MBA Taloushallinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Baltimore MBA - Tehokas, joustava ja suunnitellut YOU.

University of Baltimore MBA on suunniteltu sinun (ja työnantajan) mielessä. Sinulla on mahdollisuus ottaa luokat perinteisessä luokkahuoneessa, verkossa tai molemmilla - se on sinun valintasi. Mitä päätät, opit muiden opiskelijoiden rinnalla, jotka haluavat kasvaa ammattimaisesti, aivan kuten sinäkin.

Ohjelman vaatimukset

36-48 luotto-ohjelma, johon kuuluu Capstone ja 11 erikoistumisalueet.

Joustavat vaihtoehdot

Saatavilla täysin verkossa, perinteisessä luokkahuoneessa tai molempien yhdistelmänä.

Ohjelmakustannukset

Opetus on 840 dollaria luottoa kohti, 1,172 dollaria valtion ulkopuolella. Online-MBA-opiskelijat ja alueelliset asukkaat maksavat valtion valuuttakurssin.

Odotukset ylittävät.

Opiskelumme kertovat meille, että ylitämme heidän odotuksensa viidellä keskeisellä alueella: henkilökohtainen kehittyminen, heidän tietämystensä / teknisten taitojensa edistäminen, heidän palkkojensa kasvun, organisaation näkyvyyden ja työpaikkojen lisääminen.

(Lähde: nykyisen MBA-opiskelijan sisäinen tutkimus 2016)

AACSB International akkreditointi varmistaa, että tarjoamme sinulle laadukasta ohjelmaa, joka voi auttaa sinua tänään - mutta lopulta antaa sinulle tietoa ja taitoja huomiselle.

Taloudellisen suorituskyvyn hallinta

MBA: n hallinnoima taloushallinnon erikoistuminen tarjoaa monia mahdollisuuksia oppia yrityksen taloushallinnosta arvostamalla sijoituksia arvopapereihin ja muihin varoihin sekä rahoituslaitosten ja markkinoiden yleiseen rakenteeseen ja toimintaan. Voit valita kursseja, jotka mahdollistavat joko yleisen rahoituksen erikoistumisen tai erikoistumisen, joka keskittyy yritysrahoitukseen, sijoitustoimintaan tai rahoituslaitoksiin.

Erikoistumiskursseja (9 op)

Kurssi nroEdellytys: ACCT 505 tai vastaava. 3 ACCT 720 Strateginen kannattavuusanalyysi 3 ACCT 740 Varmennuspalvelujen lisäasetukset

Edellytys: ACCT 512 tai vastaava. 3 FIN 615
-TAI-
FIN 625

Huomaa: kumpi ei oteta osana MBA Flex Core -ohjelmaa Yrittäjyysrahasto
Edellytys: FIN 605 tai vastaava.

Yritysrahoitus
Edellytys: FIN 605 tai vastaava. 3 FIN 700 Taloudellinen raportointi

Edellytys: ACCT 504 tai ACCT 505 ja FIN 640 tai FIN 605 3 FIN 705 Edistynyt taloudellinen analyysi

Edellytys: FIN 640 tai FIN 605 3 FIN 725 Riskienhallinta

Edellytys: FIN 605 3 INSS 703 Tietoturvallisuuden periaatteet 3

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Näytä vähemmän