Jokaista johtajan uraa alkaa ensimmäinen askel

MBA-jatko-kokemus FBS: stä kattaa ne tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat aloittaa ammatillisen uransa, hankkimalla maailmanlaajuisen ja todellisen vision liike-elämästä. Tähän ohjelmaan sisältyy taattujen palkattujen harjoitteluiden suorittaminen.

Jatko-MBA koostuu maailmanlaajuisen vision ja toisen erikoistumisen jaksosta.

Erikoisaloja, joista voit valita, ovat yleinen johto, kaupallinen hallinta ja markkinointi, henkilöstöhallinto, talous-taloushallinto, kansainvälinen kauppa.

FBS-tutkinnon suorittaneiden MBA-opiskelijoiden sijoitusaste on erittäin korkea, esimerkiksi esimerkiksi se, että neljä yritystä, jotka harjoittavat käytäntöjä, palkkaavat lopulta samoja yrityksiä.

metodologia

FBS Business Schoolin metodologia on käytännöllisesti katsoen käytännöllinen: se keskittyy täysin oppimisen tekemiseen, eli oppimiseen tekemällä. Kaikkien FBS MBA -ohjelmien noudattamat menetelmät ovat tapaustekniikka, jonka kautta opiskelijoiden on valmisteltava ja tarjottava ratkaisuja käytännön tilanteisiin, asettaen opiskelijat päätöksentekoprosessin eteen. Tämä menetelmä vaatii luostarin, joka on hyvin koulutettu tässä tekniikassa, koska luokkien on tultava aitoja jaetun tiedon foorumeita.

ohjelman rakenne

MBA-ohjelma FBS Business Schoolissa on jaettu kolmeen jaksoon.

pic-ia01.png

Tasoitusaika alkaa muutamia viikkoja ennen MBA: n virallista päivää. Vapaaehtoisen avun aikana opiskelijat saavat luokituksen kirjanpidollisista perusteista, toimistotyökalujen käytöstä ja muista aiheista, jotka voivat auttaa ohjelman toteutuksessa.

MBA-jakso on jaettu seuraaviin osiin tai vaiheisiin:

 • Perusteet: Johtamisen kehittämisen keskeisten näkökohtien nykyinen panoraama on 360º: n liike-elämä.
 • Edistynyt: osaamisen ja johtamistaitojen syventäminen sisällöstä, joka vaihtelee Big Datasta kansainväliseen kauppaan. ERITYISTOIMINTA: Viimeinen jakso koostuu yrityksen eri osa-alueista, kuten yleisestä johtamisesta, taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta tai muista.
 • Hanke: Yrityksen perustamisprojektin laatiminen, jossa opittua asiaa sovelletaan tutorin tuella ja yksilöllisellä seurannalla.
 • Henkilökohtainen urasuunnitelma: Opiskelijan strategisen urakehityssuunnitelman suunnittelu. Työllistettävyys on yksi FBS MBA: n tärkeimmistä ominaisuuksista.

Kun opiskelijat ovat valmistuneet, he voivat siirtyä täydennyskoulutukseen. Tässä vapaaehtoisen tuen vaiheessa opiskelijat laajentavat digitaalisen liiketoiminnan tietämystään digitaalisten ekosysteemien, visioiden ja digitaalistrategioiden, digitaalisten ympäristöjen liiketoimintamallien, teknologisen häiriön ja muotoilun ajattelun, digitaalisen markkinoinnin sekä sähköisen kaupankäynnin ja henkilöstöhallinnan ympäristöissä digitaalinen sekä digitaalinen rahoitus.

kokemuksia

FBS MBA: n tavoitteina ei ole pelkästään tiedon ja päätöksentekovälineiden hankkiminen, vaan myös henkilökohtaisten taitojen tai pehmeiden taitojen kehittäminen.

