työssään tai opiskelessaan.

Ohjelma on suunniteltu toteutettavaksi kiireisen ammatillisen roolin rinnalla, ja se toimitetaan Executive-muodossa 18 kuukauden ajan. Kuukausittain interaktiivinen työpajatyylinen opetus tapahtuu 3 päivän viikonloppuna Lontoon Moorgate-kampuksella Lontoon kaupallisessa keskuspaikassa. Ydinliiketoiminnan perusteiden kattamisen lisäksi ohjelman vahvana painopisteenä on edustajien käyttäytymiskompetenssien kehittäminen. Tämä saavutetaan käyttäytymisjohtajien osaamiseen perustuvalla mallilla, jonka on osoitettu olevan erittäin tehokas yritysmaailmassa. Tämä edellyttää vertaisohjausta, joka tapahtuu viikonloppupajassa, sekä edustajia, joilla on jatkuva pääsy opetusprofessoreihin viikonloppupajojen ulkopuolella.

Normaalin työviikon aikana edustajia kannustetaan järjestämään säännölliset henkilökohtaiset ja virtuaaliset tapaamiset opettavien professorien kanssa keskustellakseen heidän ammatillisessa asemassaan esiintyvistä reaalimaailman kysymyksistä, jotka liittyvät kurssin teoriaan. Tämä MBA on tarkoitettu keskijohtajille ja vanhemmille avainhenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään johtamistaitojaan siirtyäkseen entistä vanhempiin tehtäviin. Tyypillisiä urapolkuja ovat eteneminen toiminnallisista rooleista toiminnalliseen johtamiseen, yleiseen johtoon tai kumppanitason rooleihin. Ohjelma on ihanteellinen ammattilaispalvelusektorilla työskenteleville avainhenkilöille, kuten lakimiehille, konsulttiyrityksille ja kaikille ammattijohdolle, jotka osallistuvat muutoksen tai muutoksen hallintaan organisaatiossaan.

Professori Elizabeth Moore, johtaja / MBA-johtamisen johtaja University of Law Business Schoolissa, tulee kansainvälisestä akateemisesta taustasta. Hän on opettanut yliopistoissa Yhdysvalloissa, Suomessa, Venäjällä ja Isossa-Britanniassa. Hän on suorittanut BA: n Columbian yliopistosta. , hänen tohtorin tutkintonsa Austinin Texasin yliopistosta ja tutkintotodistuksen valmennuksesta Cambridgen yliopistosta, tohtori Moore toimi johtamisen ja johtamisen valmentajan professorina Hult International Business Schoolissa vuosina 2013 - 2019. Vuodesta 2006 professori Moore on opettanut Cambridge Universityssä. , jossa hän on tällä hetkellä korkeakoulun, Hughes Hall, apulaisopettaja ja kansainvälisten kesäohjelmien johtaja. Hänellä on myös ollut useita muita roolia akateemisessa ympäristössä 20-vuotisen uran aikana, muun muassa vierailevan stipendiaatin järjestäminen Harvardin yliopistossa ja kulttuurintutkimusohjelman perustaminen Pietarin osavaltion yliopistossa Venäjälle, jota hän on ohjannut viiden vuoden ajan. Johtamisen alalla hänen tutkimusintressinsä keskittyvät erityisesti johtajuuden autenttisuuteen sekä emotionaaliseen ja kulttuuriin liittyvään älykkyyteen.

Kurssivaatimukset

  • UK kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys.
  • Opiskelijoilla on myös oltava vähintään viiden vuoden ammattikokemus johtotehtävissä jonkin verran budjettivalvontaa.
  • Poikkeusta tai RPL-hakemus ei ole sallittu MBA-ohjelmaan.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lue lisää

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Näytä vähemmän
Lontoo , Leeds , Manchester , Birmingham , Lontoo , Lontoo , Nottingham + 6 Lisää Vähemmän