MBA englanniksi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.


Liikemaailma ja erittäin dynaaminen ja erittäin kilpailukykyinen taloudellisen epävarmuuden nykytilanne edellyttävät päteviä ammattilaisia, joilla on vankka tieto erilaisista johtamisalueista ja joilla on lisäksi henkilökohtaiset ja ammatilliset taidot, kuten monipuolisuus, sopeutumiskyky, pohdinta, päättäväisyys ja luovuus. Mitkä ovat MBA-opiskelun edut? MBA on par excellence -johdon koulutusohjelma, joka kouluttaa osanottajia saavuttamaan vastuullisia tehtäviä yrityksessä hankkimalla yritysten ja laitosten johtamiseen tarvittavia johtamistaitoja. Sellaisena, MBA varmistaa johdon koulutuksen lisäksi koko liike-elämän tunnustuksen. Siksi se on paras ohjelma uusien työkalujen ja tiedon hankkimiseen ja yhdistämiseen kokemuksen kautta, joka helpottaa siirtymistä parempaan työpaikkaan ammattiurallamme.

MBA on suunniteltu siten, että osallistujat voivat parantaa ja lisätä tietämystään liikkeenjohdosta ja hallinnosta, työskennellä tärkeimpien hallintatyökalujen kanssa ja vahvistaa johtamistaitojaan ja osaamistaan. Se on johtamisen maisterin tutkinto, joka keskittyy kaikkien organisaatioiden johtamiseen liittyvien alueiden ymmärtämiseen, kattavan yleiskuvan yrityksestä, sen toiminnasta ja organisoinnista. Tätä kaikkea rikastuttavat verkostoitumismahdollisuudet, jotka ovat käytettävissä muiden osallistuvien ammattilaisten, opetushenkilöstömme ja konferensseihimme, keskusteluihimme ja toimintoihimme kutsuttujen ammattilaisten kanssa, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä ammatillisen paikannuksen parantamiseksi.

MBA: n lukukauden lopussa opiskelijoilla on mahdollisuus kahden viikon asumiseen Pace Universityssä New Yorkissa, mikä antaa heille mahdollisuuden soveltaa tietämystään kansainvälisessä ympäristössä.

106823_5.jpg

Tärkeimmät syyt EAE: n Business School MBA: n suorittamiseen

 1. EAE: n MBA, yksi maailman parhaimmista Bloombergin sijoituksessa
  EAE: n MBA, joka on yksi maailman parhaimmista maailman arvostetuimmasta amerikkalaisesta Bloomberg Businessweek -listasta. Koulut sijoittui 32. listalla maailman parhaista kauppakorkeakouluista MBA: n tekemiseksi Yhdysvaltojen ulkopuolella. EAE on Top 5: n espanjalaisten kauppakorkeakoulujen joukossa.


 2. työllistettävyys
  Professional Careers -palvelu keskittyy opastamaan ja ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan ammatilliset tavoitteensa ja vastaamaan heidän odotuksiaan ja etujaan työmarkkinoilla


 3. Kansainvälinen kykyohjelma
  Ohjelma oli tarkoitettu kansainvälistä ammatillista kehitystä hakeville opiskelijoille, jotta he saisivat parhaan näkyvyyden EAE: n kanssa yhteistyössä toimivien monikansallisten yritysten keskuudessa. Siksi järjestetään aktiviteetteja, kuten työllisyystyöpajoja, haastatteluja päämetsästäjien kanssa ja pääsy kansainvälisille valintakonsultteille ympäri maailmaa.


 4. Executive MBA-neuvosto
  EAE, Executive MBA -neuvoston jäsen. Koulu on Executive MBA -neuvoston jäsen, joten kaikki ohjelmat täyttävät järjestön vaatimat kansainväliset akateemiset ja laatuvaatimukset.


 5. Kansainväliset rankingit
  Korostettu Euroopan 65 parhaan joukosta ja maailman 200 parasta (QS Global MBA 2018 ranking). Ensimmäistä kertaa se tulee parhaan MBA-luokituksen Eurooppaan ja saavuttaa Top 40: n (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018).


 6. Ohjelma-liikerata
  EAE MBA oli ensimmäinen yleinen hallinnointiohjelma Espanjassa, ja sitä on nyt tarjolla yli 50 vuotta.