 • Ulkona. Muutaman päivän ajan muut dynamiikkaa koskevat tapaukset ja muistiinpanot muuttuvat oppimisympäristössä koulun ulkopuolella ja täysin erilaiset kuin tavallinen, joka korostaa johtamisen ja tiimityön merkitystä.
 • Strategiat tehokkaalle viestinnälle. Tämän työpajan tavoitteena on oppia kommunikoimaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvä viestintästrategia mahdollistaa viestinnän tehokkaasti.
 • Vierailut yrityksiin. Niiden tavoitteena on tuoda liike-elämän todellisuus opiskelijoille. Vierailut antavat opiskelijoille mahdollisuuden ottaa yhteyttä ihmisiin, prosesseihin ja liike-elämän todellisuuteen, jotka antavat heille ajantasaista tietoa ja antavat heille mahdollisuuden tietää uransa soveltamisesta ammatilliseen käytäntöön.
 • Ammatillisen soveltamisen päivät. Fundesem-koulutuksen aikana opiskelija osaa osallistua konferensseihin, seminaareihin ja työpajoihin, joita johtaa ammattimaisten puhujien liike-elämä. Näiden päivien tavoitteena on rikastuttaa opiskelijan oppimista, olla ajan tasalla uusimmista liikeuutuuksista ja tutustua uusimpiin työnhaun trendeihin. Yritysten arvostamien profiilien tunteminen voi auttaa opiskelijoita keskittymään ammatilliseen uraansa.
 • Johtamisen lahjakkuuden kehittäminen. FBS-metodologian avulla opiskelijat voivat kehittää johtamistaitoja ja -taitoja, jotka käsittelevät todellisia liiketoiminnan ongelmia. Tämä menetelmä kannattaa ryhmätyötä tapausten ratkaisemiseen, integrointiin ja rikastumiseen kollegoiden panoksilla ja kokemuksilla.
 • Verkottuminen. Suhteet opettajiin ja luokkatovereihin ovat välttämättömiä uran kehittämisen aloittamiseksi kaikilla aloilla.

luostari

FBS: n tiedekunta koostuu alan huipputason ammattilaisista, joilla on laaja kokemus ammattialasta sekä opetuksesta, tutkimuksesta, konsultoinnista ja konsultoinnista.

Opettajalla on kokemusta kansallisten ja monikansallisten yritysten johtotehtävistä sekä suuri pedagoginen valmistelu, jonka avulla he voivat opettaa aiheita yrityksistä, joissa he ovat asiantuntijoita. Nämä ammattilaiset antavat ammattitaidosta saatuja tietoja MBA-ohjelmista antaen opiskelijoille globaalin, tarkan ja uskollisesti mukautetun yrityksen todellisuuden.

Uran kehittäminen

FBS: ssä autamme opiskelijaa, jotta hän voi suunnitella ammatillisen uransa sopivimmilla päätöksillä sekä suunnitella ja toteuttaa päätavoitteensa.

Eri palveluiden kautta (Career Advisor, Coaching)

Jotkin urakehityksen tiedot ovat seuraavat:

 • 4 viidestä opiskelijasta, jotka harjoittavat harjoitteluja, kun he lopulta palkkaavat samoja yrityksiä
 • FBS: n MBA-opiskelijoista 95% parantaa tai muuttaa työllisyyttä kahden vuoden kuluessa päällikön valmistumisesta
 • Fundesem-opiskelijoille on hakenut yli 600 yritystä
 • Yritykset palkkivat 130 opiskelijaa viimeisen lukuvuoden 2017/18 aikana

rahoitus

FBS on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tavoitteena on kehittää ammattilaisia ​​ja yrityksiä. Siksi säätiö tarjoaa joukon apurahoja ehdokkaille MBA-ohjelmille, jotta kaikki opiskelijat, jotka ovat todella sitoutuneet koulutukseen, voivat suorittaa MBA-ohjelman ilman taloudellisia ongelmia. Lisäksi FBS: llä on erittäin edullisia rahoitussopimuksia useiden rahoitusyksiköitä.

Ohjelman opetuskielet:
 • Espanjalainen

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Fundesem Business School »

Viimeksi päivitetty Toukokuu 15, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 21, 2019
Duration
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 21, 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 21, 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Business Education | Testimonio | MBA