MBA - Päätoiminen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Baltimoren MBA - tehokas, joustava ja suunnittelema YOU.

University of Baltimore MBA on suunniteltu sinulle (ja työnantaja) mielessä. Sinulla on mahdollisuus ottaa luokat perinteinen luokkahuoneessa, verkossa tai molempia-se on sinun valintasi. Mitä ikinä päättää, opit yhdessä muiden opiskelijoiden, jotka haluavat kasvaa ammatillisesti, kuten sinäkin.

AACSB International akkreditointi varmistaa, että tarjoamme sinulle laatuohjelman jotka voivat auttaa sinua tänään, mutta lopulta antaa sinulle tiedot ja taidot huomenna.

Olemme joustavia, kun se tulee aloittaa MBA-ohjelma.

Osallistua luokan kampukselle tai online Sinulla on kuusi mahdollisuutta syöttää ohjelmaan-alkaessa istuntoihin-edellä kuvatulla tavalla.

Joustava MBA, jonka avulla voit luoda tulevaisuudessa.

Aikasi - on aikaa.

Olet kokopäivätyössä. Matkustat pari kertaa kuukaudessa. Te valmentaja Little League. Mitä jos sinulla olisi joustavasti jatkamaan MBA ja silti voisi tehdä kaikki ne asiat?

The University of Baltimore on pitkä historia, joiden liiketoiminta ohjelmia, joiden avulla kiireinen ammattilaiset voivat myös harjoittaa kasvatustavoitteita asuen heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Ilmoittautumalla UB MBA-ohjelman avulla voit valita:

  • kuinka nopeasti haluat suorittaa tutkintoon;
  • miten haluat ottaa luokat (perinteinen luokkahuoneita, verkossa tai molemmat);
  • kuinka monta luokkaa per istunto tai lukukausi haluat ottaa;
  • oman erikoistuminen tai voit rakentaa mukautetun joka sopii uran tavoitteita.

Mikä on joustava MBA?

Joustava MBA hyödyttää työ ammattilainen. UB MBA-ohjelma on suunniteltu niin, että voit leikata sekä oman henkilökohtaisen elämän kanssa akateemisen elämän.

Monet MBA-ohjelmat ovat koko ajan ja kohortti pohjainen, mikä ei ole aina helppoa toimiva ammattilainen. UB MBA-ohjelma on joustava. Opiskelija voi valita varata kaiken aikaa ansaita tutkintoon menemällä koko ajan - tai he voivat halutessaan työskennellä ja ottaa luokat, osa-aika.

Mikä tekee UB MBA-'flexible '?

Kaikki UB MBA luokat opetetaan illalla (klo kahdeksantoista), joten se on helppo voit saada luokkaan kampuksella jos haluat face-to-face kurssin.

UB MBA tarjoaa 50 prosenttia meidän kursseja verkossa (kaikki tarvittavat ydinohjelmamme vaatimukset ovat verkossa). Online kurssit opetetaan asynkroninen muodossa, joten vaikka olet eri aikavyöhykkeellä voit suorittaa tehtäviä tai ota tentit.

Voit päättää, haluatko ottaa kursseja osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti - se on kaikki sinun. Sinun ei tarvitse ilmoittaa kenellekään. Valitse erikoistuminen tai muokata valittavien parantaa uran ja auttaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet.

Meillä on jotain kutsumme "Joustava Core" vaatimuksia niille opiskelijoille, jotka ovat yleensä nojata yritysten puolella tai on yrittäjähenkeä. Nämä joustavat keskeisiä kursseja voidaan räätälöidä sopivaksi uraan liittyviä tavoitteita.

Useat kursseja on tarjolla 7 viikon "purra-kokoinen" muodossa. Tämäntyyppiset kurssien todella parantaa opiskelijoiden oppimista, erityisesti verkossa, ja voit saada tietoa sinun täytyy siirtyä seuraavalle tasolle ohjelmassa.

Mitä hyötyä?

Olet hallita omaa päivä ja joustavasti päättää, minkälaista oppimisympäristö toimii sinulle.

Sinulla on kokopäiväinen tiedekunnan jotka osaavat opettaa ammattilaisia, ja antaa käytännön kokemusta liiketoimintaskenaariot. Lisäksi olemme palkata ammattilaisille opettaa kursseja ja tuovat asiantuntemusta erikoiskursseja.

Tässä on kaikki mitä haluat tietää yliopiston Baltimore MBA:

Se innoittamana reaalimaailman liiketoiminnan haasteisiin.

Niin kauan kuin MBA on tarjottu yliopistossa Baltimore, olemme pitäneet yritysten tarpeisiin mielessä. Ohjelmamme on rakennettu neuvoja ja asiantuntemusta Baltimore liike, arvostetun alumni, ja nykyisten ja tulevien opiskelijoiden ja opettajakunnan.

Tavoitteena oli yksinkertainen ja selkeä: Make it real. Tee se asiaa. Jotta siitä olisi hyötyä opiskelijoillemme, tulevina vuosina.

Korkea-asteen koulutuksessa, joskus oppimäärän luodaan suljettujen ovien takana-teoria ei aina mene käsi kädessä käytännössä. Meidän lähestymistapamme on erilainen. Me kuulla yritysjohtajia joitakin alueen kärkiyritysten. Kartoitamme opiskelijoiden ja alumnien. Pidämme kohderyhmiä. Teemme toisen tutkimuksen. On tärkeää, että UB MBA tarpeisiin opiskelijoiden me palvelemme ja liike, joka vuokraa niitä.

