MBA in Finance in Barcelona

Yleistä

Ohjelman kuvaus

COVID-19-vastaus:

Älä siirrä opintosuunnitelmiasi. Aloita koulutusmatkasi kirjautumalla online-kampuksellemme ja tule Barcelonaan tai Madridiin syksyllä tai talvella. Sekoitettu oppiminen on saatavilla heinä- ja lokakuun saannista.

Miksi MBA rahoituksessa Barcelonassa

Tunnustettu Global MBA Tier One Rankingiksi ja # 11 Online MBA MBA-lehdessä

 • Opiskele liiketalouden hallintoa kauppakorkeakoulussa, jossa ”Digitaalinen” on ydin. GBSB Global on Espanjan ainoa korkeakoulu, jonka Microsoft on hyväksynyt digitaalisen koulutuksen johtajaksi. Aseta itsesi erillään kilpailusta.
 • Ansaitse akkreditointia master-tutkinnon lisäksi ACCA: n kautta, joka on tunnettu kansainvälisten tilintarkastajien yhdistys
 • Hanki differentiaaliopinnot Microsoft Imagine Academyn kanssa - GBSB Global valmistaa opiskelijoita vastaamaan digitaalisen teknologian markkinoiden kysyntään

Ohjelman kuvaus

MBA Finance in Barcelona soveltaa uusinta opetusmenetelmää, tapaustutkimuksia, tilanneanalyysejä, simulointipelejä ja käytännön luokkia, jotka tarjoavat käytännön tietoa, jota voidaan soveltaa dynaamiseen ja moderniin liiketoimintaympäristöön. MBA in Finance Barcelonassa kattaa monenlaisia aiheita, kuten pankkitoiminta, investoinnit, investointipankkitoiminta, yritysarvioinnit, kiinteistöt, kirjanpito ja taloudellinen analyysi. MBA Finance in Barcelona on muunnosohjelma, joka innostaa opiskelijoita kasvamaan sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti. Se on yksi uraauurtavimmista MBA: stä Espanjassa, jonka tavoitteena on muuttaa liiketoiminnan koulutuksen käsitteitä ja valmistelee vastuullisia, innovatiivisia ja aidosti globaaleja liiketoiminnan johtajia. MBA Finance in Barcelona sisältää kursseja, jotka keskittyvät ydinanalytiikkaan, kuten taloudelliseen ja johtamiseen liittyvään kirjanpitoon, tilastolliseen analyysiin ja yritysrahoitukseen. MBA in Finance in Barcelona -ohjelmassa keskitytään kestäviin käytäntöihin, liike-elämän etiikkaan, yrittäjyyteen, vahvaan johtamistaitoon ja innovatiiviseen ongelmanratkaisuun, valmistelemalla liike-elämän ammattilaisia, jotka ajavat maailmaa muuttamaan ja muuttamaan liiketoiminnan tulevaisuutta. Tämä MBA-ohjelma valmistelee opiskelijoita kohtaamaan globalisoituneen talouden asettamat haasteet ja tarjoaa tietoa ja taitoja, joita tarvitaan työskentelemään rajojen yli. GBSB Global Business School on Barcelonan ensimmäinen yrityskoulu, joka toimittaa ACCA: n määritysten mukaisia rahoitusohjelmia ja valmistelee MBA-rahoitusta opiskelijat, jotka tarvitsevat ansaita ACCA-sertifioinnin tasoista F1 – F4 MBA-tutkinnon lisäksi. Tämä nimitys asettaa MBA rahoituksen opiskelijoille lukuun ottamatta ikäisensä ja voi laskeutua heidät huippu-asemiin monikansallisissa yrityksissä valmistumisen jälkeen.

Yksi maineikkaimmista MBA-ohjelmista liiketoimintaetiikan ja kansainvälisten asioiden alalla

GBSB Global MBA Barcelonan opiskelijat tulivat finalistiksi kansainvälisessä liiketoimintaetiikan kilpailussa (IBECC), USA: ssa, joka on arvostetuin tapahtuma liike-elämän etiikan alalla, joka pidettiin vuodesta 1996 Euroopassa Euroopassa vihreiden MBA-ohjelmien oppaassa

Tärkeimmät tiedot

 • Ohjelman kesto - 9 kuukautta
 • Ohjelman kieli - englanti
 • Syötteet - lokakuu, tammikuu, huhtikuu / vuosi
 • Aikataulu - Täysi aika, Päivä
 • Sijainti - Barcelona, ​​Espanja

Ohjelman kohokohdat

 • Tiedekunta alan ammattitaidolla
 • Yrityksen vierailut
 • Opiskelijat 70 eri maasta
 • Exclusive International Business -tapahtumat
 • Käytännön tietoa, jota voidaan soveltaa globaalilla asteikolla
 • Ura mahdollisuudet monikansallisten yritysten kanssa

Miksi ansaita tämä tutkinto?

Nosta palkkaasi, saat ylennystä ja avaa uusia uramahdollisuuksia - Tyydytä ammatilliset tavoitteesi, kehitä vahva ura ja ylitä tavoitteesi.

3: sta 4: stä MBA-tutkijasta sanoi, että he eivät olisi saaneet nykyistä työtään ilman MBA-tutkintoa (GMAC, 2013). 90% vastaajista sanoi, että MBA-ohjelma oli ammattimaisesti palkitsevaa.