 7. Yrityspeli
  Ohjelman aikana laadittu ja opettajan ohjaama liiketoimintasuunnitelma on MBA: n avain. Suunnitelman tarkoituksena on esitellä kaikki ohjelmasta saadut sisällöt yrityksen perustamisprojektissa.


 8. Business Networking
  Business Networking -kierroksella opiskelijat osallistuvat kokouksiin suuryritysten ja muiden EAE-opiskelijoiden ammattilaisten kanssa, joiden ansiosta osallistujilla on mahdollisuus laajentaa ammatillisten yhteyksiensä verkostoja.


 9. Vähäinen
  EAE on käynnistänyt Pohjois-Amerikan suurimman ja pienen menetelmän ensimmäisen kerran Espanjassa perinteisen vapaaehtoisen menetelmän sijaan.


 10. Pehmeät taidot -ohjelma
  EAE: n Soft Skills MBA -ohjelma on tarkoitettu auttamaan osallistuvia ammattilaisia suorittamaan koulutuksensa strategisesti mobilisoimalla henkilökohtaiset taidot. Se sisältää kymmenen itsenäistä kuukausittaista työpajaa, jotka järjestetään yhdessä emotionaalisten taitojen mallin kanssa.


 11. Kansainvälinen asumisohjelma
  Opintojakson lopulla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä kahden viikon asuinpaikka Pace Universityssä (New York). Tämä asuinohjelma on lisämaksua vastaan.


 12. EAE on yrittämätön
  Tavoitteena on antaa tarvittavat resurssit ja ympäristö EAE: n yritystoiminnan opiskelijoille kehittää uusia liiketoiminnan ideoita.

106825_2.jpg

Pääsyvaatimukset ja tutkinto

Pääsyvaatimukset

 • Vähintään 3 vuoden työkokemus MBA-opiskelijoille.
 • Onko englanninkielinen sertifikaatti (ks. Käytettävissä olevat vaihtoehdot).
 • Onko kandidaatin tutkinto.

Double Degree

Kurssin onnistuneesti läpäisseet opiskelijat saavat MBA-tutkinnon EAE Business Schoolista. Lisäksi opiskelijat, jotka täyttävät vakiintuneet akateemiset vaatimukset, saavat MBA-tutkinnon Universitat Politècnica de Catalunyasta (Barcelona). Tutkinnon saamiseksi kumppaniyliopistoista on täytettävä laitosten asettamat vaatimukset.

Pääsyprosessi

Pääpainoprosessin päätavoitteena on varmistaa ehdokkaiden sopivuus ohjelmaan tarkastelemalla heidän ammatillista kokemustaan ja akateemisen ansioluettelonsa. Tavoitteenamme on, että kaikki osallistujat hyödyntävät parhaiten tarjottavaa kokemusta kontekstin kautta, jossa he voivat kehittää pitkäaikaisia suhteita luokkatovereihin, opettajiin ja alumneihin. Ilmoittautumisprosessin aloittamiseksi lomake on täytettävä niin, että EAE: n akateeminen komitea voi käsitellä hakemuksen. Jos akateemisen komitean tekemä päätös pyydetystä ohjelmasta on myönteinen, hakija voi suorittaa ilmoittautumisensa.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Uramahdollisuudet

EAE arvioi yritykset, jotka arvostavat eniten ja siirtävät ne opiskelijoille heidän työllistyvyytensä helpottamiseksi. Tavoitteena on saavuttaa työmarkkinoiden vaatima kehitysaste.

Joitakin faktoja vuoden 2017 työllisyysraportistamme:

 • 93% valmistuneista löytää työpaikan kuuden kuukauden kuluessa maisterin suorittamisesta ja 41% löytää työn ennen ohjelman päättymistä.
 • 34% korotti palkkaansa jopa 30% vuoden kuluessa päällikön valmistumisesta.
 • 67% opiskelijoista sai työmahdollisuuden jollakin EAE Business Schoolin kautta tarjolla olevista poluista.
 • 74% hyväksyy uuden ammattitarjouksen valmistuttuaan.
Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lue lisää

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Näytä vähemmän