MBA ja Executive MBA Moskovassa | Venäjän ja eurooppalaisten tutkintotodistusten

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Advanced (1) Kokopäiväisesti Moskovassa, (2) Online-etäisyydellä tai (3) 100% Online-innovatiivisia intensiivisiä syvällisiä konsultointi- ja koulutusohjelmia korkeammille, keski- ja junioritason omistajille ja johtajille, jotka haluavat rakentaa maailmanluokan yritystoimintaa tai työskennellä korkeammissa tehtävissä , täytyy hankkia täysipainoisia nykyaikaisia ​​johtamisvalmiuksia eivätkä halua olla tyytyväisiä useimpien akateemisten kauppakorkeakoulujen perustietoon.

2 arvostettua tutkintotodistusta: MBA / Executive MBA EMAS ( Venäjä) ja MBA / Executive MBA GFKM ( Euroopan unioni) Business School .

Opi lisää ja esitä hakemuksesi täältä!

No 1 online-MBA Venäjällä

Nro 1 kokopäiväinen MBA Venäjällä

Nro 2 kokopäiväinen MBA Venäjällä

TOP 14
Parhaat MBA-ohjelmat Keski- ja Itä-Euroopassa

TOP 20
Parhaat Executive MBA -opinnot Keski- ja Itä-Euroopassa

TOP-200
maailman parhaat ohjelmat

Ongelman ratkaiseminen

 • Vähintään 31 osaamista liikkeenjohdossa
 • unelmiesi uran Venäjällä ja ulkomailla: kirkas, onnistunut ja nopea. Missä haluat. Kiitos EMAS johtotehtävissä Venäjän ja maailman rankingissa.
 • Koulutus = konsultointitoiminta VAC säilyy salaisuudet. Täyden hallinnan ja ymmärrystä siitä, mitä tapahtuu liiketoiminnan kautta koulutusta konsultoinnin muodossa.
 • Tutkimukset = liiketoiminnan kasvu, yrityksesi 20 toteutushanketta. Yrityksen nykyaikaistaminen ja kasvu on aivan oikein koulutuksen aikana.
 • Ansiotulojen taattu kasvu. Tulojen kasvu vähintään 50% vuodessa (rehellinen riippumaton tutkimus "MBA Moskovassa ja Venäjällä").
 • Valitsetko, ja voit valita. Ammatillinen osaaminen, jonka avulla voit valita polku - hallita tai jonkun muun liiketoiminnan.
 • Ei vain pää, mutta myös johtaja. Erikoistuneet työntekijät, kehittämällä johtamistaitoja.
 • Saavutukset, jotka yllättävät sinua. 1 - 1,5 vuotta upeaa ajaa elämässäsi, saavuttaa elämäsi ja liiketoimintatavoitteesi ennennäkemättömällä nopeudella.
 • Uudelle tasolle. Kyky mittakaavassa liiketoimintaa: pienistä keskeltä keskelle suuria, paikallisesta kansainväliseen.
 • Maailmanlaajuista tunnustusta. Venäjän ja Euroopan tutkintotodistuksia tunnustetaan ja kunnioitetaan kaikkialla maailmassa.

Harjoittelumuodot

 1. Sisäiset.
 2. Kokopäiväinen kaukosäädin.
 3. 100% verkossa.

Opi lisää ja esitä hakemuksesi täältä!

Viimeksi päivitetty Elokuu 2019

Oppilaitoksesta

Tietoja Euraasian hallinnostaEuraasian hallinto- ja hallintokoulu (EMAS), Venäjä on yksi Keski- ja Itä-Euroopan johtavista MBA-kauppakorkeakouluista.Yksi STRATEGIC MANAGEMENTin parhaista asiantuntijoi... Lue lisää

Moskova , Nižni Novgorod , Venäjä Online , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 More Vähemmän