MBA Pankkitoiminta, Verohallinto ja Rahoituspalvelut (BFS)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tehtävä

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on dynaaminen sekoitus nykypäivän asioihin, jotka vaikuttavat pankki-, verohallinto- ja taloushallintoon. Tällainen lähestymistapa on varmasti ihanteellinen maalle, joka pyrkii löytämään paikkansa nousevien talouksien keskuudessa.

tavoitteet

Tämän kurssin päätavoite on antaa opiskelijoille olemassa oleva tieto, joka yhdistää teorian käytäntöön kentällä. Lisäksi tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita, jotka ovat päteviä hoitamaan raha- ja muita rahoitusasemia sekä talouden keski- että ylimmän johtotehtävissä.

Pääsyvaatimukset

Jokaisella 2-vuotisen MBA-tutkinnon hakijoilla on oltava vähintään kandidaatin tutkinto (kaikilla aloilla), joilla on vähintään toisen luokan arvosanat (50% ohitusmerkki) tai yliopistotutkinnon hyväksymä vastaava pätevyys.

Hakijoita, joilla on muu tutkintotodistus, jota ei pidetä vastaa- vana, voidaan vaatia suorittamaan muita perustutkintoja ja / tai jatko-opintoja, jotka osastolla on asian kannalta merkityksellisiksi. Tällaisten hakijoiden hyväksyminen on vahvistettava edellyttäen, että vaadittu ylimääräinen kurssi on suoritettu.

Tulevaisuus, ura ja työllistymismahdollisuudet

Valmistuttuaan MBA-tutkinnon suorittaneiden tulee olla sekä keski- kuin ylimmän johdon tehtäviä kaikissa liike-elämän organisaatioissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla sekä kansallisilla ja kansainvälisillä kansalaisjärjestöillä.

palkkiot

Koulutusmaksu vuodessa on Kamerunilaisille 2,024,500F CFA ja ulkomaalaisille opiskelijoille 4,039,500 CFA.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Catholic University of Cameroon CATUC, Bamenda was founded in the name of the Catholic Church by the bishops of the Ecclesiastical Province of Bamenda as a national institution of learning. Given ... Lue lisää

The Catholic University of Cameroon CATUC, Bamenda was founded in the name of the Catholic Church by the bishops of the Ecclesiastical Province of Bamenda as a national institution of learning. Given its origins and the historic role of its ecclesiastical faculties, this university has a responsibility to the Church in Cameroon: It is called to be an intellectual center of highest quality, where the relation between revealed truth and human truth can be examined in depth and with authority against the background of the Cameroon experience. Näytä vähemmän