MBA Renewables

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Beuthin ammattikorkeakoulu Berliinissä ja Renewables Academy (RENAC) yhdessä tarjoavat ensimmäisen etäopetuksen ohjelman, jolla on mahdollisuus saada Master of Business Administration-tutkinto, joka keskittyy uusiutuviin energialähteisiin ja energiatehokkuuteen - MBA Renewables.

Ohjelma yhdistää taloudellista, teknistä, oikeudellista, poliittista ja organisatorista tietoa uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen liittyvillä aloilla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan ansiosta oppilaat saavat yleiskatsauksen ja ymmärtävät:

 • eri RE teknologioita ja niiden sovelluksia ja etuja
 • kansainväliset energiapolitiikat
 • vihreän energiateknologian tukimekanismit
 • miten näitä tekniikoita käytetään kannattavasti teollisuudessa

MBA Renewables on suunniteltu 2,5 vuoden osa-aikatutkimukseen , mukaan lukien diplomityö. Valmistumisvaiheessa opiskelijat kehittävät tarvittavat monitieteiset taidot johtavien tehtävien hoitamiseksi erittäin globalisoituneilla uusiutuvien energiamarkkinoiden ja energiatehokkuusteknologioiden markkinoilla .

Lisätietoja osoitteessa

Kenelle se on?

MBA Renewables on kehitetty ammattilaisille, jotka hoitavat johtoasemaa uusiutuvien energialähteiden ja energiatehokkuuden aloilla. Sekä tekninen tausta että ei-teknikot lisäävät uranäkymiä.

Ohjelman rakenne ja sisältö

 • Teknologiat - järjestelmät ja sovellukset (uusiutuva energia, energiatehokkuus
 • Laki- ja energiapolitiikka
 • Hallinta- ja johtamistaidot
 • Markkinointi ja projektinhallinta
 • Kirjanpito ja rahoitus

Programme description and contents

Erinomaiset uranäkymät

Mahdolliset urapolut koko arvoketjussa:

 • Komponenttien valmistus
 • Projektin kehittäminen, toteutus, käyttö ja ylläpito
 • Projektin rahoitus
 • konsultointi
 • Valtiolliset / valtiosta riippumattomat järjestöt
 • Apuohjelmat, verkko-operaattorit, sääntelyviranomaiset

tunnustus

MBA Renewables on saanut saksalaisen akkreditointineuvoston laatusimulaatin ja kansainvälisen liiketoiminnan akkreditoinnin säätiön (FIBAA) laatusetelin.

Pääsyvaatimukset

Yliopistotutkinto

Opiskelijat, joilla on ensimmäinen korkeakoulututkinto (210 opintopistettä), ovat oikeutettuja ilmoittautumaan MBA Renewables -järjestelmään.

Kielitaidot

Toinen edellytys Master-ohjelman opiskelusta on erittäin hyvä englannin kielen taito.

Ammatillinen kokemus

Ensimmäisten korkeakouluopintojen suorittamisen jälkeen vaaditaan pääsääntöisesti vähintään 1-2 vuoden käytännön ammattitaitoa kaikilla aloilla.

Lisätietoja hakemusprosessista on osoitteessa:

Maksut ja maksut

14 000 € (tarkastusmaksut lukukausittain), maksetaan 5 erässä 2 800 eurolla jokaisen lukukauden alussa sekä lisämaksusta Berliinissä kampuksen ajan ja suullisen tentin kulut.

Kuka on jäljessä MBA Renewables?

Beuthin ammattikorkeakoulu Berliinissä on valtion omistama yliopisto, joka tarjoaa yli 70 akkreditoitua koulutusohjelmia tekniikan, tieteen ja liiketoiminnan hallinnossa. Se laskee yli 30 vuoden kokemuksella etäopiskeluohjelmista.

RENAC, maailmanlaajuisesti toimiva uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden asiantuntija, toimii sillana opiskelijoiden ja teollisuuden välillä. Akatemialla on laaja kontaktien verkosto vuosien mittaan yhteistyössä uusiutuvien energialähteiden ja energiatehokkuusalan kanssa.

Viimeksi päivitetty Elokuu 2019

Oppilaitoksesta

The Renewables Academy AG (RENAC), based in Berlin, Germany, is one of the leading international providers for training and capacity building services on renewable energy and energy efficiency. Since ... Lue lisää

The Renewables Academy AG (RENAC), based in Berlin, Germany, is one of the leading international providers for training and capacity building services on renewable energy and energy efficiency. Since our founding in January 2008, over 4,500 participants from over 135 nations worldwide have benefited from our expertise in the technology, financing, management and market development of green energy. Näytä vähemmän