MBA Täytä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration (MBA) Ylös ylös

Pääsyvaatimukset:

Hakijoiden on järjestää sopivista Level 7 jatkotutkinto. Todisteet Englanti kielen valmiudet tasolle vastaa IELT n 6,5. Muita pätevyys voidaan harkita tapauskohtaisesti. Kysy erityisiä pätevyys.

Alaikäraja:

19 vuotta

Kesto:

6 kuukautta

Saanti Päivämäärät:

Tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa Master of Business Administration Top-up on 6 kuukauden ohjelma on suunniteltu päivittää johtamistaitoja ja auttaa kehittämään taitoja tekemään strategisia liiketoimintaa päätöksiä.

Aste on palkittu Northamptonin yliopisto ja toimitetaan kautta kumppanimme LSM. Stratford College antaa täydentävää uusinta, kurssien auttaa kaikkia opiskelijat siirtää akateemisen ohjelman helposti. Nämä täydentävät kurssit eivät kuulu koulutusohjelman ja eivät ole pakollisia saavuttamiseksi astetta pätevyys. Kuitenkin ne tarjoavat Stratford College kaikille opiskelijoille avustamaan opiskelijoille heidän opiskelutaitoja.

Olemme ylpeitä antaa keskittyä ja huomiota opiskelijoille. Me tunnistaa alueita parannusta ja tarjota apua ja tukea he tarvitsevat täydentää akateemista liittyvät toimeksiannot helposti! Tähän sisältyy koulutuksen opiskelijoiden tunnistamaan ja puuttumaan määritystä vaatimukset, tarjoaa oivalluksia sopiva sovellus Harvard mediassa käytettävän ja muilla alueilla, jotka parantavat oppilaan ymmärrystä tutkimus, menetelmät ja muut olennaiset opiskelutaitoja.

Arviointi Yleistä

  • Luotto arvo 60 ov
  • Arviointi Level 7
  • Kesto 6 kuukautta

Moduulit Master in Business Management Top Up -ohjelma ovat kriittisiä kysymyksiä Business moduuli (10 op) ja Business Research Project moduuli (50 op).

Moduuli Synopsis

Moduuli Tavoitteet: Critical Issues in Business

Moduulin tavoitteena on kehittää oppimista seuraavilla tavoilla:

  • Kehittää kriittinen ymmärrys temaattisen luonteen tutkimuksen järjestöjen ja liiketoimintaympäristössä.
  • Jotta osallistujia arvioimaan kriittisesti tehtävät ja vastuut yritysjohtajia integrointi näkökulmasta; ottamalla käyttöön nykyaikaisia ​​ja läpitunkevaa kysymyksiä.

Moduuli Tavoitteet: Business Research Project

Moduulin tavoitteena on antaa oppijalle seuraavilla tavoilla:

  • Helpottaakseen kehittyneiden tason itsenäinen työskentely ja kriittisen ongelmanratkaisun taitoja pääosin jäsentymätön puitteet. Osallistujia pyydetään määrittämään sekä liike ongelma ja valita sopivimmat tietolähteitä. Tähän sisältyy kehittäminen arvostusta tapaustutkimus tekniikkaa keinona ymmärtää johdon ongelmia ja kysymyksiä. Erityisesti osallistujien olisi voitava ymmärtää ilmainen luonne eri tutkimuksen lähestymistapoja ja menetelmiä ja arvo kolmiomittauslaitteista tutkimuksen suunnittelussa.
  • Kehitetään osallistujan tietämystä ja taitoa kanssa, erilaisia ​​johdon tutkimusmenetelmiä kuten määrälliset ja laadulliset interventioita, kuten tietojen kerääminen, yhdistämistavoista, analysointi ja neuvonta taitoja rinnalla valmiuksia raporttien kirjoittamista taitoja. Moduulin tavoitteena ei vain kehittää akateemisen kirjoitustyyli vaan myös osallistujille mahdollisuuden viljellä ammatillinen yritysten identiteetin.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Näytä vähemmän