MBA espanjaksi

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

EAE espanjan kielen MBA on johtamiskoulutusohjelma, joka on suunniteltu kehittämään täyttä potentiaaliasi liike-elämässä.

Erittäin dynaamisessa taloudellisessa tilanteessa, globaalit markkinat ja jatkuvasti kasvava kilpailu edellyttävät monipuolisia ja luovia johtajia, joiden tehtävänä on päivittää tietämystä ja taitoja yrityksen ja organisaation strategisten linjojen onnistuneeseen suunnitteluun.

Ohjelma keskittyy johtamisvalmiutesi kehittämiseen ja tarjoaa sinulle kattavan ja osallistavan näkemyksen yrityksestä, joka ylittää eri osastojen erillisen ymmärryksen. Opit tietoturvaa päätöksenteossa, saat näkymiä uusille alueille ja aloille, vahvistat johtamistaitojasi käyttämällä tärkeimpiä hallintatyökaluja ja pääset erinomaiseen yhteysverkkoon.

workplace, team, business meeting

Syyt tämän mestarin suorittamiseen EAE Business School

 1. Kansainvälinen lahjakkuusohjelma
  Jos pyrkit kansainväliseen ammatilliseen kehitykseen, sinulla on mahdollisimman suuri näkyvyys monikansallisten yritysten kanssa, jotka toimivat yhteistyössä EAE kanssa EAE ja haastattelujen kanssa päähankkijoiden ja kansainvälisten valintakonsulttien kanssa.


 2. MBA-urapolku
  Räätälöity urasuunnitelma, jossa on henkilökohtaiset koulutus- ja tukipalvelut, joka on suunniteltu parantamaan työmahdollisuuksiasi kansainvälisesti.


 3. Asuinohjelma New Yorkissa
  Koulukauden lopussa voit halutessasi tehdä kahden viikon oleskelun Innovaatioiden ja arvonluonti -palvelussa Pacen yliopistossa (USA).


 4. EAE sitoumus
  EAE Lab tarjoaa sinulle resurssit ja tarvittavan ympäristön, jotta voit tunnistaa kilpailuedut ja kehittää liikeideasi.


 5. Yritysten verkostoituminen
  Tapaamiset suuryritysten ammattilaisten ja muiden opiskelijoiden kanssa, joiden avulla voit laajentaa yhteysverkostoasi. Vuonna 2018 järjestimme tapaamisia muun muassa Microsoftin, Red Bullin, HP: n, CEPSA: n tai Grupo Heron johtajien kanssa.

Kiinnostavat

 • Vuodesta 1958 lähtien koulutettu yli 77 000 johtajaa
 • 25 parhaan joukossa maailman 25 parhaan kauppakorkeakoulun joukossa - Ranking América Economía 2019
 • Espanjan 2. arvostetuin kauppakorkeakoulu - Merco Ranking 2019
 • Ensimmäinen kauppakorkeakoulu Espanjassa virallisten yliopistomestarien opettamiseen
 • Top 50 parhaan joukossa Euroopassa Ranking QS Global MBA 2019
 • 103 eri kansallisuutta vuonna 2018

entrepreneur, startup, start-up

Työllisyysraportti

 • 85% opiskelijoista sai uusia työpaikkoja maisterin lopussa
 • 7000+ työpaikkaa ja harjoittelupaikkaa julkaistu vuonna 2018
 • Vuoden 2018 viisi paras rekrytointiyritys: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol ja Coca Cola
 • 98% harjoittelijana olevista EAE opiskelijoista saa heidät uraosaston ansiosta

Rahoitusvaihtoehdot

EAE tiedämme, että lahjakkaat MBA-opiskelijat inspiroivat meitä positiivisesti ja ovat yhteisömme edistyksen moottori. EAE apurahat palkitsevat ponnistelmasi tieltä kohti huippuosaamista, ja ne ovat sitoutuminen tasa-arvoon ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, joka laajentaa mahdollisuuksia päästä koulutusohjelmiimme.

 • 25% opiskelijoista saa taloudellista tukea
 • Oma rahoitus 12 kuukauden ajan ilman korkoa
 • 4 erityyppistä EAE apurahaa
Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lue lisää

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Lisää Vähemmän