Lisätään innovaatiopotentiaaliasi - Tule suunnittelemaan ajattelua tai uusien tuotteiden kehittämisen luovuutta ja psykologiaa koskevia kursseja ja valmistaudu työskentelemään innovatiivisissa yrityksissä. Ota kursseja, kuten Design Thinking, edistämällä luovuutta ja tuotekehityksen psykologian ymmärtämistä.

GBSB Global Business School tutkimusosasto osallistuu jatkuvasti liiketoiminnan koulutuksen tutkimukseen, joka edistää innovatiivisimpien ja käytännöllisempien liiketoimintaohjelmien suunnittelua. GBSB Global toteuttaa nykyaikaisimpia opetusmenetelmiä MBA-opetussuunnitelmaan, kuten Lego Series Playsiin ja piirtää tuotantotehtäviä.

Täydellinen johtamis- ja johtamistaitosi - Tule ammattitaitoiseksi johtajaksi, innostuneeksi johtajaksi, tyydytä kunnianhimoasi ja inspiroi muita.

Yrityksen suorituskyvyn ja menestyksen välillä on suora yhteys sen johtajien valmiuksiin. Se tarkoittaa, että hyvin koulutettujen johtajien, joilla on hyvä johtamisosaaminen, kysyntä kasvaa. ja eri yritysten perustajia yli 18 maasta ympäri maailmaa.

Valmistaudu kohtaamaan 2000-luvun haasteet - Liity ammattilaisiin, jotka pyrkivät kestävään toimintaan ja eettisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Nykyään yhä useammat yritykset valitsevat huolellisesti toimittajansa ja yhteistyökumppaninsa joukosta yrityksiä, jotka noudattavat kansainvälisiä ympäristöstandardeja ja vaatimuksia, jotka kunnioittavat ihmisoikeuksia ja harjoittavat eettisiä toimia. Maailmanlaajuiseen kestävyyteen keskittyvä koulutus valmistelee opiskelijoita äskettäiseen trendiin, jossa keskitytään globaalin liiketoiminnan eettisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Hyödynnä Barcelonan verkostoa ja rakenna suhteita kaupunkiin, joka on täynnä johtavia kansainvälisiä yrityksiä ja suuria teollisuuden tapahtumia.

World Mobile Congress, joka on suurin teknologiateollisuuden ja innovaatiotoiminnan tapahtuma, pidetään vuosittain Barcelonassa. Tapahtuma kokoaa suurimmat ja vaikutusvaltaisimmat yhtiöt yhteen, yhtenäiseen liiketoimintavaiheeseen, ja toivottaa myös aikamme suurimmat johtajat Mark Zuckerbergille areenalle. Tämän tapahtuman ansiosta Barcelonasta on tullut virallisesti maailman mobiilipääkaupunki.

Rakenna todella globaali verkosto, jolla on vahvat ammatilliset yhteydet rajojen yli ja toimialoilla - Hyödynnä yli 65 kansallisuutta edustavaa Global Business School Barcelonan monipuolista oppilaitosta.

Verkostoitumisella on erittäin tärkeä rooli urakehityksessään sekä hyvän työn löytämisessä että hyödyllisten suhteiden kehittämisessä uusien kumppaneiden tai asiakkaiden kanssa. GBSB: llä on mahdollisuus verkostoida opiskelijoiden, yli 65 maan tulevaisuuden johtajien ja professorien, nykyisten johtajien kanssa

Miksi GBSB Global ?

 • Ainoa Espanjassa sijaitseva kauppakorkeakoulu, jolla on kansainvälinen akkreditointi ASIC: ltä
 • Ensimmäinen ja ainoa Microsoftin virallinen koulu Espanjassa, jonka Microsoft on akkreditoitu digitaalisen koulutuksen johtajana, joka tarjoaa opiskelijoille eniten huipputason oppimiskokemusta ensimmäisestä päivästä
 • Virallinen Microsoft Showcase School
 • Ainoa kauppakorkeakoulu Barcelonassa ja Madridissa ACCA-tietokonepohjaisen tutkimuskeskuksen tilalla
 • Liiketoimintakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvoston (ACBSP) jäsen, USA
 • MYBS (Mind Your Own Business School) on kirjoittanut yhdeksi parhaista liiketoiminta-kouluista Euroopassa
 • Tunnustettu Newsweek Magazine -opettajana LEADER IN GLOBAL EDUCATION -ohjelmassa
 • Sijoittui Euroopan johtava Eurooppa-opas oppaan kestävän kehityksen kouluihin
 • Eurooppa-neuvoston elinikäisen oppimisen viraston (ECBE)
 • Kansainvälisen liiketoiminnan etiikkakilpailun, USA, toistuva voittaja
 • Globaali monimuotoisuus | Opiskelijat 70 maasta ja tiedekunnan 20 maasta
 • Keskity innovaatioon Opetustavoista, kurssiohjelmasta ja työpajoista täysin digitalisoituun koulutusympäristöön olemme kaikki innovaatioita ja haastavaa nykytilaa
 • Työllistyvyys ja urakehitysmahdollisuudet Käytännön tiedot ja taidot, uraneuvonta ja yksilölliset valmennusistunnot
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lue lisää

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid + 1 Lisää Vähemmän