Toteamme, että on olemassa vahva kysyntä MBA. Jokainen 21. vuosisadan Graduate Business astetta, on kuitenkin oltava sovellettavissa nopeatempoinen, globaalisti skaalata liiketoimintaympäristössä. Se on saavutettava opiskelijoista joka on kytketty tekniikkaa kuin mikään muu aikaisempi sukupolvi. Kannustamme oppilaita uranuurtaja yritysten ja koko yhteiskunnan kanssa, ja joka vaatii MBA joka on yhtä joustava kuin se on sovellettavissa.

Se ohjaa tärkeimpien kysymysten liiketoiminnan tänään.

Meidän MBA on rakennettu noin kuusi päätuloksen:

  • Toimitusjohtaja Innovation ja strategia
  • Johtavat ja hallinta Ihmiset
  • Vuorovaikutuksessa ulkoisten sidosryhmien
  • Toimitusjohtaja Value Chain
  • Toimitusjohtaja Performance and Risk
  • Hyödyntämällä Technology and Business Intelligence.

Jokainen kurssi UB: n MBA-ohjelma sopii ainakin yhteen tai useampaan näistä aiheista.

Esimerkiksi meidän Luovuus ja yrittäjä mielentila kurssi valmentaa opiskelijat olla innovaattoreita, vaikka Business Analytics tarjoaa tietoa yhä tärkeämpi käyttötapoja Big Data.

Se annetaan voit rakentaa oman MBA.

Se on sinun valintasi. Tiedämme, että olet etsimässä kasvaa ammatillisesti-ja meidän "joustava ydin" voit takoa yrittäjyyden tai yrityksen polku, tai vähän molempia.

Vaikka on joukko tarvitaan keskeisten kurssien että kaikki opiskelijat on otettava, MBA: n "joustava ydin" avulla opiskelijat voivat valita yrittäjyyteen tai yrityksen painopiste.

Esimerkiksi ydinsekvenssi rahoituksen on opiskelijoiden otettava taloushallinto 1,5 ov-sitten ne on mahdollisuus valita joko Entrepreneurial Finance tai Corporate Finance, kukin 1,5 opintopistettä. Tämä lähestymistapa antaa opiskelijoille yhteinen perusta oppimisen mitä työnantajat odottavat ja kannustavat niitä valita tarkennuksen tarpeitaan ja uran toiveita.

Voit myös valita erilaisia ​​valinnaisia ​​kursseja noudattamatta 10 erikoisaloja.

Se tarjoaa "purra kokoinen" class muodoissa.

Suurin osa kursseista MBA ovat 1,5-luottoluokkiin, opetetaan seitsemän viikon istuntoja. Tutkimuksemme osoitti, että eivät ainoastaan ​​opiskelijat haluavat nopeammin, enemmän "sulava" kurssien toimitetaan eri muodoissa-mutta nämä tyypit kurssien todella parantaa opiskelijoiden oppimista, erityisesti verkossa.

Luokille oman kiireinen aikataulu.

MBA toimitetaan kuudessa istunnoissa vuoden aikana. Yhdistelmä 1,5-luottoluokkiin ja lyhyempi seitsemän viikon istuntoja säilyttää ohjelman laatu ja helpottaa sovi luokkiin oman kiireinen aikataulu. Se on myös mahdollista nopeuttaa aikaa loppuun ohjelmaan.

Perinteiset 15 viikon lukukautta 3-luotto kursseja ovat saatavilla hyvin. Jos et ole huomannut jo-artikkeli on sinua ohjaus ja valinta on sinun.

Se AACSB International akkreditoitu.

Yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business on kultakantaan kauppakorkeakoulu akkreditoinnin-maailmanlaajuisesti, alle 5 prosenttia kaikista kauppakorkeakouluissa maailmassa on lahjoittanut tämän tunnusmerkki huippuosaamista. Olemme edelleen ylläpitää standardeja tästä hyväksynnästä ja ylpeänä sanoa, että muutokset meidän MBA säilyttämiseksi-ja jopa vahvistaa-meidän AACSB International akkreditointi.

Tiesitkö? Vain yksi kolmasosa kauppakorkeakouluissa Yhdysvalloissa voi vaatia AACSB International akkreditointi eroa.

Se on saatavilla kampuksella ja verkossa.

MBA antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa luokat kampuksella verkossa mukaansatempaavan Web-ympäristössä. Ja me tiedämme, kuinka opettaa ja toimittaa MBA-ohjelma verkossa-loppujen olimme ensimmäinen koulu maailmassa tarjoavat online AACSB akkreditoitu MBA-ohjelma.

1999 vuonna toimme markkinoille online MBA.

Se on hämmästyttävä tilaisuus.

MBA on edelleen älykäs, erittäin arvostettu tutkinto. Itse asiassa, se on todennäköisesti tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Mutta kuten mikä tahansa tuote tai palvelu, sitä on mukautettava, koska markkinoiden vaatimuksiin muutoksen. Meillä on MBA joka valmentaa intensiivistä, maailmanlaajuisesti kytketty maailma. Tämä on MBA oman valoisa, palkitsevaa tulevaisuudessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Näytä vähemmän